Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 9 april 2021

Een verbod op het houden van dieren in kooien voor de hele EU is al jaren te laat, daarom: stop de kooien nu!!

Niet alleen hebben we in ons kleine Nederland mega- en gigastallen, maar heel veel van de 600 miljoen (!!) dieren in de Nederlandse intensieve martelveehouderij worden nog steeds in kooien gehouden, zoals konijnen, varkens en geiten, een schande van enorme proporties!! Verdere tekst van mijn hand is overbodig, lees en teken de petitie ajb en geeft het door!  

Kom in actie en help de dieren de kooien uit

Nu moet het gebeuren: Europa zonder kooien

 
Compassion in World Farming

Het moment is daar! Hier hebben we samen al die tijd naar toegewerkt. Volgende week donderdag presenteren we in het Europese Parlement onze grote wens voor de dieren: een einde aan alle kooien in de Europese veehouderij.

Maar liefst 1,4 miljoen Europeanen, waaronder 154.000 Nederlanders, ondertekenden ons Europees burgerinitiatief Stop de kooien. Nu is het aan de politici in Brussel om zich uit te spreken voor een beter dierenleven. Help jij mee hen te overtuigen? 

Ik kom in actie

Konijnen in draadgazen kooitjes die nooit zullen huppelen, kippen die zo dicht op elkaar staan dat ze niet eens hun vleugels kunnen uitslaan, moedervarkens die vastgeklemd tussen stalen stangen amper voor hun kleintjes kunnen zorgen. Het leed van de miljoenen dieren in kooien is extreem.

Wij zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat de Europese politici kiezen voor een veehouderij zonder kooien. Maar we weten dat ook de industrie met man en macht lobbyt tegen een verbod. Daarom is het belangrijk dat we Europarlementariërs persoonlijk aanspreken om de dieren te helpen. Doe jij mee?  

Ik doe mee

Hartelijk dank voor jouw steun.

Met vriendelijke groet,

Annemarie Brijder

Annemarie Brijder
Campaigner

PS Volgende week dinsdag laten mensen uit heel Europa op Twitter zich horen voor een einde aan de kooien. Gebruik jij Twitter? Houd dan op dinsdag 13 april tussen 12.00 en 14.00 uur twitter.com/ciwfnl in de gaten en tweet met ons mee met #EndTheCageAge

-------------------------------------

(Hier de petitietekst:)(

 

====================================

Ziek!! (bij een stalbrand zijn deze dieren veroordeeld tot enorm lijden, redding is dan schier onmogelijk, al moet ik zeggen dat ze nu al in een hel moeten leven.......):

 Afbeeldingsresultaat voor hokken voor vleeseenden

 Zie ook: 'Onderzoeksraad voor Veiligheid: het is niet kosteneffectief boeren te verplichten om stalbranden te voorkomen.......' (en zie de links in dat bericht!!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten