Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 9 april 2021

8 april Wereld Roma Dag: amper aandacht in de media

Gistermiddag op WDR 5 aandacht voor Wereld Roma Dag. 's Morgens luister ik tot een uur of tien naar Radio1 en BNR, niets over deze speciale dag, terwijl Radio1 bijvoorbeeld vooraan staat als er maar iets is te vertellen over het 'geweldige land Israël.....' Een speciale dag voor de reizigers van Roma en Sinti families die tijdens de Tweede Wereldoorlog (WOII) massaal in de vernietigingskampen van nazi-Duitsland werden vermoord........ Men schat dat er in heel Europa tijdens WOII rond de 2 miljoen Roma en Sinti zijn vermoord, waaronder velen uit Nederland, mensen die met behulp van foute Nederlandse politieagenten bij razzia's werden opgepakt en gedeporteerd naar de concentratiekampen...... (vandaar ook dat anno 2021 alle fascisten uit de Nederlandse politiekorpsen moeten worden ontslagen!!!*) Hoeveel Roma en Sinti er zijn vermoord is niet helemaal duidelijk daar de nazi's daar in tegenstelling tot Joden, geen cijfers over bijhielden......

Schandelijk te horen dat Roma en Sinti massaal worden gediscrimineerd op scholen in Duitsland...... Echter we hoeven ons als Nederlanders niet op de borst te kloppen, ook hier worden Roma en Sinti allesbehalve netjes behandeld >> nog steeds houdt de Nederlandse politie razzia's in de centra voor deze bevolkingsgroep, een schande van jewelste!!! De reguliere media in ons land helpen mee door te wijzen op de 'grote aantallen misdadigers in die centra', terwijl de politie bij een razzia in een doorsnee woonwijk evenveel misdaad zou aantreffen...... Dat feit alleen toont al aan dat Roma en Sinti nog steeds worden gediscrimineerd en vervolgd, zoals dat ook al voor en tijdens WOII het geval was.....

Protest van woonwagenbewoners in Den Haag

Tot in 2014 had Den Haag PvdA wethouder Norder, een kwaadaardige rotzak die de reizigers (Roma, Sinti en andere woonwagenbewoners) wel even zou normaliseren, daarvoor woonwagencentra sloot door de bewoners te dwingen om in andere centra dan wel 'gewone wijken' te gaan wonen...... Ondanks dat deze hufter daar fiks commentaar op kreeg van meerdere kanten, ging hij gewoon door..... Gelukkig heeft een rechter op een later moment dit 'normaliseren' van mensen verboden!! Echter zeker in Den Haag was het kwaad al aangericht door deze smerige corrupte PvdA k#**#zak......

PvdA opperploert Marnix 'normalisatie' Norder, die uitstekende banden heeft met de bouwmaffia......

Hier nog wat woorden van zo'n PvdA hufter, in dit geval Asscher, die met zijn woorden in 2013 (ten tijde van de Norder 'dictatuur' in Den Haag) de Roma en Sinti nog verder criminaliseerde (commentaar tussen haakjes zijn van mijn hand zoals je zal begrijpen): 

Asscher noemt situatie van Roma en Sinti 'zorgelijk'

De situatie van de Roma en Sinti in Nederland is zorgelijk. Dat blijkt uit een onderzoek in opdracht van minister Lodewijk Asscher (Integratie).

Er bestaat een ''te grote kloof tussen de leefwerelden en de opvattingen van sommige groepen Roma en Sinti en andere groepen in Nederland'', schrijft Asscher aan de Tweede Kamer.

Die kloof is bijvoorbeeld te zien in de opvattingen over de noodzaak om jongeren naar school te sturen en over het feit dat criminaliteit strafbaar en maatschappelijk onwenselijk is. (schande!!!)

Asscher: ''Een aanzienlijk deel van de Roma en Sinti heeft de Nederlandse kernwaarden* (nog) niet verinnerlijkt. Dit staat een snel inlopen van achterstanden in de weg. De genoemde kloof heeft een cultuurhistorische achtergrond, mede door de eigenheid van de gesloten cultuur van de Roma en Sinti.'' (hoe durft de schoft??!!!)

Dit komt volgens Asscher ook door de traumatische ervaringen uit het verleden van de Roma en Sinti, zoals de vervolgingen tijdens de Tweede Wereldoorlog, en het wantrouwen dat sommigen daardoor hebben tegen publieke instellingen. (sommigen Asscher? Het overgrote deel smerige hufter!!!)

Lees verder op NU.nl

* Nederlandse kernwaarden? Asscher bedoelde en bedoelt hier uiteraard niet mee:

  • ondanks wat Nederland de Roma en Sinti heeft aangedaan voor en tijdens WOII worden er nog steeds razzia's gehouden op woonwagencentra......
  • politici die de boel belazeren, liegen en bedriegen, zoals voor en na het referendum over toetreding van Oekraïne tot de EU en het EU grondwetsreferendum...... (of wat dacht je van het kinderopvangtoeslagschandaal........)
  • het door Rutte tijdens bijna alle  Prinsjesdagen beloven dat niemand er op achteruit zou gaan, waar de grote arme onderlaag keer op keer werd bedonderd, ook toen Asscher nog minister was.....
  • studenten uitkleden met het (a-) sociale leenstelsel en weer is Asscher daar medeverantwoordelijk voor (samen met zijn partijcollega en destijds minister van Onderwijs, hare kwaadaardigheid Bussemaker), een stelsel waardoor niet alleen veel studenten met een enorme schuld zijn blijven zitten, maar jongeren uit arme gezinnen hebben afgezien van studeren,.......
  • over armoede gesproken: ondanks dat we een rijk land zijn leven er nog steeds 4 miljoen mensen tegen-, op- of onder de armoedegrens en dat is 3 keer een leven in armoede!! (en een fatsoenlijk minimumloon bestaat nog steeds niet, ondanks dat Asscher daar in Rutte 2 wat aan had kunnen doen.......)
  • illegaal oorlog voeren en daarbij massamoorden begaan......
  • het aankopen van de waardeloze 'straaljager' JSF en dat voor een godsvermogen aan belastinggeld, ons opgedrongen door politici en de militaire top die lobbyden voor Lockheed Martin..... (een strafrechtelijk onderzoek waard!!! >> vandaag werd nog eens bekend gemaakt dat het Pentagon niet meer gelooft in dit waardeloze toestel.....)
  • vluchtelingen weigeren en degenen die hier al zijn deporteren, zelfs naar landen waar oorlog heerst (terwijl die mensen op de vlucht zijn geslagen voor de illegale oorlogen waaraan Nederland deelnam en nog deelneemt)
  • belastingontduiken en laten ontduiken (overigens is belastingontwijking niets anders dan een gelegaliseerde vorm van dezelfde misdaad!!), waar zelfs het koningshuis zich schuldig aan heeft gemaakt en maakt..... (daarbij komt nog het faciliteren van belastingontduiking door grote buitenlandse bedrijven >> waar de Nederlandse regering en media het Griekse volk tijdens de bankencrisis voor lui en misdadig uitmaakten, terwijl Nederlandse banken en pensioenfondsen corrupte Griekse regeringen op de pof geld leenden >> en dan laat Nederland hier ook Griekse bedrijven de belasting in eigen land ontduiken!!)
  • het faciliteren door de politiek van uitbuiting door Nederlandse bedrijven van Oost-Europese arbeiders....... 
  • het criminaliseren door politiek en media van hele groepen (niet alleen woonwagenbewoners, of Marokkanen, maar bijvoorbeeld ook jongeren, zoals we een paar keer eerder tijdens de Coronacrisis hebben gezien......) 
  • het etnisch profileren door de politie, dat zijn geen incidenten maar komt 'Nederland-breed' voor en ook daar zijn woonwagenbewoners een deel van de slachtoffers!!!
  • mensen met wortels buiten Nederland door de Belastingdienst (op aandringen van de zittende regeringen) op valse gronden laten uitkleden voor de kinderopvangtoeslag en hen zo lang mogelijk schadevergoeding onthouden (alweer is Asscher daarvoor één van de hoofdverantwoordelijken >> deze ellende zou overigens ook met andere toeslagen zijn gebeurd en reken maar dat ook daar woonwagenbewoners het slachtoffer van zijn geworden.....)
  • de huren zover ophogen dat huurders tot 10% meer betalen voor een dak boven het hoofd, terwijl zij niet instaat zijn om een huis te kopen en in vergelijking met kopers nog amper rechten overhebben...... (waar de kabinetten Rutte 2 en 3 verantwoordelijk zijn voor het verdwijnen van 100.000 sociale huurwoningen in de laatste 7 jaar en dan het gore lef hebben om bepaalde huurders scheefwoners te noemen en deze mensen daarmee te demoniseren......)
  • enz. enz......... 

Nee Asscher: echt 'geweldig die Nederlandse kernwaarden', vuile ploert!!! 

Moet je nagaan: dan hebben Nederlandse politici een hypocriete grote bek waarmee ze schande spreken over de omgang met Roma en Sinti in Hongarije, Roemenië en Bulgarije......

Weer moet je je schamen Nederlander te zijn........

Zie zeker ook: 'Asscher: Roma en Sinti (Reizigers) 'horen er niet bij.....''

Voor meer berichten over Roma en Sinti, klik op het betreffende label, direct onder dit bericht, dat geldt ook voor de labels etnisch profileren, razzia, toeslag kinderopvang, Asscher, Marnix Norder en/of huurstijging.

5 opmerkingen:

  1. Hier woont opperploert Marnix tegenwoordig, zie
    https://www.birckhoeve.nl/birckhoeve/onze-plannen/?fbclid=IwAR047gZ2PaOLuX2HnfTKXF1bIIsgYwxPM1FjkO7wIx3sTeurQuJ_kQuiVBo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte Anoniem,
    dank voor uw reactie. Heeft dit project te maken met de huidige baan van Norder en is het zeker dat hij daar zelf gaat wonen?
    Met vriendelijke groet,
    Willem Wachtmeester.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij woont daar met zijn gezin sinds een aantal jaren. Zijn dochter is 'van de paarden' en heeft daar een aantal paarden staan. Het naastgelegen volkstuinencomplex Ons Ideaal heeft met Norder gesproken over zijn plannen. Het bestuur was bang dat het complex last zou hebben van eventuele toekomstige plannen van Norder. Hier zou vlgs Norder geen sprake van zijn. Ik zou er mijn hand niet voor in het vuur durven steken, maar voorlopig wordt de boerderij zelf wel uitgebouwd maar de landerijen zijn ongeveer hetzelfde gebleven. Er is alleen een paardenbak/beschutting gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geachte Anoniem,
    hartelijk dank voor de informatie. Beloften die Norder geeft zijn ongeveer zolang houdbaar als het moment waarop deze bedrieger ze heeft uitgesproken..... Zo te zien heeft hij voor eigen gewin weer fiks misbruik gemaakt van zijn 'netwerk'. Al is dat helaas niet nieuw voor deze bouwmaffia lobbyist......
    Met vriendelijke groet,
    Willem Wachtmeester.

    BeantwoordenVerwijderen