Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 26 april 2021

Coronavaccinaties van Pfizer hebben geleid tot hartproblemen bij mannen onder de 30, waarvan er een paar zelfs overleden.....

Coronavaccinaties met het vaccin van Pfizer hebben tot nu toe al tot 60 hartproblemen bij mannen onder de 30 geleid, een paar van die mannen zijn zelfs overleden...... Terecht merkt Jan van Triest op Linkedin op dat deze mannen niets te vrezen hadden van het virus..... (jongeren hebben eigenlijk alleen wat te vrezen van het virus, als ze heftig chronisch [dan wel 'gewoon' ernstig] ziek zijn....)

Ach het is maar zo'n klein percentage daar moet je overheen kijken en vooral niet naar andere ernstige bijwerkingen van het Pfizer vaccin kijken, want dat geeft alleen maar onrust..... Ja toch??!!! Er zijn intussen al meerdere ernstige bijwerkingen van het Pfizer vaccin zodat de kans steeds groter wordt dat je er één 'oppikt', daarnaast gaat het ook hier om een experimenteel vaccin, dat in tegenstelling tot een normaal vaccin niet een testperiode had van minstens 3 jaar (bij de meeste bestaande vaccins gaat het om testperiodes die van 5 tot 10 jaar lopen), maar slechts 1 jaar, of eigenlijk nog minder als je de ontwikkeling van het vaccin meerekent.......... Kortom de kans dat er nog veel meer bijwerkingen zullen optreden, maar dan na verloop van tijd is levensgroot!!! (waarbij we in het geval van Pfizer en Moderna ook nog rekening moeten houden met andere schade, daar deze zijn gebaseerd op de experimentele mRNA methode......)

is hier nieuwsgierig naar

Jan van Triest • 3de+ Residue Free Cleaning Consultant
2 dagen geleden
Israel; mannen onder de 30 die in principe niets te vrezen hadden van corona....nu al ruim 60 met hartproblemen na pfizer..enkelen overleden er aan..
Waar gaan we heen komende tijd?
Israel said probing link between Pfizer shot and heart problem in men under 30 
timesofisrael.com • Leestijd: 5 minuten
 
Zoals al zo vaak opgemerkt: zou jij een nieuwe auto kopen als je van te voren een document van de fabrikant moet ondertekenen waarin je verklaart dat je de fabrikant niet aansprakelijk zal stellen als je een (zwaar) ongeluk zal overkomen als gevolg van een productiefout?? Je zou wel gek zijn!! Waarom dan wel een injectie met een vaccin laten zetten, waarvoor de fabrikant de overheid (in elk land waar het wordt gebruikt) heeft verplicht een verklaring te ondertekenen dat het de fabrikant niet verantwoordelijk zal stellen voor eventuele zware bijwerkingen, of dat nu op de korte of lange termijn is....... Let wel: in het eerste geval gaat het om een auto en in het tweede om je leven, terwijl een groot deel van de schapen maar al te graag zo'n vaccinatie willen hebben, in het buitenland maakt men zelfs selfies van deze 'gebeurtenis.......' (nogmaals: op zeker dat deze schapen op dezelfde basis geen auto zouden kopen!! hoewel??)..... 

Albert Bourla, de CEO van Pfizer 'heeft zoveel vertrouwen in zijn vaccin' dat hij op de dag dat het spul op de markt kwam 62% van zijn aandelen in het bedrijf verkocht..... (als het vaccin een succes wordt gaan die aandelen de lucht in, ofwel dan zou hij wel bijzonder dom zijn om juist op dat moment te hebben verkocht en vergeet niet dat wanneer het 'goed fout' gaat met dat vaccin, ook alle andere producten van Pfizer met argusogen zullen worden bekeken, waardoor de aandelen een gevoelige klap zullen krijgen.....)

BioNTech, de kleine Duitse partner van Pfizer heeft de mRNA techniek ontwikkeld en het zou een probaat middel zijn in de strijd tegen HIV en kanker, waar de Bill & Melinda Gates Foundation in 2019 met kapitaal instapte om samen met BioNTech deze technologie verder te ontwikkelen en deze wereldwijd te gebruiken tegen HIV en tuberculose, echter er ging al snel wat mis en het daarover geplaatste persbericht van 5 september 2019 werd snel van het internet verwijderd...... Niets lees je daarover in de reguliere westerse (massa-) media, nee de mRNA technologie is een in de praktijk bewezen veilige methode om o.a. vaccins te maken (terwijl er bij mijn weten nooit eerder een succesvol vaccin op deze basis in elkaar werd geflanst....)

Als evenzo vaak gemeld in dit blog: als de kabinetten Balkenende en Rutte niet zo achterlijk en totaal onverantwoord hadden bezuinigd op de gezondheidszorg , zouden we het Coronavirus als een zware griep hebben kunnen behandelen en hadden we slechts rekening hoeven te houden met chronisch zieken en ouderen, waarbij we praktisch alles open hadden kunnen houden zonder enorme kapitalen te spenderen, ook aan bedrijven die al op omvallen stonden...... Bezuinigingen op de zorg waardoor een aantal ziekenhuizen de deuren hebben moeten sluiten en zelfs de helft van het aantal IC bedden verdween, met als bijkomende ramp: een groot aantal verpleegkundigen hebben moeten omkijken naar een andere baan, ook werden er daardoor minder verpleegkundigen opgeleid...... (en vergeet niet dat we daarom nu ook zitten met een aantal verpleegkundigen die lijden aan het oververmoeidheidssyndroom, het is zelfs niet ondenkbaar dat daardoor verpleegkundigen zijn overleden, immers als je oververmoeid bent gaat dit zwaar ten koste van je immuunsysteem en kan je veel makkelijker een besmettelijke ziekte overnemen waarbij de symptomen ook nog eens veel heftiger zijn dan wanneer je 'goed in je vel zit......') Me dunkt een parlementaire enquête waard, wat zeg ik een strafrechtelijk onderzoek!!

Zie ook: 'Coronavirus: Diederik Gommers (IC arts) zou het mooi vinden dat mensen worden ingeënt met het AZ vaccin nadat ze tekenden voor het risico dat ze lopen.....' (ik bedoel maar.... ha! ha! ha! ha!)

'Pfizer Coronavirus vaccin: wat je niet wordt verteld over de vaccins tegen COVID-19

COVID-19 vaccins en de bijwerkingen 'die zijn te verwaarlozen': een les van Pierre Capel, emeritus hoogleraar besmettingsleer en immunologie'

'COVID-19: gezonde mensen maken elkaar niet ziek'

'Coronabeslommeringen: AstraZeneca vaccin onder vuur >> universiteit van Oxford start opnieuw met angstzaaien voor het virus'

'Astra Zeneca volkomen veilig, uh nee niet voor ouderen, uh oh toch veilig voor ouderen, uh maar niet voor vrouwen onder de 60, uh ho even: toch wel, uhhhh.....'

'Coronabeslommeringen: ook na vaccinatie kan je het virus doorgeven, plus de zoveelste blunder van CDA minister de Jonge' (het na dit bericht gebrachte nieuws dat je niet besmettelijk bent na vaccinatie, schijnt grote onzin te zijn en zou gebaseerd zijn op een foute interpretatie van een bericht uit de VS, lijkt me ook logisch daar dr Fauci eerder al meldde dat gevaccineerden nog lang besmettelijk blijven en zich aan de Coronamaatregelen dienen te houden.....)

'Coronavirus, PCR test: leugens en onzin' (een artikel van Mario Ortiz Buijsse)

'Coronadoden? Agnes Kant (Lareb) geeft 'transparante duidelijkheid': deze 87 doden zijn te betreuren vanwege 'onderliggende klachten....'' (!!!!)

'Coronavaccin: de Jonge zegt dat van Haga 'paniek zaait' met vraag over doden na Coronavaccinatie.....'

'Coronabeslommeringen: de avondklok en een gecensureerd bericht van een huisarts'

'Westen hekelt Rusland en China voor het verspreiden van anti-Coronavaccins in arme landen'

'Coronavaccin AstraZeneca samengesteld met gebruikmaking van o.a. genetische gemanipuleerde menselijke foetus niercellen'

'Coronavaccinatie: meerdere doden kort na inenting

'AstraZeneca en de late uitlevering van vaccins plus de vroege aankoop door Trump van 1 miljard dollar aan AZ vaccins'

'Moderna vaccin volgens Nederland getest op ouderen, een leugen van formaat!!'

'Hugo de Jonge schoot enorme bok met handtekening voor waarschijnlijk niet werkend vaccin en Feike Sijbesma, speciaal Coronagezant, wil mondkapjes' (met o.a. de aankoop van vaccins door Trump bij AstraZeneca en zie de oudere links in dat bericht!) 

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?' (en van landen waar het door deze fabrikant geproduceerde vaccin wordt verspreid en waar deze fabrikant eist niet vervolgd te kunnen worden voor ernstige bijwerkingen; dit geldt voor alle in het westen geproduceerde vaccins......)

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht)

'Intellectueel Eigendom reden voor rijke landen om arme landen tegen te houden COVID-19 medicijnen na te maken......'

'Coronavaccins op basis van mRNA technologie zijn onvoldoende getest, terwijl farmaceuten de verzekering hebben gekregen dat ze niet vervolgd mogen worden voor eventuele heftige bijwerkingen' (!!!!)

'Coronabeslommeringen: geen bijsluiter bij vaccin en de Jonge (CDA minister) begaat zééér zorgvuldig zijn zoveelste blunder'

'Coronavaccinatie: meerdere doden kort na inenting'

'Coronabeslommeringen: ook na vaccinatie kan je het virus doorgeven, plus de zoveelste blunder van CDA minister de Jonge' (het na dit bericht gebrachte nieuws dat je niet besmettelijk bent na vaccinatie, schijnt grote onzin te zijn en zou gebaseerd zijn op een foute interpretatie van een bericht uit de VS, lijkt me ook logisch daar dr Fauci eerder al meldde dat gevaccineerden nog lang besmettelijk blijven en zich aan de Coronamaatregelen dienen te houden.....)

'Coronabeslommeringen: Duitse wetenschappers vermoeden dat je ook na een tweede vaccinatie alsnog anderen kan besmetten'

'Vaccin AstraZeneca in twee delen voor 90% beschermend tegen COVID-19 en de bijwerkingen...... (?)

'De rijke landen behartigen tijdens de Coronacrisis de belangen van 'Big Pharma' i.p.v. de gezondheid van miljarden' (!!!!) (dit buiten de vraag of het vaccin wel of niet veilig is >> de manier waarop men met arme landen omgaat heeft niets meer met 'solidariteit' of het misselijkmakende 'samen' te maken, nee hier is het: eerst het westen en de rest moet maar zien......)

'Bill Gates' inzet tegen het Coronavirus en zijn handelen op vaccinatiegebied: de winsten van de farmaceuten vermenigvuldigen' 

'Bill Gates, CDC, WHO en de farmaceuten anticipeerden op de Coronacrisis in november 2019.....

'COVID-19: wellicht zijn 2 vaccinaties nodig zegt farma lobbyist Osterhaus, vandaag zijn dat er al 3: ping ping kassa!!' (het zijn er uiteindelijk toch 2 geworden, maar met de toevoeging dat men hoogstwaarschijnlijk jaarlijks opnieuw 1 of 2 injecties nodig zal hebben......)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten