Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 13 augustus 2021

Afghanistan: buiten de tolken zijn andere collaborateurs die voor Nederland werkten niet welkom, ofwel zij mogen wat Rutte 3 betreft worden vermoord

Hoorde in het BNR nieuws van 21.00 u., afgelopen woensdag, dat Nederland weigert om andere collaborateurs dan tolken op te nemen..... Deze mensen zijn in feite ten dode opgeschreven als de Taliban achterhaalt dat ze voor Nederland werkten..... Ofwel: het NB demissionaire kabinet Rutte 3 heeft een groot aantal mensen tot de doodstraf veroordeeld.....

Op de site van BNR staat o.a. het volgende te lezen over de tolken en hun 'kerngezinnen' >> Kaag (D66 minister BuZa): "We werken met man en macht aan de goede afhandeling van tolken en hun kerngezinnen het recht hebben om naar Nederland te komen, het lokale personeel en de uitgezonden diplomaten." ('lekkere zin' overigens)

Bijleveld, oorlogsmisdadiger en CDA minister van Defensie uh Oorlog heeft het volgende laten weten over de tolken en hun gezinnen van wie er in totaal 273 in dienst van het Nederlandse leger zijn geweest: 

"We doen gezamenlijk ons best om ze terug te halen en er zijn nu ongeveer 110 hier met hun gezin. Wekelijks komen er met iedere vlucht die we kunnen vinden mensen aan in Nederland. Ook bereiden we andere scenario's voor, mocht dit nodig zijn."

Lachen is totaal ongepast, echter in een andere situatie zou je je werkelijk doodlachen, wat een oplichterszooitje: al voor men besloot de Nederlandse troepen terug te trekken had men een plan moeten hebben om de Afghaanse collaborateurs als de donder uit het land te krijgen, immers men was op de hoogte van de militaire kracht van de Taliban, een kracht die zich nu ten volle openbaart, de ene na de andere stad valt in hun handen, terwijl de Taliban op het platteland in feite al de macht in handen had....... Hoe is het dan mogelijk dat men nu pas 110 van de 273 tolken met hun gezin heeft overgebracht?? Met iedere vlucht die men kan vinden komen er tolken met gezinnen naar Nederland, aldus Bijleveld, waarom dan geen grote passagiersvliegtuigen, of desnoods militaire vliegtuigen voor overbrenging van troepen ingezet??!!! Meer dan belachelijk en totaal ongeloofwaardig deze christelijke oorlogsmisdadiger......

Het meest lullige is wel het commentaar van BNR onder de uitlating van Bijleveld: 

Op dit moment zijn er nog enkele tientallen tolken in Afghanistan die de minister versneld naar Nederland probeert te krijgen. Dat gebeurt door middel een gezamenlijke inspanning van de ministeries van Buitenlandse Zaken, Justitie en Defensie.

Op dit moment zijn er nog enkele tientallen tolken in Afghanistan..... Om precies te zijn 163 tolken ten tijde van het schrijven!! (en dat zijn er 'iets meer' dan enkele tientallen!!) Dan het vervolg: enkele tientallen tolken in Afghanistan die de minister versneld naar Nederland probeert te krijgen. Dat gebeurt door middel een gezamenlijke inspanning van de ministeries van Buitenlandse Zaken, Justitie en Defensie. Enkele tientallen tolken die de ministers van BuZa (Kaag), Justitie (CDA plork en Coronamisdadiger Grapperhaus) en 'Defensie' versneld naar Nederland willen halen?? Een gezamenlijke inspanning?? Zie nogmaals mijn opmerkingen over mogelijke manieren van vervoer van Afghanistan naar Nederland; hoe moeilijk kan het zijn gvd??!!!

Nederland wilde maar al te graag meedoen aan de oorlog in Afghanistan daar men hiermee ervaring kon opdoen voor oorlogsvoering, ofwel oefenen in het 'echie' en niet vanwege zogenaamde opbouw..... (foto EPA; overgenomen van NOS artikel: 'Nederland: Afghaanse asielzoekers moeten kunnen worden uitgezet')

Dan nog de eerdere opmerking van Bijleveld over de oorlog tegen het Afghaanse volk (want daar komt het op neer!!), ingeleid door de BNR redactie:

De twintig jaar die Nederland in Afghanistan heeft besteed is zeker niet voor niets geweest, zegt minister van Defensie Ank Bijleveld. "De situatie is op dit moment zeer ernstig en dat raakt ons allemaal. Maar het is niet voor niets geweest, want we hebben laten zien dat je een veiligheidsorganisatie kan opbouwen, we hebben mensen getraind en gezorgd dat er meer mensen naar scholen kunnen."

Het is niet voor niets geweest mw. Bijleveld? Me dunkt minstens 500.000 Afghaanse mensen vermoord (het echte cijfer) en dat op basis van opgeklopte leugens van de VS..... Een aantal oorlogsmisdaden begaan door onze militairen (waar er de komende 20 jaar gegarandeerd nog aan zullen worden toegevoegd)..... "We hebben laten zien dat je een veiligheidsorganisatie kan opbouwen......" ha! ha! ha! ha! Ja de resultaten zien we, zo gauw de Taliban opduikt gaan de leden van die geweldige 'veiligheidsorganisatie' op de loop..... Dan de woorden: "We hebben mensen getraind en gezorgd dat mensen naar scholen kunnen...." Ja we hebben o.a. politieagenten opgeleid waar men na analyse van heeft gezegd dat ze amper iets zijn opgeschoten met die peperdure training......  Wellicht agenten die straks deel kunnen uitmaken van de religieuze politie van de Taliban..... Nee, echt een geweldig resultaat!! Wat betreft de andere getrainde Afghanen, daar zitten er op zeker een aantal onder die van de Nederlandse regering niet naar Nederland mogen komen, terwijl men dondersgoed weet dat deze mensen ten dode zijn opgeschreven als de Taliban hun handel en wandel nagaat..... (dezelfde regering waarvan Bijleveld deel uitmaakt en voor die inhumane en schunnige beslissing is Bijleveld mede hoofdverantwoordelijk) 

Nog even over de scholen die Nederland heeft gebouwd, die zijn ofwel met de grond gelijk gemaakt, dan wel omgetoverd tot madrassa voor jongens, maar dan de fanatieke variant...... Meisjes gaan al lang niet meer naar school in de gebieden waar Nederland mee hielp oorlog te voeren......  

(Foto van AP, overgenomen van BNR site)

Nederland had nooit mee mogen doen aan deze illegale oorlog en is uit en te na gewaarschuwd!! Als de VS Afghanistan niet had aangevallen was de kans groot geweest dat de Taliban haar gezag over het volk voor een groot deel had verloren, juist door deze illegale oorlog is de Taliban machtiger geworden dan eerder voor mogelijk gehouden..... 

Op WDR 5 hoorde ik afgelopen dinsdag dat de nieuwsredactie de situatie in Afghanistan een burgeroorlog noemt, terwijl deze situatie één op één is geschapen door westerse terreur!!!

Schande ook dat het demissionaire kabinet Rutte 3 vier dagen geleden nog durfde te stellen dat uitgeprocedeerde asielzoekers uit Afghanistan uitgezet kunnen worden (gedeporteerd naar Afghanistan, waar hen een zekere dood wacht.....) Pas na stiekem EU overleg heeft men besloten de eerste zes maanden geen uitgeprocedeerde Afghaanse mensen terug te sturen naar Afghanistan, dit daar de EU dit eerder al had afgeraden..... Hoe godvergeten barbaars inhumaan moet je zijn om alleen al te denken dat Afghanen veilig terug kunnen...... 

Grote kans ook dat de Taliban nu wel de papaverteelt zullen stimuleren om zo de westerse markten te kunnen overspoelen met heroïne, terwijl de teelt van papaver ten tijde van de VS inval in 2001 praktisch geheel op de reet lag, wat juist was te danken aan de Taliban.......

Zie voorts: 'George W. Bush noemt terugtrekking van troepen uit Afghanistan een vergissing....'

'Coronacrisis: Australische militairen moeten de straten en huizen van o.a. moslims in Sydney controleren' (dezelfde militairen die oorlogsmisdaden tegen moslims begingen in Afghanistan....)

'Donald Rumsfelds dood: het systeem is er niet om ons te beschermen tegen zware misdadigers maar om deze te beschermen tegen ons'

'Daniel Hale: 4 jaar gevangenisstraf voor het uitvoeren van zijn burgerlijke plicht: ernstige misdaden aan de kaak stellen'

'De VS heeft de meest agressieve regering'

'Je zou de regering niet moeten vertrouwen, zeker niet als er commentaar wordt geleverd op de sociale media' (zie ook de links in dat bericht naar artikelen over censuur!!)

'Hoe schunnig de machthebbers in de VS ook handelen, openbaring daarvan verandert niets'

'Afghanistan: terugtrekking troepen gaat ten koste van collaborerende tolken' Een bericht van 14 juli jl., intussen is het de VS die de meeste tolken en ander personeel opneemt dat voor het terreurleger van de VS werkte, dan wel hen een thuis in een ander land geeft; moet zeggen dat me dit meevalt.

'VS rechtszaak tegen klokkenluider Daniel Hale: ondanks het feit dat hij ook volgens de Biden administratie niemand in gevaar bracht'

'Daniel Hale: een klokkenluider die 10 jaar gevangenisstraf wacht voor het openbaren van VS drone terreur'

'Hypocriete demonisering van Ilhan Omar, lid VS Huis van Afgevaardigden: ze zou de VS hebben vergeleken met Hamas'

'Coronacrisis: Australische militairen moeten de straten en huizen van o.a. moslims in Sydney controleren' (dezelfde militairen die ernstige oorlogsmisdaden begingen in Afghanistan.....)

'Antony Blinken (VS minister BuZa) leest de wereld de les over persvrijheid terwijl zijn eigen regering deze zwaar geweld aandoet' (!!!!) De vervolging van Hale is ook belangrijk voor de persvrijheid in de VS, niet voor niets laat de VS overheid journalisten en nieuwsredacties van vooral de alternatieve media afluisteren en aftappen, dit om klokkenluiders te kunnen oppakken voor ze uit de kerk kunnen klappen en zo negatief nieuws betreffende de overheid te kunnen blokkeren......... Zie wat dat betreft ook:

''Klokkenluidersbescherming' in VS: Obama en Biden lieten journalisten en redacties afluisteren om klokkenluiders te pakken' (reken maar dat dit nog steeds gebeurt) (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over o.a. Julian Assange en de fascistische opperschoft Navalny) En zie:

'Snowden vindt het ongelofelijk dat de media VS politici niet aanspreken op totaal verschillende reacties n.a.v. 'klokkenluiden'' (!!!!) (9 oktober 2019) (en zie de links in dat bericht!!) En zie voorts:

'Het verschil tussen totalitaire regimes en 'vrije democratieën' flinterdun en soms zelfs niet bestaand....'

'Een tweede oorlog tegen terreur ligt op de loer, terwijl een film de 'oorlogsmisdaden' van de eerste laat zien' (en zie de links in dat bericht!!)

'Opiaten doden in de VS jaarlijks 10 keer zoveel mensen, dan terroristen in de afgelopen 20 jaar..!!!' 

'Seymour Hersh (gelauwerd journalist) met onthullingen o.a. over de VS plannen met het Midden-Oosten en de vergiftiging van de Skripals' (waarin o.a. de voorspelling van Hersh in 2007 dat het bewapenen door de VS van extremistische soennieten zou leiden tot een oorlog in Syrië) 

'9/11 werd mede georganiseerd door Israël'

'Irak oorlog: 16 jaar na 20 maart 2003 ontkent de perschef van Bush dat er is gelogen om Irak binnen te vallen.....' (!!!!)

'Neil deGrasse Tyson, de populaire astrofisicus, is grootlobbyist van het militair-industrieel complex' (Rumsfeld was ook groot voorstander van VS dominantie in de ruimte en de militarisering daarvan....)

'9/11: professor stelt dat WTC-gebouwen gecontroleerd zijn gesloopt, de bewijzen daarvoor zijn overweldigend' (en zie de links in dat bericht!!)

'Veteranen waarschuwen Trump voor desastreuze gevolgen in geval van oorlog tegen Iran'

'CIA erkent dat Israël samen met Saoedi-Arabië 'vecht tegen terreur', die ze NB zelf hebben georganiseerd........' (en zie de links in dat bericht!!) en zie:

'VS belastingbetalers geveer dag $ 250 miljoen uit aan 'oorlog tegen terreur.....' Daarom moeten wij meer uitgeven aan defensie...........'

'Joe Darby de klokkenluider van Abu Ghraib moet afgeschermd leven......' (daar opperschoft Rumsfeld zijn woonplaats bekend maakte.....)

Mijn excuus voor de spelfout in de kop die ik op 15 augustus 2021 ontdekte en heb gecorrigeerd. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten