Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 30 augustus 2018

9/11: professor stelt dat WTC-gebouwen gecontroleerd zijn gesloopt, de bewijzen daarvoor zijn overweldigend

Robert Korol, professor aan de Canadese McMaster Universiteit, stelt ten overvloede nog eens dat de 3 torens van het World Trade Center (WTC) op 11 september 2001, hoogstwaarschijnlijk met thermiet gecontroleerd zijn gesloopt.......

Volgens Korol wijzen de feiten naar deze moedwillige sloop, waarmee nogmaals de verantwoordelijkheid voor de aanslagen op het WTC en het Pentagon bij organisaties als de CIA en NSA komt te liggen (de aanslag op het Pentagon kan niet eens met een vliegtuig zijn gepleegd, zo blijkt uit een aantal onderzoeken die buiten de VS overheid om werden uitgevoerd naar de feiten over die 'aanslag...')

Gezien het enorme aantal feiten over deze aanslagen, kan je bijna niet anders concluderen dan dat de 9/11 aanslagen een door de VS georganiseerde false flag operatie was...... Dit roept de vraag op wie er nu werkelijk belang had bij deze aanslagen, ofwel wie profiteerden daar het meest van?  Hier een paar antwoorden:
  • het militair-industrieel complex, dat hevig behoefte had aan nieuwe vijanden, nadat Rusland geen bedreiging meer vormde voor de VS....... 
  • George W. Bush die qua populariteit meer was gezakt dan welke andere president voor hem, met een kleine uitzondering: president Nixon, maar dat was veel later en pas in zijn tweede termijn.... Waar nog bijkomt dat de psychopaten die Bush om zich heen had verzameld, zoals Cheney, Rumsfeld en Rove, Irak al lang op het verlanglijstje hadden staan als land om aan te vallen.... Waar de oorlog tegen Afghanistan in feite ook illegaal was (hoewel gedoogd door zo ongeveer de hele wereld), dubbelop als je ervan uitgaat dat de VS zelf verantwoordelijk was voor het onderuithalen van het WTC......
  • Uiteraard had ook de bouwmaffia in de VS belang bij het instorten van het WTC..... 
  • Tot slot: de geheime diensten van de VS, die na 9/11 hun bevoegdheden fiks hebben kunnen uitbouwen, natuurlijk gepaard gaand met een flinke verhoging van het budget..... (zoals je begrijpt geldt dit ook voor het leger van de VS)
Er zijn meer belanghebbenden te noemen, maar de hiervoor genoemde president en organisaties zijn wel de belangrijkste.

Het volgende artikel heb ik overgenomen van '9 for News':

WTC-gebouwen zijn gecontroleerd gesloopt. Volgens deze professor is het bewijs overweldigend

Afbeeldingsresultaat voor WTC-gebouwen zijn gecontroleerd gesloopt. Volgens deze professor is het bewijs overweldigend

in Het Complot 29 augustus 2018 12:00

Een professor van de Canadese McMaster University is ervan overtuigd dat de drie World Trade Center-torens op 11 september 2001 gecontroleerd zijn gesloopt.

Dit heeft me al heeft wat hoofdbrekens bezorgd,” zei hoogleraar civiele techniek Robert Korol. “Ik kon maar niet begrijpen hoe die gebouwen waren ingestort. Het klopte gewoon niet.”

WTC 7 werd niet door een vliegtuig geraakt, maar zakte toch als een kaartenhuis in elkaar, aldus Korol, toevoegende dat er kantoren van de CIA en Secret Service gevestigd waren.

Explosieven
Nooit eerder stortte een hoog gebouw met een stalen constructie in als gevolg van brand, met uitzondering van de aardbeving in Mexico-Stad in 1985, merkte hij op.

Het enige fenomeen dat dergelijke gebouwen op deze manier kan doen instorten is normaal gesproken gecontroleerde sloop, waarbij explosieven worden gebruikt.

Alleen de bovenste verdiepingen stonden in brand en dus is de kans klein dat de hitte zich naar beneden heeft verspreid om de stalen constructie te verzwakken,” zei hij tegen de Daily Commercial News.

Vlamvertragers
Verder werden de brandhaarden behandeld met vlamvertragers waardoor ze zich niet verder konden verspreiden,” klonk het.

Kolos wees erop dat verpulverd beton van de Twin Towers tot op 370 meter afstand van de torens is gevonden. Dat moet met explosieve kracht uit de gebouwen zijn geslingerd.


De meest voor de hand liggende verklaring is gecontroleerde sloop en hoogstwaarschijnlijk is er thermiet gebruikt,” zei hij.
=====================================
Zie ook:
'9/11 forum geblokkeerd, de waarheid mag niet gezegd worden........'

'9/11: de leugens over smeltend staal van de Twin Towers'

'9/11 getuigen totaal genegeerd door media (en overheid)'

'9/11 Israël nogmaals aangewezen als hulp- bij het neerhalen van de Twin Towers en gebouw 7 van het WTC'

'9/11: Al Qaida tjokvol agenten van Saoedi-Arabië, VS, Israël en Egypte'

'9/11 voorafgegaan door CIA visa fraude.....'

'9/11: Palestijnen hebben niet gejuicht voor de aanslagen op de Twin Towers'

'9/11 eerst de explosie waarna de 'vliegtuigen' de Twin Towers raken'

'Pearl Harbor (7 december 1941) en de aanslagen van 9/11 hebben veel overeenkomsten.........'

'9/11 de verklaring van de VS overheid aangaande het instorten van WTC gebouw 7 is vals..........'

'911 samenzweringstheorie wint nog meer aan geloofwaardigheid......'

'911, de beurs en geschiedvervalsing.......'

'9/11, WikiLeaks, Prism en 'complottheorieën''

'911, een 'leuk' feit'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten