Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 8 augustus 2018

Australië, 'het land ven mensen en dierenliefhebbers' zet de kangoeroe jacht op het hoogste niveau.....

Australië met al jaren regeringen die het niet nauw nemen wat betreft mensenrechten (zie de schunnige en inhumane omgang met vluchtelingen*) en het milieu (daarover zo meer).

Ook met dieren hebben de opvolgende Australische regeringen niets, vandaar dat ik niet opkeek van het bericht in het WDR5 nieuws vanmorgen om 10.00 u., waarin werd gemeld dat de Australische regering toestemming heeft gegeven de jacht op kangoeroe's te intensiveren.....

De kangoeroe's moeten worden vermoord daar er wegens de grote droogte te weinig gras is voor de koeien en kangoeroe's dit gras ook eten...... Wie waren er eerder in Australië, de kangoeroe's of de runderen van de gewelddadige witte kolonisten???

Afbeeldingsresultaat voor kangoeroe

Dan te bedenken dat Australië samen met de VS al een aantal jaren enorme hoeveelheden steenkool dumpt op de wereldmarkt, zoveel en zo goedkoop dat zelfs onze gasgestookte centrales stilstaan, ofwel Australië is zelf één van de hoofdverantwoordelijken voor de klimaatverandering en doet hier niets tegen.... Uh ik vergis me ze doen wel wat, ze vermoorden de kangoeroe's daar die het gras voor de koeien opeten, terwijl er te weinig gras is door..... de klimaatverandering!!!

Australië, wat een land, de hoogste tijd voor een totale boycot op producten uit dat gestolen land en op reizen naar dat land (zijn we meteen af van de schijt vervelende en uiterst irritante reclames van 'TravelEssence' met hufter Andrew Morton en zijn 'oh zo leuke accent.....' (gadver!) 'Travel Essence', alsof je voor je eigen welzijn niet anders kan dan reizen en dan echt lange vliegreizen moet maken, zodat de klimaatverandering nog verder wordt aangejaagd..... Achterlijk!!

* Zie: 'Robert Portier (NOS Radio1): Australië kan niet anders >> dan vluchtelingen inhumaan 'opvangen......''

Zie ook:
'Apocalyptisch smeltproces in (ant)arctisch gebied, na alweer een jaar dat tot de 3 warmste zal worden gerekend.......'

'Sinds 2016 is de helft van het Groot Barrièrerif afgestorven........'

'Australië wil milieugroepen en mensenrechtenorganisaties de mond snoeren.....'

'Australië op weg naar (fascistische) politiestaat: vrijheid van meningsuiting op de mestvaalt..........'

'BP stelt in milieuplan dat een olieramp op zee goed is voor de lokale economie..........'

'Australisch fascistische gevangenisbewind...........'

'Australisch fascistische gevangenisbewind deel 2: een petitie!'

'2015, aantal verdronken 'gelukzoekers': 5.350.............'

'Koenders weer doodstil: Indonesië, Thailand en Maleisië laten bootvluchtelingen langzaam maar zeker sterven! Wat een geweldige wereld hè mensen??!!!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten