Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 15 augustus 2018

MH17, getuige zegt vlak voor neerhalen 2 Oekraïense straaljagers te hebben gezien >> het JIT weigert commentaar te geven.....

Weer heeft zich een getuige gemeld die stelt 2 straaljagers te hebben gezien, vlak voor het neerhalen van vlucht MH17. De straaljagers vlogen in de richting van Donetsk, ofwel richting de plek waar MH 17 neerstortte....... Eerder al stelden getuigen 1 of 2 straaljagers te hebben gezien vlak voordat MH 17 werd neergehaald...... 


De getuige wenst anoniem te blijven, daar hij al is gemarteld en gevangengezet vanwege zijn telefoontje naar Donetsk, waar hij vrienden waarschuwde voor de komst van de 2 straaljagers........ Deze getuige kent de bewuste straaljagers (Su-25) daar hij in het Sovjetleger diende.

Het JIT heeft met de man gesproken, maar wenst daar verder niets over te zeggen..... Nee, logisch daar er maar één uitkomst is voor het JIT: Rusland is schuldig, ook al wijst alles richting de zwaar corrupte neonazi-Porosjenko-junta in Kiev, uiteraard met steun van de VS....... Ofwel: het neerhalen van MH17 was een 'false flag' operatie, met de opzet Rusland in een kwaad daglicht te stellen.......

Nogmaals: waarom stonden alle radarinstallaties van Oekraïne uit op de bewuste dag, zogenaamd vanwege onderhoud (alsof dan alle radarposten worden uitgezet) en waarom week MH17 op de bewuste dag af van het normale vliegpad....??? En dat beste bezoeker zijn nog maar 2 vragen (en feiten) van een hele serie, die de rapportage van het JIT onderuithalen.......

Het bericht van 9 for News, hieronder opgenomen, is nogal beknopt, lees ook het meer uitgebreide origineel op Novini.

Ze hebben me invalide gemaakt, mijn tanden eruit geslagen. Deze MH17-getuige zegt te zijn gemarteld door Oekraïne

13 augustus 2018 12:30

Ze hebben me invalide gemaakt, mijn tanden eruit geslagen. Deze MH17-getuige zegt te zijn gemarteld door Oekraïne

Vlak voordat vlucht MH17 werd neergehaald zag Vladislav (naam gefingeerd) twee straaljagers in de richting van Donetsk vliegen. Hij belde met een kennis over het voorval en werd mede op basis van dit telefoongesprek veroordeeld tot een gevangenisstraf. In de gevangenis zou hij onder meer zijn gemarteld.

De man is naar eigen zeggen ook geïnterviewd door het Joint Investigation Team (JIT).

Ze kwamen bij mij uit omdat ik naar Donetsk had gebeld,” zei Vladislav tegen burgerjournalist Stefan Beck. “Ik wilde bekenden waarschuwen dat bommenwerpers naar hen toe vlogen.”

Betrokkenheid
Ze hebben mij vervolgens beschuldigd van terrorisme,” vervolgde hij. “Daarom hebben ze mij in de gevangenis gezet.”

De getuige zag naar eigen zeggen twee Oekraïense Su-25’s richting Donetsk vliegen. Hij wist ze te herkennen omdat hij in het Sovjet-leger heeft gediend.

Toen ze mij arresteerden beschuldigden ze mij gelijk van betrokkenheid bij het neerschieten van de Boeing [van Malaysia Airlines],” zei Vladislav.

Voorkomen
Hij vertelde dat de internationale onderzoeksgroep suggereerde dat hij niet naar kennissen had gebeld om ze te waarschuwen, maar om spotter te zijn, zodat ze daar vliegtuigen konden neerschieten.

Vladislav legde uit dat hij simpelweg wilde voorkomen dat er slachtoffers zouden vallen.

Invalide gemaakt
Zie ik eruit als een terrorist?” vroeg hij. “Ze hebben me invalide gemaakt, mijn tanden eruit geslagen, ze hebben mij met mijn hoofd tegen de muur geslagen. Ik heb nu Parkinson.”

Beck stelde hierover vragen aan het JIT, dat in een reactie liet weten: “In het belang van het strafrechtelijk onderzoek en de veiligheid van getuigen kan het JIT niet inhoudelijk of specifiek ingaan op deze vragen.”

Foto: Pizzaboy1 Wikimedia Commons
[Novini

============================
Zie ook:
'MH17: Stef Blok (VVD minister BuZa) daagt Rusland voor het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, terwijl de rechtszaak in Nederland nog lang niet is afgerond'

'MH17 proces hervat, de uitkomst is al klaar: de verdachten zijn schuldig'

'MH17 proces op Radio1

'Zelenski (president Oekraïne) ingepakt door neonazi's en beloften aan EU gedaan door Porosjenko'

'MH17: JIT haalt zelfs de afscheiding van Oost-Oekraïne aan in de zoveelste mislukte poging de schuld in de schoenen van Rusland te schuiven'

'MH17, getuige zegt vlak voor neerhalen 2 Oekraïense straaljagers te hebben gezien >> het JIT weigert commentaar te geven.....'

'Brief aan de Russische bevolking over 'Defender 2020', de zoveelste militaire NAVO oefening langs de grens van hun land' (en zie de links in dat bericht over de algehele anti-Russische propaganda)

'Koning Willem Alexander vraagt Rusland om medewerking bij onderzoek naar rampvlucht MH17'

'MH17: Bellingcat informatie gebaseerd op leugens.....'

'MH17 vliegramp: wat je niet zou mogen weten over Maleisië, het JIT en Oekraïne… '

'MH17: JIT heeft plotseling bijna de hele BUK-raket.........'

'Bellingcat uses assumptions to make claims instead of irrefutable proof!' (van: whathappenedtoflightmh17.com)

'MH17: het motief?? En gerommel met bewijsmateriaal' (via blog Stan van Houcke)

'MH17 and the JIT: A flawed investigation' (via blog Stan van Houcke)

'MH17, een aantal feiten die u niet te horen krijgt van de reguliere media, of de politiek, die vooral anti-Russische propaganda spuien, dag in dag uit......Let op: de basis voor dit bericht, van Erik Toonen bestaat niet meer (wegens doodsbedreigingen), alle door mij overgenomen foto's 'werken niet meer', dit kan geen toeval zijn!!!

'Click Here to access an archive of 100 Global Research articles and reports on the downing of MH17.

Support MH17 Truth: Machine Gun-Like Holes Indicate Shelling...

Revelations of German Pilot: Shocking Analysis of the “Shooting Down” of Malaysian MH17. “Aircraft Was Not Hit by a Missile” By Peter Haisenko, July 30, 2014

'MH17 en de Onderzoeksraad voor Veiligheid: een zorgvuldig en duidelijk (gemanipuleerd) onderzoek.........'

'David Jan Godfroid hoeft niet eens te zeggen, dat Rusland fout zit met MH17..........'

'Onderzoeksraad Voor Veiligheid krijgt prijs voor MH17 onderzoek en daarmee voor slecht uitvoeren plicht....!!!!'

'Onderzoeksraad voor Veiligheid beschikt wel degelijk over primaire radarbeelden ramp MH17.....'

'MH17 en 'overtuigende bewijzen', vooral die uit Oekraïne en de VS.....'

'MH17 rapport JIT klopt niet aldus o.a. prof. Michel Chossudovsky!!'

'MH17 herdenking in Oost-Oekraïne, amper aandacht in 'onafhankelijke' Nederlandse media........'

'Sjoerd Sjoerdsma (D66) heeft bewijzen voor vuil spel van SP en Russen, presenteren kan hij ze niet.......' (over complottheorieën gesproken.....)

'MH 17 schandaal.........'

'MH17: Blok, in rampgebied zijn geen menselijke resten meer te vinden........'

'MH17 drie jaar later, het is leugens en bedrog wat de klok slaat........'

German Intel Clears Russia on Interference'

'Ten Broeke wil radarbeelden MH17 ramp niet eens zien, dat zou het onderzoek maar schaden....' en: 'Moscow shared MH17 radar images, Dutch probe ignored evidence, Russia tells victims’ relatives(terwijl het JIT stelde dat Moskou niet mee wilde werken.....) 

Voor nog meer berichten over vlucht MH17, klik op dat label, of op het label vliegramp, direct onder dit bericht. Let wel: na een aantal berichten zie je het laatst gelezen bericht herhaald worden, dan even opnieuw op het betreffende label klikken onder het laatst gelezen bericht (dit kan zich nog eens herhalen, dan opnieuw op het bewuste label klikken..... enz. enz.). Uiteraard zal je een aantal berichten tegenkomen, waarvan je de link hierboven ziet, in totaal zijn er tot op de dag van vandaag 93 berichten over, dan wel gelinkt aan MH17 te vinden op dit blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten