Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 3 oktober 2018

9/11 forum geblokkeerd, de waarheid mag niet gezegd worden........

Reddit heeft een 9/11 forum met complottheorieën over de aanslagen in 2001 geblokkeerd voor lezers. Volgens de beheerders van Reddit wordt op het forum desinformatie verspreid....... Overigens kon ik vanmorgen wel doorklikken naar dit forum, genaamd r/911truth, wel krijg je eerst te lezen dat dit forum in quarantaine is geplaatst, maar na een paar klikken kan je nu toch door naar de site, ofwel de blokkering is intussen opgeheven, al is de mededeling van Reddit, waar je niet omheen kan, uiteraard een grof schandaal.....

Geweldig om zien dat de bezoekers van dit forum worden doorgeleid naar de overheidssite van de 9/11 Commission* en als er nu een overheidsorgaan is dat fiks commentaar heeft op de berichtgeving van de overheid aan de burgers, berichtgeving betreffende de 9/11 aanslagen, is het die commissie wel..... De leden stellen zelfs dat ze op alle mogelijke manieren worden tegengewerkt door de overheid, die NB zelf deze commissie heeft ingesteld.......

Ook het budget voor die commissie, 15 miljoen dollar, is een schijntje voor de grootste 'hedendaagse' terreuraanslag, die slechts wordt overtroffen door de massamoorden gepleegd door het VS leger tijdens de genocide op de oorspronkelijke bevolking van wat men nu VS noemt.....**  Voor de onderzoeken tijdens de Monica Lewinsky-affaire werd maar liefst 60 miljoen dollar uitgetrokken......

Het is duidelijk dat Reddit zich schuldig maakt aan censuur en meedoet aan het complot van de westerse regeringen en hun hielenlikkende reguliere (massa-) media, om de sociale media te zuiveren van kritiek........ Ik leg de nadruk op westerse regeringen en media, daar deze zich immer op de borst kloppen voor hun 'democratie' en 'vrijheid van meningsuiting', waar wat betreft de media nog bijkomt dat deze media het gore lef hebben te zeggen dat ze onafhankelijk zijn, terwijl ze veel 'fake news' (nepnieuws) brengen en de sociale media juist daarvan beschuldigen.....

Het is voor degenen die deze zaak volgen dan ook meer dan duidelijk: de VS wil de waarheid over de aanslagen op 11 september 2001 geheim houden..... Logisch daar de CIA en de NSA zeker hebben meegeholpen aan de voorbereiding, niet voor niets was het juist de Deep State in de VS die het grootste belang had bij deze aanslagen...... Zo heeft de wapenmaffia in de VS zich geheel en al scheel verdiend aan de illegale oorlogen die de VS 'n.a.v. deze aanslagen' is begonnen......

Het volgende artikel over deze zaak komt van 9 for News:

Populair forum over 9/11-complottheorieën in quarantaine geplaatst. Big Data wil niet dat je dit leest

in Het Complot 1 oktober 2018 07:30

Populair forum over 9/11-complottheorieën in quarantaine geplaatst. Big Data wil niet dat je dit leest

Reddit heeft een populair subforum, een zogeheten subreddit, over 9/11-complottheorieën in quarantaine geplaatst.

Als je het subforum bezoekt wordt je doorverwezen naar een officiële overheidswebsite over de aanslagen.

Donderdag werd de subreddit r/911truth in quarantaine geplaatst. De beheerders van Reddit claimden dat de berichten die er geplaatst worden desinformatie bevatten.

Per ongeluk
Volgens Reddit worden subfora in quarantaine geplaatst om te voorkomen dat anderen per ongeluk op deze informatie stuiten (je moet er toch niet aan denken).

Reddit is net als de meeste andere social media-platforms begonnen met het beheersen van de informatiestroom, en bepaalt voor jou wat waar is en wat niet.

Ironisch genoeg linkt Reddit door naar de officiële pagina van de 9/11 Commission, die naar eigen zeggen op alle mogelijke manieren werd gedwarsboomd tijdens het officiële onderzoek.

De commissieleden kregen relatief weinig geld voor het onderzoek en liepen tegen talloze muren op.

Nationaal schandaal
Er werd 15 miljoen dollar beschikbaar gesteld voor het onderzoek naar de 9/11-aanslagen, de ‘wreedste terreuraanval in de VS in de geschiedenis’.

Ter vergelijking werd er alleen al 60 miljoen dollar gespendeerd aan het onderzoek naar de Lewinsky-affaire.

Senator Max Cleland, die uit de 9/11 Commission stapte, noemde de commissie een ‘nationaal schandaal’.

Misleiden
In 2006 meldde de Washington Post dat meerdere leden van de 9/11 Commission het vermoeden hadden dat ze bij de neus werden genomen door het Pentagon.

Sommige commissieleden concludeerden dat het verhaal van het Pentagon over de manier waarop het reageerde op de terreuraanslagen in 2001, mogelijk was bedoeld om de commissie en het volk te misleiden, zo zeggen bronnen die betrokken zijn bij het debat,” klonk het.

Als social media-reuzen zoals Reddit dit soort fora in quarantaine plaatsen en claimen dat er slechts één officiële bron is die je mag raadplegen – de overheid – misleiden ze de burgers.

QAnon
Eerder deze maand sloot Reddit subfora die complottheorieën over QAnon verspreidden.
Sinds oktober 2017 hebben deze theorieën een groot aantal volgers, onder wie actrice Roseanne Barr.

==================================
*  Je wordt nu op Reddit gevraagd of je door wil gaan naar de pagina van r/911truth, als je dat niet doet en je klikt op 'nee', kom je alsnog op de overheidssite terecht. Waarschijnlijk heeft men bij Reddit ingezien dat ook de site van de 9/11 commissie veel kritiek heeft op de informatieverstrekking van de overheid aangaande de 9/11 aanslagen....... (ik schreef het concept voor dit bericht gisteravond)

** Om over de terreur die de VS elders uitoefent maar helemaal te zwijgen, alleen deze eeuw is de VS al verantwoordelijk voor de moord op dik meer dan 2 miljoen mensen, vanaf WOII ligt dit aantal op meer dan 22 miljoen........ Het grote probleem met het voorgaande is dat men weigert in te zien dat de VS in feite de grootste terreurentiteit op onze kleine aarde is........ Zie wat dat betreft ook:
'VS vermoordde meer dan 20 miljoen mensen sinds het einde van WOII........'

'VS buitenlandbeleid sinds WOII: een lange lijst van staatsgrepen en oorlogen..........'

'List of wars involving the United States'

'VS: openlijke militaire oefening met terreurgroep in Syrië......'

'Bang voor Amerika'

'NAVO gaat VS helpen in Zuid-Amerika terreur uit te oefenen: Colombia lid van de NAVO.........'

'VS commando's vechten o.a. in Midden- en Zuid-Amerika, aldus het VS ministerie van oorlog.........'

'VS heeft Rusland al 3 keer met oorlog gedreigd, de laatste 2 keer in de afgelopen 1,5 week......' (bericht van 5 oktober 2018)

'De VS, een duivels imperium, dat achter haar psychopathisch moordende troepen staat??'
==============================

Klik voor berichten over 9/11 op de volgende links:
'Spanningen met Iran: VS geschiedenis van false flag operaties en andere manipulaties die tot oorlog hebben geleid'

'De rol van Israël en de VS in de 9/11 aanslagen op het WTC'   

'9/11: de leugens over smeltend staal van de Twin Towers'

'9/11 getuigen totaal genegeerd door media (en overheid)'


'9/11 eerst de explosie waarna de 'vliegtuigen' de Twin Towers raken'

'9/11: professor stelt dat WTC-gebouwen gecontroleerd zijn gesloopt, de bewijzen daarvoor zijn overweldigend'

'Pearl Harbor (7 december 1941) en de aanslagen van 9/11 hebben veel overeenkomsten.........'

'9/11 de verklaring van de VS overheid aangaande het instorten van WTC gebouw 7 is vals..........'

'911 samenzweringstheorie wint nog meer aan geloofwaardigheid......'

'911, de beurs en geschiedvervalsing.......'

'9/11, WikiLeaks, Prism en 'complottheorieën''

'911, een 'leuk' feit'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten