Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 15 oktober 2018

MIVD en media schoten 4 Russische bokken met de claim van spionage op de OPCW.....

Het kan je  niet ontgaan zijn dat Nederland apetrots op de MIVD was, daar die geheime dienst verijdeld zou hebben dat 4 Russische 'overheidshackers' de OPCW in Den Haag zouden hebben willen hacken en waarbij ze het netwerk van de OPCW wilden infecteren. 

Een overheid als de Russische heeft voldoende kennis om de OPCW te hacken en het netwerk te infecteren vanuit een ander land, bijvoorbeeld vanuit Rusland..... Hoewel deze 'overheidshackers', als die al zouden bestaan, zeker zouden werken voor de Russische geheime dienst, één van de beste werkende geheime diensten op de wereld. Derhalve is het zeer onwaarschijnlijk dat men zo dom te werk zou gaan, zoals dit ook in de zaak Skripal gebeurde: bewijzen voor haar betrokkenheid achterlaten, laat staan vlak naast het gebouw van de OPCW pogen de boel te hacken >> ronduit belachelijk!

Ondanks de enorme ook internationale media-aandacht voor deze zaak was er blijkbaar niemand, althans bijna niemand, die heeft gekeken wat voor organisatie de OPCW is: een VN organisatie waar ook Rusland deel van uitmaakt. Zag dit zelf wel, maar had de idee dat er blijkbaar geheime zaken zijn binnen de OPCW waartoe niet ieder lid toegang heeft.

Die hersenkronkel is door de hoogleraren Kees van der Pijl en Karel van Wolferen rechtgezet: Rusland heeft gewoon toegang tot de OPCW!! Ofwel waarom zou Rusland dan een dergelijke suffe actie ondernemen???

Kortom de reguliere massamedia die hijgerig meededen aan de zoveelste poging om Rusland te demoniseren, hebben een enorme berg 'fake news' (nepnieuws) geproduceerd, inclusief haat- en angstzaaien tegen/voor Rusland...... 

Benieuwd trouwens hoe het met de mannen is vergaan die op 28 september jl. werden opgepakt, daar ze bezig zouden zijn geweest met het voorbereiden van een aanslag, met veel bombarie liet de AIVD toen weten dat het deze aanslag had verijdeld. De media meldden toen dat de AIVD de laatste jaren 4 aanslagen zou hebben verijdeld....... Tot nu toe zijn er bij mijn weten maar een paar mensen veroordeeld voor de voorbereidingen van een aanslag, elke andere arrestatie met de claim dat het om aanslagplegers zou gaan, moest later worden herzien, ofwel er bleek geen bliksem van te kloppen....

Ach ja, je hebt 2 peperdure geheime diensten, waar je in feite niets aan hebt, hetzelfde geldt voor andere geheime diensten in het buitenland. Bij elke aanslag die tot nu toe werd gepleegd, bleek telkens weer dat de geheime diensten (en soms ook de politie) de daders al lang in het vizier hadden..... Dit zet nog eens extra vraagtekens bij de arrestaties op valse grond, immers men stelt telkens weer dat het aan mankracht ontbreekt om die figuren te kunnen volgen, terwijl bij de arrestaties waar blijkbaar wel genoeg personeel voor was, het keer op keer om een arrestatie op valse grond bleek te gaan.....

Dan de claim van de AIVD dat men 4 aanslagen zou hebben verijdeld, vreemd dan dat we nooit van de hoed en de rand mogen weten, dit uit overwegingen van 'staatsveiligheid' en andere lamme excuses.....

Het volgende artikel komt van 9 for News:

Verijdelde Russische hackaanval op OPCW in Den Haag is evident voorbeeld van fake news. Deze twee hoogleraren leggen uit waarom

Afbeeldingsresultaat voor Verijdelde Russische hackaanval op OPCW in Den Haag is evident voorbeeld van fake news. Deze twee hoogleraren leggen uit waarom

in Binnenland 12 oktober 2018 12:00

Vorige week maakte minister van Defensie Ank Bijleveld bekend dat Nederland een Russische operatie tegen de chemische wapenwaakhond OPCW heeft weten te verstoren.

De Nederlandse Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) zou in april een cyberoperatie van de Russen verijdeld hebben die gericht was tegen de OPCW.

Russische ‘overheidshackers’ zouden van plan zijn geweest om het wifi-netwerk van de OPCW te hacken en te infecteren. Ze werden aangehouden en het land uitgezet.

Lacherig
Het is het zoveelste bericht afkomstig van het Nederlandse inlichtingenapparaat dat klakkeloos wordt overgepend door de massamedia.

Rusland is volwaardig lid van de OPCW en heeft dus geen enkele reden om de organisatie te hacken. Dit is dus een duidelijk geval van nepnieuws, constateren hoogleraren Kees van der Pijl en Karel van Wolferen in Café Weltschmerz.

Van der Pijl merkte op dat er in de media wel ruimte is voor twijfel, maar dat daar vervolgens een beetje lacherig over wordt gedaan.

Datingsite
Zo stond in De Telegraaf een bericht dat één van de ‘geheim agenten’ die het computersysteem probeerde te hacken, gewoon onder zijn eigen naam op een Russische datingsite stond.

Dat is niet iets wat je in een James Bond-boek zou leren,” aldus Van der Pijl.

In NRC werd Poetin voorgesteld als roofdier dat nu gestopt moet worden. “Die krant is zo ver over de schreef gegaan op dit gebied, dat is niet meer serieus te nemen,” zei Van Wolferen. “Maar het wordt ook niet meer serieus genomen.”

Fake news
Het ongeloof breidt zich uit,” benadrukte hij.

Dit incident is zo’n evident voorbeeld van fake news dat door de overheid wordt gelanceerd, zei Van der Pijl, toevoegende dat hij erg onder de indruk is van de westerse propaganda.


Bekijk het hele gesprek hieronder:

                                     
                                        [Café Weltschmerz

Zie ook:
'Nederland, Groot-Brittannië en VS schieten '4 geheime Russische spionage bokken''


Mijn excuus, zag na publicatie dat ik vergeten was in de kop ook de (reguliere) media te noemen, bij deze hersteld. Het zit me niet mee vandaag, immers het gaat om 4 Russische 'overheidshackers'. (na publicatie verbeterd)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten