Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 25 juni 2018

Turkse verkiezingen: Jens Stoltenberg (roverhoofdman NAVO) feliciteert Erdogan met zijn verkiezing tot dictator

Hoorde op BBC World Service radio (vanmiddag rond 15.51 u. CET) NAVO zetbaas voor de VS, oorlogshitser Stoltenberg, Erdogan en het Turkse volk feliciteren met de (gestoken) verkiezing van Erdogan tot absoluut dictator (sultan) van Turkije......

Volgens Stoltenberg is Turkije uiterst belangrijk voor zijn uiterst agressieve organisatie, dit o.a. vanwege de strategische ligging van Turkije.....

Nogmaals laat Stoltenberg weten dat de NAVO totaal geen bezwaar heeft tegen dictaturen, zoals dit bondgenootschap in het verleden al meermaals heeft laten zien, neem Portugal, Griekenland, Spanje en.... Turkije! (Turkije dat ook in het redelijk recente verleden al door dictators werd geregeerd)

Turkije zou ook een betrouwbaar partner zijn in de strijd tegen terreur, zoals die van IS, aldus Stoltenberg....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! IS werd mede groot gemaakt door Turkije waar de olie die onder IS werd gewonnen in Syrië naartoe verdween, daarnaast leverde Turkije wapens en ander militair tuig aan IS..... Ach, zaken waaraan ook de VS zich meermaals schuldig heeft gemaakt.....

Hoe kan je blij zijn met de verkiezing van een corrupte schoft, die tot z'n nek in het bloed staat van o.a. Koerden...???

Een woordvoerder van de EU zei nog wel dat de andere deelnemende partijen geen kans hadden om reclame voor hun politiek te maken op de door Erdogan beheerste media, of de media die braaf achter hem aanlopen...... De EU reisde met 15 teams van waarnemers door Turkije en stelde dat zich op de verkiezingsbureaus amper onregelmatigheden hebben voorgedaan...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Verkiezingsbureaus die van te voren werden aangewezen door de Turkse overheid, waar godbetert politie en mensen van de geheime dienst aanwezig waren, aldus de EU woordvoerder..... Ofwel intimidatie van de bovenste plank......

Dan zijn er nog de Koerdische gebieden waartoe niemand toegang heeft, reken maar dat de verkiezingen daar al helemaal gestoken zijn door de overheidsdienaren van de AK partij.... (alle andere ambtenaren hebben intussen hun ontslag gekregen, dit door de Gülen-zuivering van alle overheidsdiensten; reken maar dat meer dan 90% van de huidige ambtenaren aanhangers zijn van Erdogan......)

Door de steeds voortdurende staat van beleg, na de zogenaamde coup van Gülen aanhangers tegen Erdogan (een false flag operatie), is er al lange tijd geen vrijheid van meningsuiting of vergadering meer in Turkije (wel voor de aanhangers van Erdogan, zoals je begrijpt)

Ondanks dat een aantal partijen niet mee mochten doen aan de verkiezingen, stelde de woordvoerder van de EU dat de Turken wel degelijk iets te kiezen hadden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De hoogste tijd dat Nederland zich terugtrekt uit het geldverslindende, uiterst agressieve NAVO kankergezwel (nu ook in Zuid-Amerika!), dat blij is met gestoken verkiezingen die een uiterst gevaarlijke en gewelddadige dictator aan het bewind brengen!!

Zie ook:
'Turkije valt weer illegaal Syrisch gebied binnen: NAVO-lidstaten stil......'

'Syrië: de etnische, culturele en religieuze zuivering door Turks leger en islamitische terreurgroep'

'Turkije klaar voor nieuwe inval in Noordoost-Syrië'

'VS keurt raketleveringen van Turkije aan terreurgroep in Syrië goed'

'Erdogans vrouw krijgt mensenrechtenprijs WHF voor 'opvang' vluchtelingen......'

'Koerdische gevangenen in Turkse gevangenissen massaal in hongerstaking'

'Erdogan stelt militaire operatie uit op verzoek van Trump >> Turkse inval op Syrisch-Koerdisch gebied aanstaande'

'Idlib: akkoord Turkije – Rusland leidt tot grote aanval op Syrië.....'

'Turkse geheime dienst ontvoert etnische Turken in het buitenland........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten