Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 22 juni 2018

Stop de Indonesische handel in honden- en kattenvlees!

Gisteren was de start van het Yulin festival in China*, een jaarlijks 'feest' waar inhumane schoften duizenden honden en katten slachten en dat op de vreselijkste manieren, zoals ook de gevangenschap en het vervoer naar hun vreselijk lot van deze arme dieren zich volkomen inhumaan en misdadig voltrekt en waar maar twee woorden passen: marteling en moord....

Niet alleen tijdens dit 'festijn' in China, maar dagelijks worden in Azië tienduizenden honden en katten gruwelijk vermoord om daarna als voedsel te dienen....... Dit alles terwijl hun lotgenoten toekijken, wachtend op hun gruwelijke einde..........


Mensen lees de begeleidende tekst en de tekst van de petitie die VIER VOETERS is begonnen tegen honden- en kattenvleeshandel in Indonesië en teken ajb! (geeft het door!!) 

STOP DE HANDEL IN HONDENVLEES!
Vandaag start het beruchte Yulin festival in China, waar opnieuw duizenden honden en katten zullen worden afgeslacht.

Hoewel VIER VOETERS de immense wreedheid van dit festival veroordeelt, moeten we niet vergeten dat Yulin slechts staat voor 0,01% van al het hondenvlees dat in China wordt geconsumeerd en minder dan 0,0005% van al het hondenvlees dat in heel Azië wordt geconsumeerd. Elke dag worden tienduizenden honden en katten op gruwelijke wijze gemarteld en gedood, om te eindigen als avondmaal. Opgepropt in kleine kooien zien de dieren hoe hun soortgenoten op brute wijze afgeslacht worden, totdat zij hetzelfde lot ondergaan.

VIER VOETERS is recentelijk een partnerschapsprogramma aangegaan met Zuidoost-Azië. Dit partnerschapsprogramma voorziet in de dringend noodzakelijke veterinaire diensten, onderwijs en lokale trainingsprogramma's om het dierenwelzijn in Zuidoost-Azië te verbeteren. Ook is VIER VOETERS lid van de Dog Meat Free Indonesia Coalition. Samen met deze coalitie voeren wij campagne voor een verbod in de handel van hondenvlees in Indonesië.


Ben jij tegen de handel in hondenvlees? Teken en deel dan onze petitie om druk uit te oefenen op de Indonesische overheid, zodat de handel in honden- en kattenvlees stopt.Vastgebonden in plastic zakken met gesnoerde snuiten: zo worden de honden in Indonesïe getransporteerd, op weg naar een gruwelijke dood.
Veel honden overlijden al tijdens dit transport wegens extreme stress en hitte.

Hier de tekst bij de petitie:


De waarheid achter de handel in hondenvlees


Als lid van de Dog Meat Free Indonesia Coalition, roept VIER VOETERS de Indonesische regering op de handel in hondenvlees en het slachten van honden voor menselijke consumptie te verbieden. 

Honden zijn een van onze trouwste metgezellen en familieleden en brengen ons zoveel vreugde en liefde.

Stelt u zich eens voor dat uw geliefde familielid uit uw huis werd gestolen en werd gedood voor om vlees van te maken... Helaas gebeurt dit elke dag in Azië en breekt het de harten van hun baasjes. Alleen al in Indonesië worden meer dan een miljoen zwerfhonden en huishonden meegenomen om te eindigen in hondenvleesrestaurants, slachthuizen en op markten.

Gevangen honden zijn strak verpakt in kooien en zakken, hun mond gebonden gesloten, zodat ze kunnen nauwelijks ademen.

JA, IK TEKEN

============================

* Zie ook: 'Yulin 21 juni: hondenvlees festival...... Help mee een eind te maken aan deze vreselijke dierenmishandeling' (zie ook de gruwelijke foto's bij die petitie, een petitie die inmiddels al is gesloten)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten