Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 13 juni 2018

Joost Vullings (NPO Radio1) weet het zeker: Zijlstra is een goed politicus en geschikt voor de Wereldbank........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermiddag hoorde ik de 'politiek deskundige' verslaggever Joost Vullings op Radio1 over het zogenaamd niet door Rutte gedane voorstel Zijlstra een topgraaibaan bij de Wereldbank te geven, een baan die nu vervuld wordt door PvdA volksverlakker Heemskerk........

Volgens Vullings is Zijlstra een goed politicus, echter waarom dat zo zou zijn vertelde deze 'deskundige' er niet bij..........

De 'mooiste uitspraak' van Vullings was wel de volgende: Zijlstra is 'niet zo geschikt' voor deze baan, maar de baan is wel geschikt voor Zijlstra........ ha! ha! ha! ha! ha! 'Niet zo geschikt?' Totaal ongeschikt zal je bedoelen Vullings!

Vullings stelde dat deze baan er eigenlijk is voor politici die beter even hun hoofd niet in Nederland kunnen laten zien, zoals eerder PvdA zakkenwasser Melkert na de moord op Pim Fortuyn, daar Melkert Fortuyn zou hebben gedemoniseerd, wat tot de moord zou hebben geleid.

Zeg Vullings: die Zijlstra was minister van Buitenlandse Zaken, het lijkt me dus zeer verstandig om deze hufter vooral niet een dergelijke internationale baan toe te wijzen, dit nog naast het feit dat alleen onafhankelijke financieel specialisten bij de Wereldbank zouden moeten werken. (hoewel die hele waardeloze neoliberale Wereldbank wat mij betreft morgen opgedoekt mag worden, deze bank stimuleert in feite het neokolonialisme.....)

Met Zijlstra bij de Wereldbank maakt Nederland zich voor de eeuwigheid belachelijk..... Rutte stelde gistermiddag iets dergelijks niet voorgesteld te hebben, echter reken maar dat hij dit ballonnetje expres heeft opgelaten, daar hij te dom is om te bedenken dat heel Nederland hier overheen zou vallen! (behalve dan de VVD en de regeringsgetrouwe reguliere media, zoals o.a. Vullings nog eens bevestigde....)

Huil maar niet, Halbe. Ik ritsel nog wel wat leuks voor jeZie ook: 'Rutte wil VVD leugenaar Zijlstra als vertegenwoordiger bij Wereldbank...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

PS: ongelofelijk dat Zijlstra daadwerkelijk stond te janken toen hij door z'n gore leugens als minister moest aftreden, alsof hij het slachtoffer was en toch de waarheid had gesproken, wat een valse rotschoft!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten