Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 4 mei 2022

Internationale Dag van de Persvrijheid: geen aandacht voor de isolatiefolter die onderzoeksjournalist Julian Assange al 3 jaar ondergaat

Het was gisteren World Press Freedom Day ofwel: de Internationale dag van de Persvrijheid..... Ik luister vooral naar radiozenders in binnen en buitenland en moet zeggen dat het wel uitermate triest is dat er amper over deze dag werd gesproken, zo hier en daar wat aandacht voor vermoorde journalisten en een paar zenders die de gelegenheid te baat namen om Rusland en Wit-Rusland (Belarus) nog meer te demoniseren, maar niet één zender, niet in Groot-Brittannië (GB), Nederland, Duitsland, Australië en Canada die wees naar de meer dan schandalige gevangenhouding van Julian Assange in GB, nota bene één van de beste onderzoeksjournalisten ter wereld, die ook nog eens gevangen wordt gehouden voor het openbaren van ernstige oorlogsmisdaden, terwijl het in feite de plicht is van een ieder om misdaden te melden!!

Echt onafhankelijke journalisten begrijpen wat er zal gebeuren als Assange wordt uitgezet naar de VS, waar hem weer isolatiefolter staat te wachten en dat voor een enorm lange tijd, de vraag is zelfs of hij ooit levend uit een VS cel zal komen...... Jammer dat dit soort journalisten niet meer te vinden zijn bij de reguliere media, die braaf oplepelen wat hun regering en die van de VS hen opdragen, journalisten die niet ingaan tegen de eigenaren van hun media, miljardairs en rijke investeerders die belang hebben bij oorlog voeren, goed voor hun grote aandelenportefeuilles in de wapenindustrie (in de breedste zin van het woord, dus ook de fabrikanten van rollend, varend en vliegend oorlogstuig), westerse privé legers, de oliemaatschappijen en de grote bouwondernemers (voor de wederopbouw van wat het westen heeft kapot gebombardeerd in landen waar het westen niets te zoeken had en heeft) Trouwens de grote farmaceuten hebben in feite ook baat bij oorlogen, dit voor een groot aantal zaken die nodig zijn voor de behandeling van gewonde militairen en burgers..... 

Kortom de eigenaren van de westerse media hebben er geen moeite mee om winsten te maken met oorlogen die aan miljoenen het leven hebben gekost en de miljoenen die het leven in de toekomst nog zullen verliezen tijdens de illegale oorlogen van de VS, die alleen deze eeuw al aan meer dan 5 miljoen mensen het leven hebben gekost, waaronder heel veel vrouwen en kinderen........ Oorlogen die miljoenen op de vlucht hebben doen slaan, maar die men in de EU weigert terwijl de EU-NAVO-landen mee hebben gedaan aan die illegale oorlogen van de VS..... Nee, de Oekraïners wil men maar al te graag hebben en hen wordt niets in de weg gelegd, waarmee het westen ten overvloede nog eens bewijst in feite racistische te zijn en daarmee de deuren nog verder heeft geopend voor fascisten.....

Op WDR 5 had men een gevluchte journalist uit Oekraïne gevonden die in Berlijn verblijft, een journalist die is gevlucht voor de oorlog en niet voor het dictatoriale bewind van president en speed gebruiker Zelensky en zijn neonazi-knokploegen die echt onafhankelijke journalisten te lijf zijn gegaan en zelfs hebben vermoord, althans als ze niet al gevangen waren gezet.... (ook daarvoor geen aandacht gisteren, overigens is daar nooit aandacht voor geweest in het westen....)


Schande dat de 'collega's' (zo kan je het geteisem van de reguliere westerse media in feite niet meer noemen) van Julian hem zo hebben laten vallen en hem zelfs verder hebben gedemoniseerd met leugens en achterklap, terwijl één van de bekendste oorlogsmisdaden van de VS die hij openbaarde, het neerschieten was van mensen in Irak vanuit een helikopter, waaronder 2 journalisten van Reuters (Julian openbaarde de video van het gebeuren), terwijl deze journalisten en de rest van de vermoorde mannen op de video niets te maken hadden met verzet tegen NB de illegale oorlog die de VS voerde tegen Irak...... Hier de bewuste video:


De video Collateral Murder die je vanwege belachelijke leeftijdsregels alleen op You Tube mag zien.

Als klap op de vuurpijl wordt Julian al 3 jaar lang vastgehouden in isolatiefolter, één van de ergste vormen van marteling die mensen geestelijk en lichamelijk kapot maakt..... 

Nee, de westerse reguliere pers gaat liever door met het herhalen van wat Oekraïne hen op de mouw spelt, terwijl er nog niet één van de 'door Rusland begane oorlogsmisdaden' onafhankelijk is onderzocht........ Walgelijk en schandalig!! De totaal van commerciële partijen afhankelijke radiozender BNR, waar denktanks als het Haags Centrum voor Strategische Studies (HCSS) en Clingendael, door de overheid betaalde anti-Russische propagandisten en lobbyisten van de NAVO, de VS en de wapenindustrie, vrij spreken hebben, heeft o.a. de bolronde pestkop Bas 'psies' van Werven, heeft een paar weken geleden nog zijn vrouwelijke sidekick te kakken gezet daar zij niet aanwezig was op vrijdag en haar vervanger toevoegde dat deze elke vrijdag maar terug zou moeten komen........ Deze van Werven heeft eerder zijn collega Jelle Maasbach weggepest. Van Werven herhaalde vanmorgen in de uitzending de enorme leugen dat Rusland mobiele crematoria zou hebben, een leugen die Oekraïne de wereld in hielp en waar het bewijs daarvoor de foto was van een vrachtwagen waarmee men afval kan verbranden, de foto daarvan kwam uit een promotiefilmpje gemaakt in 2013....* Overigens wordt deze leugen, waarbij men Rusland weer vergelijkt met nazi-Duitsland, ook nog steeds in andere westerse media herhaalt..... Schande!! 

Op dezelfde zender liet Bernard Hammelburg in zijn column weten dat Putin de Sovjet-Unie in ere wil herstellen, alsof de Sovjet-Unie betond uit Rusland en Oekraïne.... ha! ha! ha! ha! Deze fantast gaf al eens toe dat hij zijn kennis bij deskundigen vergaart, terwijl hij doet alsof hij een zelfstandig denker is...... In zijn programma BNR 'De Wereld' laat Hammelburg regelmatig zo'n deskundige' horen >> o.a. de totale miskleun op journalistiek gebied Geert Jan Hahn...... ha! ha! ha! ha! ha!

Uiterst sarcastisch dat de Internationale Dag van de Persvrijheid dit jaar viel te midden in de grote en walgelijke anti-Russische propaganda die de westerse media dagelijks uitstorten over de westerse volkeren, propaganda bestaande uit een enorm aantal aannames en leugens die niet eens zijn bevestigd met onafhankelijke onderzoeken, maar als feiten en waarheid worden gebracht..... Deze propagandawals is het best te vergelijken met de algehele hysterie na de leugens dat militairen van Irak couveuses zouden hebben gestolen in Koeweit en daarbij de baby's op de grond zouden hebben gegooid, ook doet het denken aan de hysterie in Groot-Brittannië tijdens het begin van de Eerste Wereldoorlog, waarmee men zelfs kinderen wist te lokken als kanonnenvoer...... Dat laatste 'kanonnenvoer' was vanmorgen in hetzelfde fragment op BNR te horen, waar 'geopolitiek analist' Alex Krijger stelde dat Rusland op 9 mei de oorlog zal verklaren aan Oekraïne, 9 mei de dag dat Rusland de overwinning op nazi-Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog (WOII) herdenkt en viert..... Volgens van Werven is die overwinning maar de vraag, gezien zijn onbeschofte uitlating daarover..... Volgens Krijger zal Rusland Oekraïne dan middels loopgraven gaan bevechten en dat met niet getraind kanonnenvoer.... Allemaal aannames die men nu al als waarheid uitvent >> te zot voor woorden!!

Maar terug naar Julian Assange, wat een schandaal dat men weer niets over deze gelauwerde onderzoeksjournalist en oprichter van WikiLeaks heeft gezegd tijdens de Dag van de Persvrijheid, puur en alleen omdat dit niet in het westerse straatje van de garantie op 'persvrijheid' past die 'vrijheid' is dan ook een uiterst onbeschofte leugen......

FREE JULIAN ASSANGE NOW!!!!

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])


* Zie: 'CHECK - Neen, deze foto toont geen "mobiel Russisch crematorium" in Marioepol' En dat is nog maar één van de vele Oekraïense leugens aangaande Rusland..... Een bericht van de VRT en moet zeggen dat me dat alleszins meevalt, daar ook deze zendgemachtigde in andere gevallen met grote graagte de Oekraïense leugens overneemt.......

-----------------------------

Zie ook: 'Rijk en regering wantrouwen burgers: massale controles op personen, plus druk op grote techbedrijven voor censuur op sociale media.......' (en zie de links in dat bericht!!)

'Drone slachtoffers door VS ingrijpen: ook de klokkenluiders die één en ander openbaarden'

'Instagram censureert berichten die niet passen in het buitenlandbeleid van de VS'

'Julian Assange: als het fascisme haar vermommingen laat vallen // Julians herseninfarct als teken van zijn onmenselijke behandeling' (en zie de links in dat bericht)

'10 december 2021: Dag van de Mensenrechten, Julian Assange mag worden uitgeleverd zelfs nadat de kroongetuige toegaf te hebben gelogen' (!!!!)

'Vals proces tegen onderzoeksjournalist Julian Assange vandaag weer van start'

'131 federale rechters VS corrupt: aan dat land levert Nederland zelfs eigen burgers uit.....' Hetzelfde geldt uiteraard voor Groot-Brittannië en de uitlevering van Julian Assange......

'Het verzwijgen van belangrijk nieuws door de massamedia: het einde van de journalistiek'

'Sacharovprijs voor Navalny, betaald door het Europees parlement en Stoltenberg stelt dat de NAVO een aanval op Rusland zal winnen' De neonazi en misdadiger Navalny krijgt een prijs en klokkenluider Assange, die deze prijs had moeten krijgen zit in isolatiefolter voor het openbaren van ernstige misdaden >> schande!!!

'Antony Blinken (VS minister BuZa) leest de wereld de les over persvrijheid terwijl zijn eigen regering deze zwaar geweld aandoet' Waarvan Julian Assange wel het grootste slachtoffer is!! Afgelopen zondag (het is tijdens deze toevoeging dinsdag 4 mei 2022/////) vond het White House Correspondents' Dinner plaats en ook daar deed men net alsof de pers volkomen vrij is in de VS, waaraan zelfs 'komiek' Trevor Noah van The Daily Show meewerkte, een leugen van enorme proporties, zie wat dat betreft ook het artikel dat Caitlin Johnstone over dit diner heeft geschreven: 'A Weird, Stupid Dystopia'

''Nieuws' gebaseerd op corrupte 'think tanks' is niets anders dan propaganda' (en zie de links in dat bericht!!)

'Zaak van VS tegen Assange gestrand op de belangrijkste getuige, westerse media aandacht: nul komma nada

'Julian Asssange: belangrijkste getuigenis voor uitlevering aan VS en berechting is vals' (en zie de links in dat bericht!!)

'Julian Assange bijna 2 jaar lang in isolatiefolter voor het openbaren van oorlogsmisdaden.......' (en zie de links in dat bericht!!)

'Internationale Dag van de Persvrijheid: ARD hekelt geheel hypocriet Turkije zonder ook maar één woord te besteden aan Julian Assange' (2020) (en zie de links in dat bericht!!!)

'Pardon Julian Assange Now!' Met een veelzeggende cartoon van Carlos Latuff.

'Dag van Persvrijheid: Assange wordt zoveel mogelijk uitermate hypocriet gemeden door de pers' (2019) (en zie de links in dat bericht!!)

'Julian Assange: Speciaal VN rapporteur martelen heeft grote twijfels bij onafhankelijkheid rechter'

'Het westen vervolgt journalist Assange, Rusland laat journalist vrij na onrust over diens gevangenschap' En nog hadden de reguliere media een grote bek over Rusland, media die niet anders hebben gedaan dan collega Assange besmeuren.....

'VN rapport: Assange is gedemoniseerd en psychisch gemarteld'

'Jan Kuitenbrouwer ('journalist'): Assange is een charlatan en WikiLeaks heeft beelden van de moord op 2 journalisten gemanipuleerd' (en zie de links naar oudere berichten over Julian Assange in dat schrijven)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten