Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 21 mei 2022

COVID-19: Bundesverfassungsgericht verklaart vaccinatieplicht voor verplegenden en verzorgenden legaal; nu nog voor het apenpokkenvirus......

Het Bundesverfassungsgericht in Duitsland, een constitutioneel hof dat wetten beoordeelt op geldigheid in verhouding tot de grondwet, heeft geoordeeld dat de vaccinatieplicht voor verpleegkundigen en verzorgenden in lijn is met de grondwet..... ha! ha! ha! ha! ha! Lekkere grondwet dan als die de lichamelijke integriteit als ondergeschikt acht aan de waan van de dag, immers het maakt niet uit of je gevaccineerd bent of niet, je kan in beide gevallen het Coronavirus overdragen op anderen, er is zelfs geen verschil in besmettelijkheid zoals men je wel wil doen geloven!!! Daarbij is het al helemaal te zot voor woorden daar de huidige Coronavariant amper of niet gevaarlijker is dan een gemiddelde griep..... 

De wereld is alweer in een stuip beland >> nu over de 'uitbraak' van het apenpokkenvirus, gegarandeerd dat de grote farmaceuten daar al op zijn voorbereid en als het meezit moeten de verzorgenden en verpleegkundigen in Duitsland nog voor het eind van het jaar een vaccinatie tegen dat virus halen, daar ze anders weer worden gedreigd met ontslag, waar ze ook nog eens met tegenwerking te maken zullen krijgen als ze een uitkering nodig hebben (en dat zullen ze in de meeste gevallen gegarandeerd nodig hebben)..... 

'Leuk ook trouwens' dat de basis voor het AstraZeneca (AZ) vaccin tegen COVID deels is gefabriceerd met het apenpokkenvirus, ofwel de uitbraak van het apenpokkenvirus 'zal toch niets te maken hebben met' besmettingen die werden overgebracht door met AZ vaccin gevaccineerden.....??!!! Wellicht een mondkapjesplicht voor AZ gevaccineerden!! ha! ha! ha! In Duitsland wil men met het apenpokkenvirus besmette mensen 3 weken isoleren!!

Hier een paar berichten van Linkedin over het apenpokkenvirus:

Frank Ruesink MBA •  Oprichter van Liefdevol Rebelleren

STEL VRAGEN OOK AL ZIJN DE ANTWOORDEN ONGEMAKKELIJK

Daar waar de één onderzoek deed naar de ingrediënten van het vaccin.

Daar vergeleek de ander het vaccin met een frikandel: https://lnkd.in/eGME9h32 #hugodejonge

Maar nu de spreekwoordelijk "aap uit de mouw" komt, beginnen mensen terecht steeds meer vragen te stellen.

Want wat was het effect van het Chimpansee Adenovirus in het Astra Zeneca vaccin op het menselijk lichaam?

En als deze vraag beantwoord is, kan iemand dan eens de ethische vraag beantwoorden waarom in het Astra Zeneca vaccin de HEK293 cellijn, ontstaan uit een gezond geaborteerd kind in de jaren 70 moest worden gebruikt? https://lnkd.in/eCMvJM9x

Gezonde groet,
Frank
Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding 
 
 
 
Wesley Glasmacher
Wesley Glasmacher • 2de 🎥 Mijn missie is jouw klanten inspireren met motiverende content. Creativesoul.nl
Check dit scenario van het Amerikaanse Nuclear Threat Initiative uit 2021 over een kunstmatige pandemie genaamd de ‘Monkeypox outbreak’ in mei 2022…toeval? Ik neem aan dat hier per direct Kamervragen over zullen komen en dat we onze zogenaamde ‘experts’ eens goed gaan navragen of we hier te maken hebben met een zogenaamd script…of misschien wel een soort van agenda? De aap komt nu misschien wel uit de mouw…Ik keek namelijk wel als een aap in een roestig horloge en ik voel me eerlijk gezegd ook wel als een aap in een garenwinkel. Worden we hier nou toch in de aap gelogeerd? Ik hoop dat onze ‘experts’ nu wel de aap op de schouders nemen of is de aap gevlooid en leven we in een bananenrepubliek?

Check pagina 10 uit dit document.

https://lnkd.in/e8VQW-Kx

Voor diegene die denken dat het fake news betreft, het volgende:

Het Nuclear Threat Initiative (NTI) heeft in 2017 een zogeheten ‘Roundtable’ discussie georganiseerd samen met het World Economic Forum (WEF) om biologische risico’s te onderzoeken.
Lees hier het gehele artikel:

https://lnkd.in/eEjx2iT3

En hier het artikel vanuit het WEF:
Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
 

Nog een 'fijn gegeven': er is een zwaar tekort aan verpleegkundigen ook in Duitsland, en is het verplegend en verzorgend personeel in voormalig Oost-Duitsland voor het grootste deel tegen vaccinatie, ofwel men zou met een vaccinatieplicht voor verzorgenden en verpleegkundigen in dat deel van Duitsland amper personeel overhouden in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen....... Echter in de rest van Duitsland heeft men grote problemen door het tekort aan verpleegkundigen en verzorgenden en zelfs een paar ziekmeldingen kunnen de boel in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen deels platleggen en reken maar dat er in elk ziekenhuis en verzorgingstehuis enkele personeelsleden zijn die zich niet wensen te laten vaccineren, zelfs niet als ze worden verplicht, kortom dat personeel zal men moeten ontslaan...... 

Het meest smerige is wel dat de Duitse overheid met deze maatregel in feite haatzaait tegen verzorgenden en verpleegkundigen die zich niet hebben laten vaccineren, alsof zij de dood van patiënten zouden hebben veroorzaakt en nog veroorzaken, terwijl daar geen schijn van bewijs voor is, sterker nog: door alleen gevaccineerde of genezen verpleegkundigen en verzorgenden in te zetten zouden patiënten met andere aandoeningen dan COVID in het ziekenhuis besmet kunnen raken met het vermaledijde virus, terwijl men de maatschappij probeert te belazeren door te stellen dat vooral de gevaccineerden amper of niet besmettelijk zouden zijn....... Anders gezegd: met deze maatregel geeft men patiënten in ziekenhuizen en bewoners in verzorgingstehuizen een vals veiligheidsgevoel.......

Hoe is het allemaal mogelijk mensen, ongelofelijk!!


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

(als je het Duits niet machtig bent, kopieer dan de Duitse tekst en plak die links in deze vertaalapp, je ziet de vertaling rechts nadat je op Nederlands hebt geklikt, de app werkt snel en de vertaling is van een redelijk goede kwaliteit.)

 

Hier de tekst bij het WDR 5 programma 'Tagesgespräch' over deze vaccinatieplicht waarin men de luisteraar vraagt te reageren, echter de presentators van WDR 5 zijn volkomen geïndoctrineerde voorstanders van deze plicht, in de tekst wordt zelfs nog een link weergegeven naar een 'feitenrelaas' waarmee men kan zien dat vaccineren hoogstnoodzakelijk is (te gek voor woorden!!) In het programma werd de enkele tegenstander die durfde te bellen zo goed als afgesnauwd door de presentator en diens gast 'Doc Esser':

Symbolbild zur Impfpflicht: das Verfassungsgericht hat die einrichtungsbezogene Impfpflicht bestätigt: Ein Impfpass mit Spritze

Impfpflicht bestätigt: Gut so?

Das Bundesverfassungsgericht hat heute Morgen die Corona-Impfpflicht für das Pflege- und Gesundheitspersonal bestätigt. Finden Sie das Urteil nachvollziehbar? Diskutieren Sie mit im WDR 5 Tagesgespräch!

Seit dem 16. März gilt für Beschäftigte in Pflegeeinrichtungen, Krankenhäusern und im medizinischen Bereich die einrichtungsbezogene Impfpflicht. Das hatte der Bund Ende 2021 beschlossen. Nach einer Eilentscheidung im Februar stand noch eine Prüfung mehrerer Verfassungsbeschwerden aus. Geklagt hatten ungeimpfte Beschäftigte sowie Einrichtungsleiter, die weiter ungeimpftes Personal beschäftigen wollen. Die Impfpflicht greife zwar in die grundgesetzlich geschützte körperliche Unversehrtheit ein, schreibt das Gericht. Das sei aber "verfassungsrechtlich gerechtfertigt".

Kliniken, Pflegeeinrichtungen für Senioren, Praxen sowie ambulante Dienste müssen also auch weiterhin Mitarbeiter, die bislang nicht geimpft sind oder bei denen Zweifel an der Echtheit der vorgelegten Nachweise bestehen, dem zuständigen Gesundheitsamt melden. Das sei angemessen, hatte das Gericht im Februar argumentiert: "Der sehr geringen Wahrscheinlichkeit von gravierenden Folgen einer Impfung steht die deutlich höhere Wahrscheinlichkeit einer Beschädigung von Leib und Leben vulnerabler Menschen gegenüber."

Eine allgemeine Impfpflicht gibt es bislang nicht. Deshalb sei eine einrichtungsbezogene Impfpflicht auch nicht zielführend, argumentieren dagegen etwa Vertreter der Krankenhaus- und Pflegeheimbetreiber. Bundesweit sind wohl mehrere zehntausend betroffene Angestellte nicht geimpft. Das ergaben Umfragen mehrerer Medien bei den zuständigen Gesundheitsämtern. Bislang seien noch keine Bußgelder oder Tätigkeitsverbote verhängt worden. Manche Kommunen haben demnach aber angekündigt, Mitte Mai damit beginnen zu wollen.

Ist die Impfpflicht für bestimmte Berufe sinnvoll? Sind wir nun besser gerüstet für die nächste Welle? Was bedeutet diese Entscheidung für die Situation der Pflege oder anderer betroffener Bereiche? Wird die ohnehin ausgedünnte Personaldecke noch prekärer? Wird die Qualität der Betreuung darunter leiden?

Rufen Sie uns während der Sendung an (WDR 5 Hotline 0800 5678 555).

Gast: Dr. Heinz-Wilhelm Esser (Doc Esser)

Redaktion: Willi Schlichting, Chris Hulin und Jessica Eisermann

===========================================

Zie ook: 'COVID-19: Duitsland en de verplichte vaccinatie van verplegend personeel' (!!!!)

'COVID-19: NIH expert is het niet eens met groeiend aantal verplichte vaccinaties' (!!!!)

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......' (!!!!) Gevaccineerde zorgmedewerkers wel te verstaan!! 

'COVID: Kuipers (D66 minister VWS) stelt dat met de ruzie over IC bedden er geen bedden zijn verdwenen, nee maar er zijn amper bedden bijgekomen....'

''Ministerie van VWS lag tijdens pandemie dwars bij uitbreiding IC's'' (NOS artikel)

'COVID-19: een bedankje voor het sluiten van de planeet voor een variant van een virus dat een 99,7% kans op overleven heeft' (!!!!)

'Joe Biden wil financiële hulp t.b.v. VS burgers, die werden getroffen door COVID maatregelen, gebruiken voor proxyoorlog tegen Rusland'

'Grote bedrijven als Kellogg's, farmaceuten, wapenfabrikanten en oliemaatschappijen hebben een groot belang bij censuur op de sociale media' (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over censuur dat pas echt een 'hoge vlucht nam' door de hysterie rond het Coronavirus....)

'COVID: een analyse van de sterfte na vaccinatie' (!!!!)

Kapitalisme is een zekere garantie op crises en op het niet of nauwelijks serieus nemen van klimaatverandering: de grootste crisis ooit' (ook met aandacht voor de Coronacrisis)

'COVID-19: 2G is geen oplossing, de verwachtingen zijn te hoog gespannen'

'Anti COVID-19 vaccinaties: effectiviteit daalt na tweede vaccinatie snel naar 40%' Flapdrol Hugo de Jonge heeft destijds bekendgemaakt dat hij de effectiviteit na verloop van tijd zou laten uitzoeken......

'COVID-19: Rutte zegt problemen te hebben met het overbrengen van de boodschap zich aan de basismaatregelen te houden..... Hoe is het mogelijk...'

'COVID-19: FDA vraagt om volledig rapport over toelating van het Pfizer vaccin tot 2076 geheim te houden >> klokkenluider ontslagen' Ook die zaak wekt 'veel vertrouwen' bij de bevolking, vertrouwen in het vaccin, de Biden administratie en overheidsinstanties als de FDA....... Zoveel vertrouwen als het volgende:

 Image

'COVID-19: nieuwe lockdown en (schendingen burger- en mensenrechten door) George van Houts' (!!!!)

'COVID-19: AstraZeneca schendt belofte geen winst te maken op door publiek gesubsidieerd vaccin en commentaar op de nieuwste maatregelen'

'Farmaceuten moeten door het Internationaal Strafhof (ICC) worden berecht voor massamoord, chantage en machtsmisbruik' (!!!!) Dit nog buiten de ellende rond COVID-vaccins.....

De rijke landen behartigen tijdens de Coronacrisis de belangen van 'Big Pharma' i.p.v. de gezondheid van miljarden' Van groot belang of je nu voor of tegen vaccinatie bent.

'COVID-19: aartsbisschop uit VS schopt ruzie met paus over vaccin... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Coronavirus: motie over uitbreiden IC-capaciteit, plus extra verpleegkundigen en intensivisten afgewezen door VVD, D66, CDA en ChristenUnie' (!!!!) Terwijl zoals ook in het bericht hierboven is gezegd, de Coronamaatregelen werden genomen vanwege een tekort aan IC bedden,IC-verpleegkundigen en intensivisten.......

'Zijn COVID-vaccinaties gevaarlijk of valt het allemaal wel mee' (!!!!) Waarin o.a. wordt gewezen op het feit dat in de VS een vaccin van de markt wordt gehaald als daar 50 mensen aan overlijden, nu gaat het in de VS vanaf november vorig jaar tot 18 april dit jaar om meer dan 19.000 mensen die zijn gestorven aan het vaccin en toch laat men het vaccin op de markt......

'COVID-19: internist, cardioloog en epidemioloog wijst op gevaar van vaccins' (!!!!)

'COVID-vaccins: officiële CDC data geven aan dat er in de VS meer dan 1,2 miljoen (ook ernstige) bijwerkingen zijn geteld' (!!!!)

'Prof. Capel: met mRNA gevaccineerden gaan moeilijke tijden tegemoet' (!!!!)

'COVID-19 vaccins en de bijwerkingen 'die zijn te verwaarlozen': een les van Pierre Capel, emeritus hoogleraar besmettingsleer en immunologie' (!!!!)

'Rijk en regering wantrouwen burgers: massale controles op personen, plus druk op grote techbedrijven voor censuur op sociale media.......' Censuur die met de COVID hysterie pas goed op gang kwam, al was ook het meer dan belachelijke Russiagate verhaal al goed voor censuur op de sociale media, je weet wel: als zou Rusland de VS presidentsverkiezingen van 2016 hebben gemanipuleerd, een verhaal dat uit en te na is doorgeprikt als onzinnig maar nog steeds wordt herhaald door de reguliere media en het grootste deel van de westerse politici, die zich hiermee NB schuldig maken aan het verspreiden van fake news (nepnieuws) en manipulatie, terwijl diezelfde media en politici lopen te schreeuwen over fake news en manipulatie op de sociale media en daarvoor censuur eisen...... Te gestoord en vals voor woorden!!

'Fauci (farma lobbyist) gooit met bagger naar auteurs van de Great Barrington Declaration' (!!!!) en zie wat dat bericht betreft ook:

'COVID-19: het bewijs voor Fauci's oorlog tegen de wetenschap' (!!!!) Zie wat dat betreft ook

'Great Barrington Declaration tegen overmatige en zelfs gevaarlijke Coronamaatregelen' (!!!!)

'44 Studies on Vaccine Efficacy That Raise Doubts on Vaccine Mandates' (!!!!)
 
'Klinisch onderzoek Pfizer: het vaccin doodde meer mensen dan de placebo' (!!!!)
 
'Aantal COVID-doden in VS en GB zwaar gemanipuleerd' (!!!!)
 
'COVID-maatregelen: een open brief aan Ernst Kuipers' (!!!!)

'Oekraïne en 'het truckers protest' tegen COVID-maatregelen in Canada van fundamentalistisch religieus rechts, racisten en ander tuig? Eén grote leugen!!'

'Aartsbisschop Carlo Maria Figanò: “Twee jaar lang zijn we nu getuige van een globale staatsgreep”' (!!!!) (door de Coronamaatregelen) Overigens onbegrijpelijk dat deze aartsbisschop zich in de bijgevoegde video alleen tot katholieken richt......

'COVID-19: onderzoeken bevestigen dat natuurlijke verkregen immuniteit meer dan voldoende is' (!!!!) Op 15 februari 2022, werd bekendgemaakt dat natuurlijke immuniteit veel langer standhoudt dan die middels een vaccin verkregen en dat niet misselijk: volgens onderzoekers in Italië zelfs 18 maanden!! >> 'Natural Immunity Lasts for at Least 18 Months: Study' En wat heeft Nederland gedaan?Juist, die periode van natuurlijke immuniteit teruggebracht naar een half jaar!! Gelukkig zijn we voorlopig af van die belachelijke beslissing!!

'Onverdeeld Open: teken het manifest om het Coronatoegangsbewijs onmiddellijk af te schaffen'

'Hans Teeuwen: "Geen Coronapas"' (!!!!)

'Intrekken uitzendlicentie door Rusland voor Deutsche Welle 'is een klap in het gezicht van het Duitse volk'' RT Deutsch dat werd platgelegd in Duitsland wordt o.a. verweten complottheorieën over COVID te brengen, dit door het uitzenden van een gesprek met een paar COVID-vaccinatieweigeraars....... (te gek voor woorden!!) Oh, en Deutsche Welle is een Duitse staatsomroep die westerse propaganda uitzond in Rusland, iets waarover men niet lult in het westen en als men er al over spreekt wordt er onomwonden gezegd dat dit soort westerse platforms onafhankelijk zijn..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

'Neil Young en Joni Mitchell maken grote vergissing: censuur niet de weg, terwijl tegengestelde COVID mening meer en meer lijkt te kloppen'

'EU medicijnregelgever EMA en de WHO roepen op te stoppen met COVID boosters vanwege aantasting immuunsysteem en falen bij bestrijding Coronavirus' (!!!!) zie wat dit betreft ook:

'COVID-19 vaccin zou het immuunsysteem aantasten.......' (!!!!) Benieuwd ook of de vandaag (het is terwijl ik dit schrijf 11 januari 2022 /////) overleden David Sassoli, voorzitter van het EU parlement, 3 dubbel gevaccineerd was, daar ook hij een afwijking had aan het immuunsysteem......

'COVID-19: IC verpleegkundige OLVG slaakt noodkreet

'1.000 driedubbel gevaccineerde Nederlanders lopen het virus op tijdens wintersportvakantie in Oostenrijk'

'CDC (VS) haalt uitspraak van rechter hooggerechtshof onderuit: niet 100.000 ernstig zieke kinderen met COVID in hospitaal maar 3.500....' (!!!!)

'COVID-19: negentig procent van de mensen met omikron is volledig gevaccineerd, ofwel er is sprake van een gevaccineerden pandemie' (!!!!)

'COVID-19: Duitsland gebruikt schapen en geiten om mensen over te halen zich te laten vaccineren ha! ha! ha! ha!'

'COVID-19: Geert Mak (broodschrijver) vindt Nederlander anarchistisch en pleit voor verplichte vaccinatie' (!!!!)

'COVID-19: Gezondheidsraad houdt zich niet aan de regels van de Raad van Europa: discriminatie van niet-gevaccineerden is verboden' (!!!!) Iets wat nu volkomen los is gelaten, een enorme schending van mensen- en burgerrechten

'Besmette gevaccineerden houden 'gewoon' toegang tot openbare gelegenheden'

'Coronavirus: paniek over de Deltavariant is onterecht en zwaar overdreven' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

'Coronavirus: artsen willen via rechtszaak tegen de staat COVID-19 van A-lijst krijgen, daar het een griepvirus zou zijn' De video die oorspronkelijk in het artikel was te zien is gecensureerd, tja je wilt natuurlijk niet dat de bevolking begrijpt hoezeer men werd en wordt belazerd......

'Coronavirus: Fort Detrick eindelijk als verdachte van oorsprong aangemerkt'

'Vaccinatie tegen Spaanse Griep: miljoenen doden'

'COVID vaccinmakers: hoe betrouwbaar zijn deze farmaceuten' (en zie de links in dat bericht)

'COVID-19: Pfizer adviseert derde vaccinatie, omzet van dit bedrijf op deze vaccins in 2021 al meer dan 20 miljard dollar.......'

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?' (!!!!)

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht)

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......' (!!!!)

'Coronavirus: alarmerend aantal dodelijke slachtoffers mRNA vaccins' (!!!!) (en zie ook de reactie onder dat bericht)

'Coronacrisis: Australische militairen moeten de straten en huizen van o.a. moslims in Sydney controleren' zie wat betreft Australië en de Coronamaatregelen ook:

'Zwangere vrouw in Australië gearresteerd voor het op Facebook posten van protest tegen de COVID-19 maatregelen'

'Premier Rutte, minister de Jonge, OMT en andere 'deskundigen' bezig met omzichtige voorlichting dat gevaccineerden besmettelijk blijven'

'COVID-19 vaccinaties: Hugo de Jonge met 10 km/u. uit de bocht, plus EU besluit: gedwongen vaccineren en discriminatie verboden' (!!!!)

'Frankrijk en Griekenland voeren vaccinatieplicht in voor verpleegkundigen en verzorgenden' (en zie de links in dat bericht!!)

'COVID-vaccin slachtoffers openen website na censuur van media die imago van vaccinmakers belangrijker achten dan volksgezondheid' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten