Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 26 april 2022

COVID: een analyse van de sterfte na vaccinatie

Dr. Spiro Pantazatos is onderzoeker aan de Columbia University, die onlangs medeschrijver was van het onderzoek “Vaccine-induced fatality rate” ('door vaccin veroorzaakt sterftecijfer'' ). Eerder stond Pantazatos pal achter de door de overheid gewenste COVID-maatregelen en de veel te snel ontwikkelde vaccins, maar zoals het een echte wetenschappelijk onderzoeker betaamt heeft hij zijn mening herzien na onderzoek van data over de ernstigste bijwerking van het Coronavaccin >> de dood....

Pantazatos stelt nu dat het gevaar van het vaccin voor de volksgezondheid even groot is als die van het virus in 2020, waarbij ook volgens hem (en vele anderen) elke nieuwe injectie (met 'boosters') het gevaar voor de geïnjecteerde stijgt..... Voor mede wetenschappers heeft hij de boodschap dat ze zich niet langer stil moeten houden als ze ervan overtuigd zijn dat de COVID-vaccins gevaarlijk zijn..... (waarbij je wel moet bedenken dat je als arts en wetenschappelijk onderzoeker je naam te grabbel gooit als je kritiek levert op de vaccins, of op belachelijke maatregelen die werden en worden genomen vanwege het Coronavirus, velen hebben daardoor al hun ontslag gekregen, alsof we goddomme terug zijn in de tijd van de rk inquisitie >> en reken maar dat we nog niet van de Coronamaatregelen af zijn, een opleving met een aantal extra ziekenhuisopnamen is genoeg om de boel weer op slot te donderen.....)

Volgens Pantazatos was het aanvankelijk met de bestaande rapportering onmogelijk om precies te stellen hoeveel mensen er wel dan niet zijn overleden aan de vaccins. Voor het onderzoek heeft hij gebruik gemaakt van voor het publiek toegankelijke cijfers over regionale verschillen in het aantal  gevaccineerden om te schatten hoeveel mensen overleden aan diverse oorzaken en niet aan COVID. Dit in opvolgende termijnen door gebruik te maken van voor het publiek toegankelijke onafhankelijke gegevensbestanden uit de VS en de EU respectievelijk op maand en week.

Pantazatos was aanvankelijk van plan om vanwege het virus binnen te blijven tot er een vaccin voorradig was, maar toen hij de data onderzocht die werden gepresenteerd door wetenschappers als John Ioannidis begreep hij al snel dat de werkelijke situatie anders was dan de media de bevolking lieten geloven..... Door te kijken naar sterftecijfers volgend op vaccinatiecampagnes (waar het aantal gevaccineerden uiteraard bekend is), kwamen Panatazatos en zijn mede auteur Herve Seligman tot de conclusie dat na die campagnes in de EU de sterftecijfers voor alle oorzaken van sterfte aanzienlijk stegen.....Ofwel mensen die andere klachten onder de leden hadden werden simpelweg niet meegeteld als overleden ten gevolge van de vaccinatie...... 

Zoals voormalig SP politicus Agnes Kant (en nee ik maak geen onderscheid >> dus politicus) nu topgraaier van Bijwerkingencentrum Lareb, liet weten nadat bekend werd dat meer dan 80 ouderen waren overleden kort na vaccinatie dat deze mensen waren overleden aan onderliggende klachten....* Anders gezegd als deze mensen niet waren gevaccineerd is het maar zeer de vraag of ze waren overleden, bovendien welke oudere van boven de 75 heeft geen onderliggende klachten?? (als dat werkelijk zo zou zijn geweest had Kant onmiddellijk moeten eisen te stoppen met het vaccineren van 75 plussers met onderliggende klachten!!)

Pantazatos was achterdochtig over zijn conclusie en besloot hetzelfde te doen met de cijfers van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) in de VS en kwam tot dezelfde conclusie: Na een vaccinatiecampagne op een bepaalde plek stegen de sterftecijfers tot een maand na vaccinatie, om daarna weer af te nemen (wat duidt op een samenhang tussen sterfte en vaccinatie, Ap)......

Volgens Pantazatos moet er goed nagedacht worden over verdere vaccinaties, daar in zijn ogen het risico van vaccinatie is te vergelijken met het risico van de eerste variatie van het virus in 2020 (het virus was toen behoorlijk agressief, Ap), ofwel het gevaar van zowel het virus als de vaccinatie voor de volksgezondheid is even groot, waarbij elke extra vaccinatie het gevaar zou vergroten.... (aldus Pantazatos)    

Aangezien Pantazatos problemen heeft met het publiceren van zijn bevindingen, heeft hij nog eens gekeken wanneer men wel of niet publiceert en ging daarbij terug tot 2005. Daaruit blijkt dat het niet makkelijk is om een onderzoek gepubliceerd te krijgen in wetenschappelijke en medische tijdschriften. Hij wijst daarbij ook op het artikel 'Medical Journals Are an Extension of the Marketing Arm of Pharmaceutical Companies' ofwel: 'Medische tijdschriften zijn een verlenging van de marketing tak van farmaceutische bedrijven' (de farmaceutische lobby is bijzonder machtig en slokt een enorme berg geld), dit artikel werd geplaatst op PLOS Medicine, in het artikel spreekt men over hoe farmaceutische bedrijven deze tijdschriften stimuleren (om voor hen gunstige artikelen te publiceren, Ap). Uiteraard gaat het dan ook om geld wat de farmaceuten in die tijdschriften steken en je weet het: je bijt niet in de hand die je voedt......

Voorts hebben wetenschappers zelf een gewoonte ontwikkeld om hun integriteit van onderzoek in te wisselen voor prestige en (geldelijk, Ap) profijt...... Richard Horton, de hoofdredacteur van The Lancet zei in 2015 dat veel van de wetenschappelijke literatuur, misschien zelfs de helft, eenvoudigweg niet waar kan zijn. Waar hij stelt dat de wetenschap de bocht heeft genomen naar het duister, door diverse manieren van slecht onderzoek en flagrante belangenconflicten, gecombineerd met een obsessie voor het volgen van modieuze trends die een dubieus belang hebben......

Nogmaals: Pantazatos roept collega wetenschappers op niet langer te zwijgen, immers het is van het grootste belang dat men zeker over COVID-19 en de vaccins openheid geeft, echter deze wordt niet gegeven door de overheid en daar ligt dus een taak voor onafhankelijke wetenschappers. Daarover gesproken, iets waar Pantazatos amper spreekt is de verwevenheid van universiteiten met het bedrijfsleven, iets wat in ons land zelfs wordt gestimuleerd uit kostenoverwegingen, terwijl dit uiteraard een weg is die van onafhankelijke wetenschappers dienaren van het bedrijfsleven maakt, waarbij bepaalde onderzoeken niet meer worden gedaan daar ze negatief kunnen uitpakken voor bedrijven waarmee men samenwerkt, ofwel hier is zelfs sprake van zelfcensuur en dat door wetenschappers die zich zelfs niets zouden moeten aantrekken van het algemeen belang (tenzij het bijvoorbeeld om de ontwikkeling van zaken als wapens gaat)..... 

Nog even over cijfers: onlangs werd bekend gemaakt dat er sinds november vorig jaar in de VS meer dan 19.000 mensen binnen een maand na vaccinatie zijn overleden....

Het volgende artikel werd gepubliceerd op The Epoch Times, lees het en vorm je eigen mening!!


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

(als je het Engels niet machtig bent, kopieer dan de Engelse tekst en plak die links in deze vertaalapp, je ziet de vertaling rechts nadat je op Nederlands hebt geklikt, de app werkt snel en de vertaling is van een redelijk goede kwaliteit.)

 

(Numstocker/Shutterstock)

What Is COVID Injection Fatality Rate?

BY Tessa Lena TIMEApril 23, 2022 PRINT

A great ‘Perspectives on the Pandemic’ interview with Dr. Spiro Pantazatos. Dr. Pantazatos is not shy at all about sharing his analysis, and he is also tremendously graceful and humble when presenting it.

(Voor het zien van de video op deze plek, zie het origineel, overigens aan het eind van dit artikel kan je zoals in de volgende link kiezen voor het  geschreven verslag van dit interview)

Story at-a-glance

  • Dr. Spiro Pantazatos is a researcher at Columbia University who recently co-authored a study on “vaccine-induced fatality rate”
  • His initial reaction to the COVID pandemic was 100% mainstream, and it was the data (and his scientific integrity) that compelled him to change his mind
  • Dr. Spiro Pantazatos believes that the risk associated with COVID injections is comparable to the risk associated with getting COVID in 2020, with the injection risks increasing with each dose
  • His message for the fellow scientists is to find their voice and stop being silent

This story is about a very brave researcher at Columbia University who co-authored a paper on risks associated with COVID vaccination (“vaccine-induced fatality rate”), in October 2021.

The researcher’s name is Spiro Pantazatos, Ph.D. He is an Assistant Professor of Clinical Neurobiology (Psychiatry) at Columbia University. He is also Research Scientist at the New York State Psychiatric Institute. The title of his paper (a preprint) is “COVID vaccination and age-stratified all-cause mortality risk”:

“Accurate estimates of COVID vaccine-induced severe adverse event and death rates are critical for risk-benefit ratio analyses of vaccination and boosters against SARS-CoV-2 coronavirus in different age groups. However, existing surveillance studies are not designed to reliably estimate life-threatening event or vaccine-induced fatality rates (VFR).

Here, regional variation in vaccination rates was used to predict all-cause mortality and non-COVID deaths in subsequent time periods using two independent, publicly available datasets from the US and Europe (month-and week-level resolutions, respectively).”

Currently Dr. Pantazatos is trying to fund a home for this paper but all journals where he submitted it have declined so far.

Dr. Pantazatos was interviewed for the “Perspectives on the Pandemic” series, and in my opinion, the interview came out stunning (with a disclaimer that the topic is gruesome, so it’s a stunning interview about a horrible thing). Dr. Pantazatos’ presentation is so graceful and even-headed that it could be “the” video to send to your friends who have been calling you crazy all this time!

Dr. Pantazatos’ Initial COVID Position Was 100% “Mainstream”

Early in the pandemic, Dr. Pantazatos was very moved by the vivid images that the media was feeding us — and, as a result, he became terrified of the virus. His initial plan was to lockdown inside his house until the vaccines came out.

What Compelled Him to Get More Skeptical

But then he started looking at data presented by scientists like John Ioannidis, for example, and he quickly realized that the situation was different from the one painted by the media.

Then Dr. Pantazatos’ co-author on this paper, Herve Seligmann, came up with an analysis of European data showing a consistent trend where a vaccination campaign seemed to be accompanied by an increase in all-cause mortality during the month following the vaccination campaign.

Dr. Pantazatos didn’t like that conclusion very much as it implied the unthinkable, and so he decided to do his own analysis based on the U.S. data (vaccinations and all-cause mortality), published by the CDC. And when he did his analysis using the U.S. data, it showed the same trend. His analysis of the CDC data showed that following a vaccination campaign in a given locality, there was an increase in all-cause mortality during the following month, followed by a decrease.

In Dr. Pantazatos’ opinion, the risk associated with COVID injections is comparable to the risk associated with getting COVID — if the risk associated with COVID is assessed at the high, early-in-the-pandemic level. And given that the two risks are comparable, and the injection risks seem to increase with each subsequent does — and the pharma companies are pushing for boosters from here into the horizon — he believes that we really need to discuss the VFR.

Why Rejection From the Journals Then?

Interestingly, Dr. Pantazatos mentioned in the interview that even before 2020, he was well aware of the fact that the process of getting scientific works published in prestigious journals was tainted. He referred to the 2005 article in “PLOS Medicine” called, “Medical Journals Are an Extension of the Marketing Arm of Pharmaceutical Companies” that talked about how exactly the journals are incentivized by pharma companies.

Furthermore, scientists themselves have developed a habit of trading total integrity of research for the prestige and benefits of having their works published — and so even before 2020, it was not uncommon for researchers to “massage” the angle etc. in order to fit in. From myself, I would like to add the following quote from the Lancet:

“Much of the scientific literature, perhaps half, may simply be untrue. Afflicted by studies with small sample sizes, tiny effects, invalid exploratory analyses, and flagrant conflicts of interest, together with an obsession for pursuing fashionable trends of dubious importance, science has taken a turn towards darkness,” wrote Richard Horton, the Editor-in-Chief of The Lancet in 2015.

Incidentally, I wrote an article about corruption in the medical establishment last year, in case you are curious.

The Importance of Speaking Out

Dr. Pantazatos is not shy at all about sharing his analysis, and he is also tremendously graceful and humble when presenting it. Personally, I am very impressed by Dr. Pantazatos’ scientific integrity and his ability to actually “follow the science” — as well as by the grace with which he presents this rather ugly topic.

He believes the issue is important, and speaking out is crucial. His message for other scientists is to find their voice and stop being silent.

Full transcript of the interview.

About the Author

To find more of Tessa Lena’s work, be sure to check out her bio, Tessa Fights Robots.

Originally published April 23, 2022 on Mercola.co

===========================================

* Zie: 'Coronadoden? Agnes Kant (Lareb) geeft 'transparante duidelijkheid': deze 87 doden zijn te betreuren vanwege 'onderliggende klachten....'' (!!!!)

----------------------------------------

Zie voorts: 'Zijn COVID-vaccinaties gevaarlijk of valt het allemaal wel mee' (!!!!) Waarin o.a. wordt gewezen op het feit dat in de VS een vaccin van de markt wordt gehaald als daar 50 mensen aan overlijden, nu gaat het in de VS vanaf november vorig jaar tot 18 april dit jaar om meer dan 19.000 mensen die zijn gestorven aan het vaccin en toch laat men het vaccin op de markt......

'COVID-19: internist, cardioloog en epidemioloog wijst op gevaar van vaccins' (!!!!)

'COVID-vaccins: officiële CDC data geven aan dat er in de VS meer dan 1,2 miljoen (ook ernstige) bijwerkingen zijn geteld' (!!!!)

'Prof. Capel: met mRNA gevaccineerden gaan moeilijke tijden tegemoet' (!!!!)

'COVID-19 vaccins en de bijwerkingen 'die zijn te verwaarlozen': een les van Pierre Capel, emeritus hoogleraar besmettingsleer en immunologie' (!!!!)

'Rijk en regering wantrouwen burgers: massale controles op personen, plus druk op grote techbedrijven voor censuur op sociale media.......' Censuur die met de COVID hysterie pas goed op gang kwam, al was ook het meer dan belachelijke Russiagate verhaal al goed voor censuur op de sociale media, je weet wel: als zou Rusland de VS presidentsverkiezingen van 2016 hebben gemanipuleerd, een verhaal dat uit en te na is doorgeprikt als onzinnig maar nog steeds wordt herhaald door de reguliere media en het grootste deel van de westerse politici, die zich hiermee NB schuldig maken aan het verspreiden van fake news (nepnieuws) en manipulatie, terwijl diezelfde media en politici lopen te schreeuwen over fake news en manipulatie op de sociale media en daarvoor censuur eisen...... Te gestoord en vals voor woorden!!

'Fauci (farma lobbyist) gooit met bagger naar auteurs van de Great Barrington Declaration' (!!!!) en zie wat dat bericht betreft ook:

'COVID-19: het bewijs voor Fauci's oorlog tegen de wetenschap' (!!!!) Zie wat dat betreft ook

'Great Barrington Declaration tegen overmatige en zelfs gevaarlijke Coronamaatregelen' (!!!!)

'COVID-19: Duitsland en de verplichte vaccinatie van verplegend personeel'

'44 Studies on Vaccine Efficacy That Raise Doubts on Vaccine Mandates' (!!!!)
 
'Klinisch onderzoek Pfizer: het vaccin doodde meer mensen dan de placebo' (!!!!)
 
'Aantal COVID-doden in VS en GB zwaar gemanipuleerd' (!!!!)
 
'COVID-maatregelen: een open brief aan Ernst Kuipers' (!!!!)

'Oekraïne en 'het truckers protest' tegen COVID-maatregelen in Canada van fundamentalistisch religieus rechts, racisten en ander tuig? Eén grote leugen!!'

'Aartsbisschop Carlo Maria Figanò: “Twee jaar lang zijn we nu getuige van een globale staatsgreep”' (!!!!) (door de Coronamaatregelen) Overigens onbegrijpelijk dat deze aartsbisschop zich in de bijgevoegde video alleen tot katholieken richt......

'COVID-19: onderzoeken bevestigen dat natuurlijke verkregen immuniteit meer dan voldoende is' (!!!!) Op 15 februari 2022, werd bekendgemaakt dat natuurlijke immuniteit veel langer standhoudt dan die middels een vaccin verkregen en dat niet misselijk: volgens onderzoekers in Italië zelfs 18 maanden!! >> 'Natural Immunity Lasts for at Least 18 Months: Study' En wat heeft Nederland gedaan?Juist, die periode van natuurlijke immuniteit teruggebracht naar een half jaar!! Gelukkig zijn we voorlopig af van die belachelijke beslissing!!

'Onverdeeld Open: teken het manifest om het Coronatoegangsbewijs onmiddellijk af te schaffen'

'Hans Teeuwen: "Geen Coronapas"' (!!!!)

'Intrekken uitzendlicentie door Rusland voor Deutsche Welle 'is een klap in het gezicht van het Duitse volk'' RT Deutsch dat werd platgelegd in Duitsland wordt o.a. verweten complottheorieën over COVID te brengen, dit door het uitzenden van een gesprek met een paar COVID-vaccinatieweigeraars....... (te zot voor woorden!!) Oh, en Deutsche Welle is een Duitse staatsomroep die westerse propaganda uitzond in Rusland, iets waarover men niet lult in het westen en als men er al over spreekt wordt er onomwonden gezegd dat dit soort westerse platforms onafhankelijk zijn..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

'Neil Young en Joni Mitchell maken grote vergissing: censuur niet de weg, terwijl tegengestelde COVID mening meer en meer lijkt te kloppen'

'EU medicijnregelgever EMA en de WHO roepen op te stoppen met COVID boosters vanwege aantasting immuunsysteem en falen bij bestrijding Coronavirus' (!!!!) zie wat dit betreft ook:

'COVID-19 vaccin zou het immuunsysteem aantasten.......' (!!!!) Benieuwd ook of de vandaag (het is terwijl ik dit schrijf 11 januari 2022 /////) overleden David Sassoli, voorzitter van het EU parlement, 3 dubbel gevaccineerd was, daar ook hij een afwijking had aan het immuunsysteem......

'COVID-19: IC verpleegkundige OLVG slaakt noodkreet

'1.000 driedubbel gevaccineerde Nederlanders lopen het virus op tijdens wintersportvakantie in Oostenrijk'

'CDC (VS) haalt uitspraak van rechter hooggerechtshof onderuit: niet 100.000 ernstig zieke kinderen met COVID in hospitaal maar 3.500....' (!!!!)

'COVID-19: negentig procent van de mensen met omikron is volledig gevaccineerd, ofwel er is sprake van een gevaccineerden pandemie' (!!!!)

'COVID-19: Duitsland gebruikt schapen en geiten om mensen over te halen zich te laten vaccineren ha! ha! ha! ha!'

'COVID-19: Geert Mak (broodschrijver) vindt Nederlander anarchistisch en pleit voor verplichte vaccinatie' (!!!!)

 
'COVID-19 'booster': Israël gaat over op een tweede 'boostervaccinatie' vanwege de omikronvariant, terwijl men in het westen stelt dat de eerste booster voldoende beschermt tegen die variant' En dit nadat de ex-minister van Volksgezondheid, CDA blunderkont Hugo de Jonge vorig jaar liet weten dat de eerste 2 vaccinaties voldoende bescherming zouden bieden tegen nieuwe varianten, om daarna op te merken dat mensen die gevaccineerd zijn niet moeten denken dat ze veilig zijn..... ha! ha! ha! ha! (zie de afbeelding met tekst hier beneden, in het blok met links naar Pfizer berichten )

'Rapport OVV over Coronacrisis, terwijl straks alles wordt vrijgegeven, maar 'gelukkig' heeft de regering de gegevens van de vaccinweigeraars

-------------------------------------------

Hier nog wat meer links naar 'oudere berichten': 'Coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de Wereldgezondheidsorganisatie haar definitie van collectieve immuniteit heeft veranderd' (schande!!)

'COVID-19: Gezondheidsraad houdt zich niet aan de regels van de Raad van Europa: discriminatie van niet-gevaccineerden is verboden' (!!!!)

'Besmette gevaccineerden houden 'gewoon' toegang tot openbare gelegenheden'(!!!!)

'Coronavirus: paniek over de Deltavariant is onterecht en zwaar overdreven' (!!!!) En zie de links in dat bericht naar artikelen over de PCR test en de bezuinigingen op de gezondheidszorg >> die bezuinigingen zijn de reden voor de Coronamaatregelen, die werden immers genomen daar er te weinig ziekenhuisbedden, IC bedden en verpleegkundigen waren. Zoals ook in het bericht hierboven al gemeld: het aantal verpleegkundigen is als de bedden sterk teruggelopen door wanbeleid van de afbraakkabinetten Rutte 1, 2 en 3..... Zo waren er bij aantreden van Rutte 1 nog 2.200 IC bedden, dat was bij aanvang van de Coronacrisis teruggebracht naar 1.100 bedden..... Dus als je sterk bent benadeeld door de Coronamaatregelen, weet je wie hiervoor verantwoordelijk zijn!! Zie wat betreft dat bericht ook: 'Coronavirus: artsen willen via rechtszaak tegen de staat COVID-19 van A-lijst krijgen, daar het een griepvirus zou zijn (!!!!) 'De video die oorspronkelijk in het artikel was te zien is gecensureerd, tja je wilt natuurlijk niet dat de bevolking begrijpt hoezeer men werd en wordt belazerd......

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......' (!!!!)

'Coronavirus: Fort Detrick eindelijk als verdachte van oorsprong aangemerkt' (!!!!)

'Vaccinatie tegen Spaanse Griep: miljoenen doden'

'COVID-19: gezonde mensen maken elkaar niet ziek'

'Coronabeslommeringen: ook na vaccinatie kan je het virus doorgeven, plus de zoveelste blunder van CDA minister de Jonge' Het na dit bericht gebrachte nieuws dat je niet besmettelijk bent na vaccinatie, is achteraf gebleken grote onzin te zijn en zou gebaseerd zijn op een foute interpretatie van een bericht uit de VS, lijkt me ook logisch daar dr Fauci eerder al meldde dat gevaccineerden nog lang besmettelijk blijven en zich aan de Coronamaatregelen dienen te houden, terwijl de voormalige minister van Volksgezondheid, CDA plork de Jonge vorig jaar zelf toegaf dat gevaccineerden niet veilig zijn...... (zie de afbeelding met deze zwaar disfunctionerende kwezel in het blok met links naar artikelen over Pfizer dat je hieronder terug kan vinden)

'Coronavirus doden versus griep- en hongerdoden' (en zie de links in dat bericht)

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......' (!!!!)

'Coronavirus: alarmerend aantal dodelijke slachtoffers mRNA vaccins' (!!!!) (en zie ook de reactie onder dat bericht)

'Coronacrisis: Australische militairen moeten de straten en huizen van o.a. moslims in Sydney controleren' zie wat betreft Australië en de Coronamaatregelen ook:

'Zwangere vrouw in Australië gearresteerd voor het op Facebook posten van protest tegen de COVID-19 maatregelen'

'Premier Rutte, minister de Jonge, OMT en andere 'deskundigen' bezig met omzichtige voorlichting dat gevaccineerden besmettelijk blijven'

'COVID-19 vaccinaties: Hugo de Jonge met 10 km/u. uit de bocht, plus EU besluit: gedwongen vaccineren en discriminatie verboden' (!!!!)

'Frankrijk en Griekenland voeren vaccinatieplicht in voor verpleegkundigen en verzorgenden' (en zie de links in dat bericht!!)

'COVID-vaccin slachtoffers openen website na censuur van media die imago van vaccinmakers belangrijker achten dan volksgezondheid' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

------------------------------------------------

Over de betrouwbaarheid van de farmaceuten (zie daarvoor ook het blok hieronder met links over de betrouwbaarheid van farmaceut Pfizer):  'British Medical Journal eist onmiddellijke vrijgeving van alle gegevens over COVID-19 vaccins en onderzoek naar veiligheid'

 'COVID-19 vaccin ontwikkeld in Texas: patentvrij voor de wereld' Terwijl de farmaceutische maffia (de grote farmaceuten) weigeren om hun recept gratis door te geven aan arme landen......

'COVID vaccinmakers: hoe betrouwbaar zijn deze farmaceuten'(!!!!)

'COVID-19: internist, cardioloog en epidemioloog wijst op gevaar van vaccins'

'Coronabeslommeringen van 'vreemde' maatregelen in Schotland tot een pleidooi door Universiteit van Oxford (NB medemaker AstraZeneca vaccin) ongevaccineerden uit te sluiten van het maatschappelijk leven'

'Coronavaccins op basis van mRNA technologie zijn onvoldoende getest, terwijl farmaceuten de verzekering hebben gekregen dat ze niet vervolgd mogen worden voor eventuele heftige bijwerkingen' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!) De veel te korte testperiode geldt overigens voor alle vaccins tegen COVID-19....... Hoor wat dat betreft ook:

'COVID-19: AstraZeneca schendt belofte geen winst te maken op door publiek gesubsidieerd vaccin en commentaar op de nieuwste maatregelen'

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?' (!!!!) en zie:

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht)

'Astra Zeneca volkomen veilig, uh nee niet voor ouderen, uh oh toch veilig voor ouderen, uh maar niet voor vrouwen onder de 60, uh ho even: toch wel, uhhhh.....'

'Coronavirus: Diederik Gommers (IC arts) zou het mooi vinden dat mensen worden ingeënt met het AZ vaccin nadat ze tekenden voor het risico dat ze lopen.....' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!) Een bericht gebracht nadat bleek dat veel mensen slecht reageerden op het AstraZeneca vaccin.... Eenzelfde eis overigens die de grote farmaceuten aan de landen hebben gesteld waar hun vaccin werd verspreid, dus geen gerechtelijke vervolging voor ernstige bijwerkingen op de korte, middellange en lange termijn, kortom zelfs de makers vertrouwen hun eigen vaccin niet...... 

'COVID-vaccin slachtoffers openen website na censuur van media die imago van vaccinmakers belangrijker achten dan volksgezondheid' (en zie de links in dat bericht!!) (!!!!)

'Coronabeslommeringen: AstraZeneca vaccin onder vuur >> universiteit van Oxford start opnieuw met angstzaaien voor het virus' (universiteit van Oxford heeft het vaccin gemaakt met AstraZeneca.......)

-----------------------------------------------

Hier nog wat berichten over farmaceut Pfizer en de betrouwbaarheid van deze farmaceut: 

'Pfizer vaccin tast DNA van de lever aan' (en deskundigen: zie de opmerking onder dat bericht!!)

'Pfizer CEO calls people who spread vaccine misinformation 'criminals'' Een lid van de farmaceutische maffia die anderen aanwijst als misdadigers..... ha! ha! ha! 

'COVID-19: FDA vraagt om volledig rapport over toelating van het Pfizer vaccin tot 2076 geheim te houden >> klokkenluider ontslagen' (!!!!) Ook die zaak wekt 'veel vertrouwen' bij de bevolking, vertrouwen in het vaccin, de Biden administratie en overheidsinstanties als de FDA....... Zoveel vertrouwen als het volgende: 

Image

'Pfizer CEO: Israëliërs zijn proefkonijn voor testen van vaccin' (!!!!) De brutaliteit...... De CEO van Pfizer die zonder blikken of blozen aangeeft waar het om gaat als men gevaccineerd is....... Israël waar intussen velen al spijt hebben zich te hebben laten vaccineren..... Onlangs (tijdens het schrijven bij deze link is het 16 maart 2022/////) heeft Pfizer afgezien van een contract met India, daar het land extra garanties wilde over de veiligheid en daar zag Pfizer geen brood in...... India een land met een bevolking van 1,3 miljard mensen, ofwel daar was genoeg winst te behalen voor Pfizer; moet je nagaan..... Er is nog een groot land dat extra veiligheid eiste, waarop Pfizer ook de stekker uit die onderhandelingen trok..... Als je hier naar zoekt op het net, maakt niet uit op wat voor manier, vind je hierover niets terug, tekenend........

'COVID-19-vaccins: Pfizer maakt misbruik van wanhopige regeringen'

'COVID-19: Pfizer adviseert derde vaccinatie, omzet van dit bedrijf op deze vaccins in 2021 al meer dan 20 miljard dollar.......' (een bericht van 9 juli jl. 2021.....)

'Pfizer Coronavirus vaccin: wat je niet wordt verteld over de vaccins tegen COVID-19' In augustus 2020 deed Pfizer CEO Bourla 62% van z'n aandelen Pfizer van de hand, blijkbaar heeft hij er geen vertrouwen in dat de beloften van overheden dat het bedrijf niet vervolgd zal worden voor ernstige bijwerkingen ook zullen worden geëerbiedigd door rechters mocht men het bedrijf aanklagen voor doden als gevolg van vaccinatie dan wel voor ernstige (chronische) bijwerkingen......

----------------------------------------- 

Wat betreft de betrouwbaarheid van de PCR test zie:  PCR test in VS meer en meer onder vuur, ook de FDA en CDC willen ermee stoppen' en zie ook de volgende 5 links naar berichten over de PCR test en de waardeloze test op antilichamen:

'Coronavirus: PCR-test kan niet aantonen dat het virus aanwezig is in het lichaam, beweringen dat dit wel zo is zijn gelogen' In dat bericht zie je een groot aantal links naar oudere artikelen over het Coronavirus)

'CDC : COVID-19 testen kloppen in de helft van de gevallen niet: het virus is minder dodelijk dan gedacht ondanks de angszaaierij in de media'

'Uitvinder PCR test (algemeen gebruikt voor COVID-19): onbetrouwbaar als medische test' Hier een video over deze zaak met de uitvinder en de daarvoor met de Nobelprijs beloonde Kary Mullis:

 


'Coronavirus, PCR test: leugens en onzin' Een artikel van Mario Ortiz Buijsse.

'Epidemioloog Rosendaal (LUMC) 40% van de sneltesten onbetrouwbaar en dat op basis van de al niet werkende PCR test!!'

Ook de test op antilichamen klopt niet, dit is een test voor mensen die het virus onder de leden hebben gehad (!!!!): 'COVID-19 testen op antilichamen van o.a. Roche, Quest en Abbott zijn waardeloos'

---------------------------------------------

En terzijde: 'BBC World Service en hoogleraar Radboud met gekleurd 'Catalaans commentaar.......'' (31 oktobber 2017) Steenmeier, een hoogleraaars van de Radbout Universiteit, die zijn boek ver te buiten ging met zijn mening over de wil van de Catalanen voor autonomie van Spanje. Blijkbaar kreeg deze flapdrol naast subsidie van de Nederlandse staat ook geld van de EU, waar men het dun door de broek liep vanwege de wens van de Catalanen (na het Brexit referendum)...... Daar moet ik wel aan toevoegen dat de macht van de opvolgende kabinetten over het onderwijs en in deze universitair onderwijs, veel te groot is, elke universiteit zou totaal onafhankelijk moeten zijn, terwijl de zittende kabinetten al lang geleden samenwerking tussen bedrijven en universiteit hebben gestimuleerd en afgedwongen en dat nog steeds doen.... Eén en ander kan leiden tot uitvindingen die door het bedrijfsleven te gelde worden gemaakt, terwijl de uitvinders geen cent extra verdienen.... Zo werd in de 70er jaren van de vorige eeuw de PRX telefooncentrale ontwikkeld door de PTT en de TH Delft (nu Technische Universiteit Delft), maar door Philips te gelde gemaakt, o.a. in China.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten