Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 5 april 2022

Rutte 4: zware dierenmishandeling middels dierproeven moet eindelijk en onmiddellijk worden verboden

Nadat de vorige verantwoordelijke minister van LNV, hare kwaadaardigheid Carola Schouten meermaals weigerde om de totaal zinloze dierproeven (een dierenlichaam werkt nu eenmaal anders dan dat van de mens) per direct te stoppen, komt PETA nu met een meer dan waardeloze petitie, waarin men de huidige minister Henk Staghouwer, als Schouten van de ChristenUnie (erg christelijk: dieren doodmartelen), vraagt om verbroken beloften te herstellen en dierproeven geleidelijk af te schaffen....... 

Alsof het normaal is om het doodmartelen en het vermoorden van dieren zonder te zijn misbruikt voor dierproeven, zelfs voor nog maar één dier langer toe te staan...... Uiteraard moet het martelen van dieren per direct worden gestopt, zeker als je bedenkt dat dierproeven totaal zinloos zijn, elke wetenschapper die stelt dat dierproeven wel zinvol zijn is een enorme leugenaar!! (wetenschappers die dierproeven uitvoeren zijn gewetenloze psychopaten en dierenbeulen) Wat betreft dat liegen over 'zinvolle dierproeven' geldt dat ook voor ambtenaren en politici, lees wat dat betreft wat 'onze overheid en de voormalig minister van LNV Schouten durven te liegen over dierproeven >> e.e.a. vind je onder de petitie van PETA......

Tegenwoordig kunnen proeven voor medicijnen worden uitgevoerd met menselijke cellen en computermodellen, deze proeven onder de noemer 'Research Modernisation Deal' (RMD), zijn voor 100% betrouwbaar, terwijl dierproeven niet verder komen dan een paar procent..... Het meest smerige is wel dat de farmaceutische maffia, cosmetica smeerpijpen en de georganiseerde misdadigers van de voedingsindustrie, ondanks hun enorme winsten, RMD proeven te duur vinden en dan een dierproef laten doen...... Politici en ambtenaren, veelal lobbyisten van deze takken van sport en in feite zo corrupt dat ze de uitkomsten van deze meer dan waardeloze testen goedkeuren en daarmee mensen blootstellen aan allerlei gevaren voor de gezondheid...... Zoals ook de vaccinaties tegen COVID een gevaar zijn voor de volksgezondheid, nooit eerder zijn er zoveel (ook dodelijke) bijwerkingen onder het kleed geveegd.... 

Uit totaal onverdachte hoek (althans wat betreft de voorstanders van vaccinatie) werd zelfs gesteld dat de gevaccineerden dienen als proefdier.....* Wie dat heeft toegegeven: de CEO van Pfizer, opperschoft Bourla!!! Overigens zijn ook voor deze vaccinaties dieren doodgemarteld en ook dat was even zinloos, zoals uit de cijfers van bijwerkingen blijkt..... Voor de dieren is het een zegen dat de mens zelf verder wordt misbruikt als proefdier..... (de normale testperiode voor een vaccin loopt van acht tot tien jaar, ofwel de gevaccineerden die niet ziek zijn geworden na te zijn ingeënt kunnen tot tien jaar na vaccinatie nog ernstige bijwerkingen oplopen....... ) Een ander teken aan de wand is het feit dat de farmaceuten van de regeringen van de landen waar hun vaccin wordt ingezet hebben geëist dat ze niet aansprakelijk mogen worden gesteld voor bijwerkingen op de korte, middellange en lange termijn, ofwel die farmaceuten vertrouwen hun eigen vaccin niet!!

Mijn excuus, die moest ik nog even kwijt: terug naar de dierproeven: ondanks de lullige petitie van PETA, lees en teken deze ajb, elke poging om een eind aan deze barbaarse dierproeven te maken moeten we steunen uit naam van de arme dieren die door 'wetenschappers' worden doodgemarteld en mochten ze de smerige inhumane proeven overleven worden ze alsnog vermoord...... (per jaar worden in ons land 440.000 niet gebruikte proefdieren vermoord, waaronder apen, katten en honden)


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

 

Deadline 12 april: dring er bij de nieuwe regering op aan om dierproeven af te schaffen

PETA Nederland

Het is al meer dan vijf jaar geleden dat de Nederlandse regering voor het eerst beloofde om dierproeven geleidelijk uit te bannen en in 2025 wereldleider te zijn op het gebied van diervrije innovatie, en toch worden er nog steeds dieren vergast, gedwangvoederd, gedrogeerd en gedood in waardeloze experimenten.

Er is een nieuwe regering aangetreden – dit is onze kans om de nieuwe bewindslieden te laten inzien dat zij verbroken beloften moeten herstellen en dierproeven geleidelijk moeten afschaffen.

Onderteken de petitie


Hoewel de regering heeft toegezegd het gebruik van dierproeven geleidelijk te zullen afschaffen en uiterlijk in 2025 wereldleider te zullen zijn op het gebied van dierproefvrije innovatie, blijkt uit de meest recente statistieken over het aantal proeven op dieren uit 2020 dat er sprake is van een volledige stagnatie, wat al vijf jaar het geval is! Het bewijs dat de regering haar belofte niet is nagekomen.

Zolang de regering treuzelt, zullen dieren blijven lijden in stressvolle en pijnlijke experimenten. De overgrote meerderheid van deze dieren wordt gedood – vaak zelfs zonder dat ze in een experiment zijn gebruikt, omdat ze niet aan de eisen van de experimentatoren voldeden.

Onderteken de petitie
 
Onderteken de petitie
 

Ondertekenen onze petitie ajb en wilt u ons helpen meer handtekeningen te verzamelen door er bij uw vrienden en familie op aan te dringen hetzelfde te doen?


Als u de bovenstaande platforms niet gebruikt, kunt u onze campagne delen door deze link te kopiëren en te plakken: https://secure.peta.nl/page/87884/petition/1

Bedankt voor alles wat u voor dieren in laboratoria doet.

Met vriendelijke groet,

Ingrid Newkirk
PETA

=======================================

Hier wat onze overheid en dan met name de vorige minister van LNV Carola Schouten te zeggen (lees: liegen) heeft over dierproeven:

Waarom dierproeven nog nodig zijn

Dierproeven zijn vaak nodig om de kwaliteit en veiligheid van medicijnen, stoffen en voeding te testen. De overheid bekijkt daarbij steeds hoeveel leed een proefdier ondervindt. En weegt dit af tegen de risico’s voor de mens wanneer geen dierproeven worden gedaan.

Dierproeven voor nieuwe medicijnen en voedingsmiddelen

Mensen mogen niet zomaar nieuwe voedingsmiddelen en medicijnen krijgen. Het moet eerst zeker zijn dat deze nieuwe voedingsmiddelen en medicijnen de juiste uitwerking hebben. En niet schadelijk zijn. Daarvoor zijn vaak nog dierproeven nodig.

Wetenschappers gebruiken dierproeven ook om meer te leren over de biologische processen in het lichaam. Zoals het ontstaan en verloop van ziekten.

Verplichte dierproeven

Ongeveer 35% van alle dierproeven in Nederland is verplicht. Een bedrijf moet deze proeven doen voordat een product op de markt mag komen. Een nieuw medicijn mag bijvoorbeeld alleen worden verkocht nadat het op een levend dier is getest. Dit om risico’s voor de mens te voorkomen.

Alternatieven voor dierproeven

Veel mensen vinden het een probleem dat dieren voor dierproeven worden gebruikt. Want dierproeven veroorzaken dierenleed. Anderen vragen zich af of de uitkomsten van dierproeven te vertalen zijn naar de mens. De overheid kijkt naar dierenwelzijn. Maar moet ook de risico’s voor mensen zo goed mogelijk inschatten. Daarom investeert de overheid in alternatieven voor dierproeven. Zodat er minder of soms helemaal geen proefdieren meer nodig zijn.

=============================================

* Zie: 'Pfizer CEO: Israëliërs zijn proefkonijn voor testen van vaccin'

----------------------------------------------

Zie ook: 'Dierenmishandeling: Nederlands Herseninstituut martelt apen op een vreselijke manier'

'Stop ernstige dierenmishandeling door onzinnige dierproeven en gebruik alleen nog de Research Modernisation Deal

'Parallellen tussen nazi en VS medicijnen' Dierproeven voor medicijnen op mensen in arme landen die dit niet wordt verteld en verder: Bourla, de CEO van Pfizer, gaf toe Israël te zien als testlaboratorium voor COVID-vaccins, vanwege de hoge vaccinatiegraad.....

'Beagles fabrieksmatig gefokt voor dierproeven ook in Nederland' (!!!!)

'NIAID van dr. Fauci martelt dieren met totaal onzinnige experimenten' Dr. Fauci, je weet wel de Coronafantast uit de VS, de figuur die zijn aanbevelingen desnoods 4 keer per jaar verandert en dat niet zelden zelfs binnen een aantal weken...

'NIH (o.a. dr. Fauci) gaf in 2020 maar liefst 19 miljard dollar uit aan zinloze dierproeven inclusief de barbaarse proeven op pups van beagles'

'BPRC Rijswijk weer in de kijker met zware mishandeling van apen'

'Proefdiervrije cosmetica en chemische stoffen in de EU een noodzaak'

'Nertsenfokkerijen gesloten: toch worden o.a. 33.000 nertsen in ons land misbruikt en vermoord als proefdieren voor de walgelijke bontindustrie elders' (en zie de links in dat bericht naar artikelen over nertsenfokkerijen)

'24 april Wereldproefdierendag: jaarlijks worden in Nederland 440.000 proefdieren vermoord zonder zelfs te zijn misbruikt' (!!!!)

'Hersenstichting financiert met jouw giften barbaarse dierproeven'

''Respectabele' University of Wisconsin-Madison martelt apen op een uitermate sadistische manier.......'

'BPRC Rijswijk en apenhandelaar Hartelust uit Tilburg importeren wilde apen uit Mauritius om deze te mishandelen voor dierproeven'

'Nobelprijs voor Geneeskunde naar figuren die apen hebben misbruikt voor dierproeven'

''Wreedheidsvrije cosmetica' maakt gebruik van het martelen en villen van dieren'

'Wetenschappers laten mannelijke ratten bevallen in roekeloze dierproef' (!!!!) Hoe psychopathisch ziek in de kop moet je zijn??!!!)

 

'26 organisaties maken statement voor alternatieven dierproeven'


'Nieuwe achterhaalde dierproeven op apen aan de KU Leuven ondanks alternatieven' (doodzieke inhumane wetenschap >> ze moeten die zogenaamde wetenschapper hetzelfde aandoen als de aap die hij/zij zwaar mishandelt, gadver wat een schoft...........)

 

'Zware dierenmishandeling bij dierproeven op beagles'

'Nederland beschikt over o.a. zenuwgas, om de effecten te testen werden de laatste jaren cavia's en ratten vermoord door TNO.....' (terwijl men die effecten al lang kent.... schande!!!!)

'Wetenschappers gebruiken inktvissen als proefdier'

'State University of New York voert gruwelijke experimenten uit op katten en zelfs op kittens...'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten