Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 4 april 2022

Canada heeft weer toestemming gegeven om baby zeehonden te vermoorden door uitermate bloedig doodknuppelen van deze weerloze diertjes: tijd voor een boycot

Ongelofelijk maar waar: nogmaals heeft de Canadese regering toestemming gegeven aan psychopathische moordenaars om baby zeehonden op een gruwelijke manier te vermoorden voor hun pels...... Terwijl een groot deel van de wereld walgt van bont, geeft de inhumane neoliberale regering Trudeau andermaal toestemming voor deze vreselijke jaarlijkse moordpartij..... 


De hoogste tijd dat de westerse wereld Canada gaat boycotten!!! Het is overigens een grof schandaal dat de westerse regeringen Canada niet jaarlijks op het matje roepen en het land met sancties dreigen als het niet stropt met deze gruwelijke en barbaarse massamoorden. Sancties die op ander gebied maar al te vaak illegaal, dus zonder VN resolutie worden toegepast door deze regeringen!! Intussen kunnen wij als consumenten het voorbeeld geven door alles te boycotten wat uit Canada komt!!

Afbeeldingsresultaat voor zeehondenjacht

Lees en teken de petitie van Bont voor Dieren ajb en geeft het door aan familie, vrienden en kennissen!!

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

 

Yes, you CANada


Bont voor Dieren via gmail.mcsv.net

Zojuist is bekendgemaakt dat vanaf 8 april het ijs in Canada weer bloedrood kleurt. Vorig jaar werden 26.446 piepjonge zeehonden op afgrijselijke wijze doodgeknuppeld voor hun vacht. De vraag naar de vachten neemt al jaren af en ze zijn steeds minder waard. De groep jagers die de commerciële jacht nog in stand houdt, blijft slinken. Samen met jou vragen we premier Trudeau ook dit jaar weer om deze jacht eindelijk voorgoed te stoppen: Yes, YOU Canada! 

Ik teken de petitie

Om toch zeehonden te kunnen blijven doden gebruiken jagers het excuus dat zeehonden schuldig zijn aan het drastisch dalen van de visstand, met name die van kabeljauw. Maar recent onderzoek heeft aangetoond dat het massaal doden van zeehonden niet tot nauwelijks zal bijdragen aan het herstel van de visstand.

We vragen de Canadese overheid daarom nogmaals om de commerciële jacht op zeehonden voor eens en voor altijd te verbieden. De strijd duurt lang, maar wij hebben net als zeehonden een lange adem! Teken nu voor de toekomst van alle zeehonden. 

Met vriendelijke groet.

Volg ons via bontvoordieren.nl

Doneren kan hier of maak een gift over naar IBAN NL68TRIO0338625232

Bont voor Dieren
Panamalaan 110
1019 AZ Amsterdam

Copyright © 2022 Bont voor Dieren

=======================================

In sommige berichten onder de volgende links zijn foto's gecensureerd, benieuwd of dat ook met de eerste twee foto's in dit bericht zal gebeuren......

Zie ook: 'Nertsenfokkerijen gesloten: toch worden o.a. 33.000 nertsen in ons land misbruikt en vermoord als proefdieren voor de walgelijke bontindustrie elders' (2021) (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over de nertsenfokkerij en dierproeven!!)

'Burgerinitiatief tegen import en verkoop van bont in Nederland' (2020)

'Alpacawol dragen staat gelijk aan gruwelijke dierenmishandeling' (2020)

'Chinese bontindustrie aan de paal genageld door Famke Louise, Dom Bontje 2018' (2020)

'Stop opleiden nieuwe zeehondenslachters en stop deze uiterst barbaarse 'jacht.....'' (2018)

'Zeehondenpups slachting binnenkort weer van start: eis een verbod van de verantwoordelijke Canadese minister.........' (2017)

'Schokkend! Bontkragen van kinderjassen bevatten (echt bont en) gif!' (2016)

'Sacha de Boer maakt reclame voor bont........' (2015)

'Zeehondenslachting alweer aanstaande.......' (2014)

'Zeehonden slachting' (2012)

'Het afslachten van zeehonden gaat maar door' (2012)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten