Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 4 januari 2022

COVID-19 vaccin zou het immuunsysteem aantasten........

Het eerstvolgende artikel onder dit schrijven over het aantal besmettingen met de omikronvariant zal waarschijnlijk snel worden gecensureerd, vandaar dat ik het overneem zodat je zelf een oordeel kan vellen, het artikel komt van Karin van Els op Linkedin. Zelf vind ik het een interessant verhaal en eens te meer blijkt dat gevaccineerden eerder besmet raken dan ongevaccineerden, wat uiteraard ook met de vaccinatiegraad te maken heeft, echter in Duitsland dat als voorbeeld wordt aangehaald is meer dan 20% van de bevolking niet gevaccineerd en dat zijn dan altijd nog 16,6 miljoen van de 83 miljoen mensen, ofwel bijna de hele Nederlandse bevolking van 17,4 miljoen mensen.

Uiteraard is in Duitsland een groot deel van de ongevaccineerden te vinden in de grote steden en op het platte land (veel in het voormalige Oost-Duitsland), ofwel: je kan ook daar grote aantallen besmettingen verwachten in gemeenschappen op het platte land en bepaalde wijken in de steden, echter daarvan is duidelijk geen sprake!!! 

In het artikel wordt de verwachting van Dailyexpose.uk gegeven dat het immuunsysteem van gevaccineerden wordt aangevallen en dat dit zelfs tot aids zou leiden, waarvan men tegen het eind van deze maand een explosie verwacht te zien (wat je maar af moet wachten, echter het werkelijke aantal besmettingen met omikron van volledig gevaccineerden en zelfs mensen die al een 'boostervaccinatie' hebben gekregen, zijn om het zacht te zeggen niet echt positief.....) 

Het lijkt er dan ook zwaar op dat gevaccineerden met elke extra injectie hun immuunsysteem geweld aandoen en dat de ongevaccineerden intussen groepsimmuniteit hebben bereikt, ofwel de kans dat je door hen wordt besmet is aanmerkelijk lager dan door volledig gevaccineerden....... (en zelfs van degenen die al een boostervaccinatie achter de rug hebben....)

Maar nogmaals: maak je eigen afwegingen en vorm daarmee je oordeel. Onder het artikel van Karin van Els vind je nog een artikel van Epoch Times dat ingaat op de vraag of natuurlijke immuniteit meer effectief is dan immuniteit verkregen met een COVID-vaccinatie, ook daar een korte inleiding van mijn hand.


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice, first choose 'Engels' [English] so you can recognise your own language [the Google translation is first in Dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in English])

 

Gegevens van de Duitse regering voor de vermeende Omicron variant van Covid-19



VOOR BEWIJZEN EN FEITEN ZIE IN COMMENTAREN (daarin zijn de staatjes te vinden die e.e.a. onderbouwen, of klik hier voor het origineel op The Exposé, dat dan wel in het Engels is gesteld, echter daar kan je de staatjes wel vergroten, je kan ook de tekst in het geheel vertalen door deze te kopiëren en daarna in deze vertaalapp te plaatsen)

Gegevens van de Duitse regering voor de vermeende Omicron variant van Covid-19, suggereren dat de meeste van de “volledig gevaccineerden” tegen het einde van januari 2022 een volledig door het Covid-19 vaccin veroorzaakt verworven immunodeficiëntie syndroom (AIDS) zullen hebben, nadat is bevestigd dat het immuunsysteem van de volledig gevaccineerden reeds is gedegradeerd tot een gemiddelde van min 87%, schrijft de Dailyexpose.uk.

De Covid-19 cijfers van de Duitse regering worden opgesteld door het “Robert Koch Institut” (zie hier).

Hun laatste gegevens zijn hier als downloadbare pdf beschikbaar.

Op bladzijde 14 staat hun wekelijkse COVID-19 beheersverslag van 30 december 2021 –

Vertaling

“Aanvullende informatie is tot op zekere hoogte bekend voor de Omicron gevallen in het meldingssysteem. Voor 6.788 gevallen werd informatie verstrekt over de symptomen, meestal geen of milde symptomen aangegeven. Het meest voorkomend bij patiënten met symptomen was loopneus (54%), hoest (57%) en keelpijn (39%) vermeld. 124 patiënten werden in het ziekenhuis opgenomen, vier personen overleden. Blootstelling aan het buitenland werd gemeld voor 543 (5%) gevallen. 186 patiënten waren niet gevaccineerd, 4.020 waren volledig gevaccineerd, van hen werd voor 1.137 een boostervaccinatie gemeld. Op basis van de doorgegeven gegevens werden 148 herinfecties gevonden onder alle doorgegeven Omicron-infecties, bij geen van hen werden eerdere ziektegevallen gemeld bij de persoon die door de herinfectie was getroffen. Figuur 9 toont de verdeling van de tot nu toe in Duitsland gemelde Omicron-gevallen. Omicron-gevallen zijn in alle deelstaten vastgesteld.”

• 186 ongevaccineerde gevallen

• 2.883 dubbel gevaccineerde gevallen

• 1.137 drievoudig gevaccineerde gevallen

• 4.020 volledig gevaccineerde gevallen

In Duitsland is 70,53% volledig gevaccineerd, 2,97% gedeeltelijk gevaccineerd en 26,5% ongevaccineerd – https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

Dus ongevaccineerden hebben 186 gevallen op 26,5% van de bevolking.

Volledig gevaccineerden hebben 4020 gevallen op 70,53% van de bevolking.

Dus de gevaccineerde Omicron gevallen incidentie is 57,0 per procent van de bevolking (830.000 is 1% van de 83 miljoen Duitse bevolking)

En de ongevaccineerde Omicron incidentie is 7,02 per procent van de bevolking.

Dus de gevaccineerden hebben 57,0/7,02 = 8,12x meer kans om geïnfecteerd te worden met Omicron dan de ongevaccineerden in Duitsland. Dat is wat vaccinatie heeft gedaan voor de mensen van Duitsland.

Het Koch Instituut heeft verzuimd zijn normale vaccineffectiviteitstabel te produceren in zijn wekelijkse rapport van 30 december. Dit kan te wijten zijn aan de feestdagen (de Britten hebben het op 23 december helemaal opgegeven) of het kan zijn omdat de tabel rampzalig zou zijn voor de vaccins. Maar we kunnen de Duitsers hier helpen door de berekening voor hen uit te voeren met behulp van de formule voor de effectiviteit van vaccins van Pfizer.

Vaccin effectiviteit = immuunsysteem effectiviteit = (1-8.12)/8.12 = -7.12/8.12 = -87.7%.

Dus de gevaccineerden hebben een 87,7% lagere immuunrespons dan de ongevaccineerden op Omicron.

Dit betekent dat de gemiddelde Duitser tot de laatste 12,3% van zijn of haar immuunsysteem is gedaald voor de bestrijding van bepaalde virusklassen en bepaalde vormen van kanker enz.

Hier is de voorspelling, de extrapolatie van de Britse UKHSA Vaccine Surveillance Report gegevens van de weken 35-42 die we voor het eerst maakten op 10 oktober. De voorspelde cijfers zijn in olijfgroen.

Dus Duitsland, met 87,7% afbraak van het immuunsysteem, heeft het 6,7% slechter gedaan dan ons model voorspelde, een afbraak van 81,0% dit jaar (voor 18-plussers gebaseerd op 2 doses van het anti-vaccin in plaats van 3).

Het is de 3e dosis die het immuunsysteem echt doodt, zoals blijkt uit de ONS-gegevens voor Omicron. Hier is tabel 1b uit het OMS-verslag: Coronavirus (COVID-19) Infection Survey, UK: Characteristics related to having an Omicron compatible result in those who test positive for COVID-19 (84.8 kB xlsx)

Tabel 1b

Gemodelleerde waarschijnlijkheid van een positieve Omicron-waarschijnlijke uitslag bij mensen die positief testen op COVID-19, per gescreend demografisch kenmerk, VK: 29 november 2021 tot 12 december 2021

Deze cijfers betekenen dat als je Covid hebt en je hebt 3 doses van het vaccin gehad, je 4,45x meer kans hebt om Omicron op te lopen dan als je een ongevaccineerd Covid-geval bent. Maar het bovenstaande was slechts een schatting.

We hebben nu de cijfers van de Duitse regering voor Omicron en daaruit blijkt dat de volledig gevaccineerden 8,12 maal meer kans hebben op een Omicron-infectie dan de ongevaccineerden.

Deze werkelijk verbazingwekkende cijfers tonen aan dat we 8x veiliger zijn voor Omicron in een kamer, een restaurant, een bar, een nachtclub, een trein, een boot of een vliegtuig vol met ongevaccineerde mensen dan met “volledig gevaccineerde” mensen. En hoe meer prikken je neemt, hoe sneller de afbraak van je immuunsysteem vordert. Het lijkt er ook op dat de ongevaccineerden een kudde-immuniteit bereiken tegen Covid-19, terwijl de volledig gevaccineerden daarvan worden weerhouden door de vaccins.

De Duitse cijfers hebben de argumenten voor vaccinatiepaspoorten onderuit gehaald en bewijzen in plaats daarvan de noodzaak van een onmiddellijk verbod op gentherapie en spike-eiwitvaccinatie.

De gevaccineerden doen het zo slecht tegen Omicron omdat door vaccinatie opgewekte antilichamen tegen het Wuhan Alpha spike-eiwit zo goed als nutteloos zijn tegen Omicron. De onderliggende progressieve schade aan het immuunsysteem, veroorzaakt door de onophoudelijke productie van spike-eiwitten, heeft dus bijna niets om zich achter te verschuilen, niets om zich tegen te verzetten.

Daarom zien we in deze cijfers een veel betere schatting van hoeveel schade is toegebracht aan gevaccineerde mensen dan we konden zien met deltacijfers voor gevallen in de gevaccineerde en de ongevaccineerde.

In het VK is 69,45% dubbel- of drievoudig gevaccineerd, 6,41% enkelvoudig gevaccineerd en 24,14% ongevaccineerd (ourworldindata). We zullen het dus iets slechter doen dan de Duitsers – met iets meer vaccinatieslachtoffers.

Tegen het einde van januari zal elke volledig gevaccineerde persoon in beide landen ouder dan 30 jaar volledige door vaccinatie gemedieerde AIDS hebben. Een groot deel van het immuunsysteem dat nu nog in staat is om Omicron te bestrijden, zal dan verdwenen zijn.

Dit zal een enorme belasting betekenen voor de gezondheidsdiensten van beide landen en een enorme hoeveelheid pijn, lijden en dood veroorzaken, die ons allemaal zijn toegebracht door een corrupt gezondheidszorgsysteem. Dit moet het grootste in eigen doel schieten in de medische geschiedenis zijn.

We hebben de cijfers dankzij de onvermoeibare ijver, nauwkeurigheid en efficiëntie van de Duitsers. Maar ik heb geen woorden in het Engels om de immoraliteit te beschrijven van de oplichters die betrokken zijn bij dit vaccinatieprogramma.

===============================

In het volgende artikel van The Epoch Times (een rechts mediaorgaan) zoals gezegd de vraag of natuurlijke immuniteit (verkregen door echt besmet te zijn geweest) is te verkiezen boven een COVID-vaccin. 

Schrijver Joseph Mercola haalt voorbeelden aan uit de geschiedenis en de zeer recente geschiedenis van januari 2021.Op 1 januari 2021 was in de VS slechts 0,5%  van de bevolking gevaccineerd, tegen het midden van april vorig jaar was dit percentage opgelopen tot 31%, waaronder een aantal dubbel gevaccineerden en vanaf 13 juli dat jaar was 48,3% volledig gevaccineerd.

Op 12 juli 2021 maakte STAT News (STAT News is een VS nieuwswebsite gericht op de gezondheidszorg) in een artikel bekend dat na een piek van het aantal COVID-gevallen begin januari, er een grote afname was te zien van het aantal gevallen, dus voordat de vaccinatiecampagne echt op dreef was....... Robert M. Kaplan, emeritus professor aan de UCLA Fielding School of Public Health, maakte dit bekend en stelde daarbij dat dit de normale gang van zaken was als het gaat om het verloop van eerdere pandemieën..... (men heeft vorig jaar uit en te na beweerd dat de afname van het aantal COVID-gevallen en positieve tests was te danken aan de vaccinatiecampagne, ook in ons land werd die bewering gedaan door o.a. CDA blunderkoning en minister de Jonge en VVD aartsleugenaar en premier Rutte....)    

Kaplan vervolgt met te zeggen dat bijna 50 jaar geleden de medische sociologen John en Sonja McKinlay onderzoek hebben gedaan naar 10 ernstige ziekten: tuberculose, roodvonk, griep, longontsteking, difterie, kinkhoest, mazelen, pokken, tyfus en polio. Bij ieder van deze ziekten was het zo dat nieuwe therapie of vaccinatie werd aangewezen als de reden voor het overwinnen van deze ziekten, terwijl die pas werden geïntroduceerd lang nadat het aantal ziektegevallen met grote percentages was afgenomen....... Voor de vaccins tegen deze ziekten werd destijds een lange testperiode in acht genomen, tot om en nabij 8 jaar en voor enkelen zelfs 10 jaar, terwijl de COVID-vaccins zelfs al binnen een jaar na het begin van de 'pandemie' op de markt kwamen, al was en is dat wel met een voorlopige toelating....... (Bourla, de CEO van Pfizer, had daarom zelfs het gore lef om toe te geven dat gevaccineerden dienen als proefdier....*)

Meer recent heeft historicus Thomas McKeown opgemerkt dat de doden door bronchitis, longontsteking en griep al 35 jaar op de terugweg waren, voor de introductie van nieuwe medicijnen, terwijl die medicijnen werden aangewezen als de reden voor die teruggang.... Kan je nagaan hoe je belazerd wordt, niet zo vreemd als je bedenkt dat de ministeries van volksgezondheid in westerse landen een hechte band hebben met de grote farmaceuten en de lobbyisten van deze georganiseerde misdadigersbende.... 

Mercola merkt nog op dat deze historische analyses belangrijk zijn voor de huidige pandemie >> dat lijkt me een 'beetje overbodig'.

In het vervolg van het artikel gaat Mercola verder in op o.a. de uitlatingen van Kaplan, zoals zijn opmerkingen over het aantal COVID-gevallen in januari 2021: het aantal gevallen piekte begin januari vorig jaar, op 8 januari waren dit zelfs 300.000 nieuwe positieve testresultaten per dag (over die test valt ook nog het e.e.a. te zeggen**)..... Op 21 februari was dat aantal teruggelopen naar 55.000...... Vaccins voor COVID-19 werden vanaf eind december 2020 voor spoedgevallen toegestaan, echter op 21 februari 2021 was nog maar 5,9% van de volwassenen in de VS gevaccineerd met 2 doses van het vaccin..... Met andere woorden: de teruggang van het aantal positieve testen en werkelijke COVID-gevallen waren niet te danken aan de vaccinaties, het is zelfs zo dat ondanks die lage vaccinatiegraad het aantal nieuwe gevallen was teruggelopen met 82%, terwijl de gezondheidsautoriteiten claimden dat de VS een vaccinatiegraad van 70% nodig had om groepsimmuniteit te bereiken en zo verdere virusverspreiding tegen te gaan......

Verder merkt Mercola op dat gezien de stelling van Kaplan je niet anders kan dan concluderen dat natuurlijke groepsimmuniteit veel verder gaat dan immuniteit middels een vaccin (in feite een zelfde conclusie als gedaan door The Exposé) en dat volledig gevaccineerden veel meer kans lopen om een besmetting op te lopen, in Israël zou het nu al zo zot zijn dat volledig gevaccineerden bijna 7 keer zoveel kans lopen besmet te raken met COVID dan mensen die genezen zijn van deze ziekte.....

De reden dat natuurlijke immuniteit beter werkt dan die verkregen met vaccinatie is omdat virussen 5 verschillende proteïnen bevatten. De met COVID-vaccinaties verkregen antilichamen bestrijden slechts 1 van de proteïnen, het spike proteïne, zonder T-cel immuniteit en bij infectie met het hele virus ontwikkel je antilichamen tegen alle delen van het virus, plus T-cel geheugen. Daaruit valt verder te destilleren dat natuurlijke immuniteit beter beschermt tegen alle varianten van het virus, daar het de verschillende delen van het virus herkent. Als er beduidende veranderingen zijn in het spike proteïne, zoals met de delta variant, kan deze de door vaccin verkregen immuniteit ontwijken, wat met natuurlijke immuniteit niet het geval is >> daar de andere proteïnen worden herkend en aangevallen (tel daar bij op dat de COVID-vaccins het immuunsysteem in feite aanvallen en je zal begrijpen dat er een ramp op de loer kan liggen......)   

Ook nu: lees het artikel en vorm je eigen mening en wijs anderen op deze artikelen, het is de hoogste tijd dat er een eind komt aan waanzinnige maatregelen die hoegenaamd niets uithalen, sterker nog die wat betreft de volksgezondheid zo te zien contraproductief zijn, die jongeren depressies bezorgen, die kinderen op afstand zetten wat betreft hun scholing (die in de toekomst minder kansen zullen hebben op doorstuderen en op het krijgen van een fatsoenlijke baan) en die voor een fiks aantal bedrijven de laatste stap zijn naar een faillissement.....

Hier het artikel van Epoch Times over immuniteit: 

 

(als je het Engels niet machtig bent, kopieer dan de Engelse tekst en plak die in deze vertaalapp, de app werkt snel en de vertaling is van een redelijk goede kwaliteit)

 

By Lightspring By Lightspring

Is Natural Immunity More Effective Than the COVID-19 Shot?

By Joseph Mercola
January 2, 2022 Updated: January 2, 2022
According to Centers for Disease Control and Prevention data, COVID-19 “cases” have trended downward since peaking during the first and second week of January 2021.
COVID-19 cases

At first glance, this decline appears to be occurring in tandem with the rollout of COVID shots. January 1, 2021, only 0.5% of the U.S. population had received a COVID shot. By mid-April, an estimated 31% had received one or more shots, and as of July 13, 48.3% were fully “vaccinated.”

However, as noted in a July 12, 2021, STAT News article,“cases” had started their downward trend before COVID shots were widely used. “Following patterns from previous pandemics, the precipitous decline in new cases of Covid-19 started well before a meaningful number of people had been vaccinated,” Robert M. Kaplan, Professor Emeritus at the UCLA Fielding School of Public Health, writes. He continues:

“Nearly 50 years ago, medical sociologists John and Sonja McKinlay examined death rates from 10 serious diseases: tuberculosis, scarlet fever, influenzae, pneumonia, diphtheria, whooping cough, measles, smallpox, typhoid, and polio. In each case, the new therapy or vaccine credited with overcoming it was introduced well after the disease was in decline.

More recently, historian Thomas McKeown noted that deaths from bronchitis, pneumonia, and influenza had begun rapidly falling 35 years before the introduction of new medicines that were credited with their conquest. These historical analyses are relevant to the current pandemic.”

‘Case’ Decline Preceded Widespread Implementation of Vaccine

As noted by Kaplan, COVID-19 “cases” peaked in early January 2021. January 8, more than 300,000 new positive test results were recorded on a daily basis. By February 21, that had declined to a daily new case count of 55,000. COVID-19 vaccine injections were granted emergency use authorization at the end of December 2020, but by February 21, only 5.9% of American adults had been fully vaccinated with two doses.

Despite such a low vaccination rate, new “cases” had declined by 82%. Considering health authorities claim we need 70% of Americans vaccinated in order to achieve herd immunity and stop the spread of this virus..

Natural Immunity Explains Decline in Cases

As noted by Kaplan, the most reasonable explanation for declining rates of SARS-CoV-2 appears to be natural immunity from previous infections, which vary considerably from state to state. He goes on to cite a study by the National Institutes of Health, which suggests SARS-CoV-2 prevalence was 4.8 times higher than previously thought, thanks to undiagnosed infection.

In other words, they claim that for every reported positive test result, there were likely nearly five additional people who had the infection but didn’t get a diagnosis. To analyze this data further, Kaplan calculated the natural immunity rate by dividing the new estimated number of people naturally infected by the population of any given state. He writes:

“By mid-February 2021, an estimated 150 million people in the U.S. (30 million times five) may have had been infected with SARS-CoV-2. By April, I estimated the natural immunity rate to be above 55% in 10 states: Arizona, Iowa, Nebraska, North Dakota, Oklahoma, Rhode Island, South Dakota, Tennessee, Utah, and Wisconsin.

At the other end of the continuum, I estimated the natural immunity rate to be below 35% in the District of Columbia, Hawaii, Maine, Maryland, New Hampshire, Oregon, Puerto Rico, Vermont, Virginia, and Washington …

By the end of 2020, new infections were already rapidly declining in nearly all of the 10 states where the majority may have had natural immunity, well before more than a minuscule percentage of Americans were fully vaccinated. In 80% of these states, the day when new cases were at their peak occurred before vaccines were available.

In contrast, the 10 states with lower rates of previous infections were much more likely to experience new upticks in Covid-19 cases in March and April … By the end of May, states with fewer new infections had significantly lower vaccination rates than states with more new infections.”

COVID Shots Cannot Eliminate COVID-19

So, SARS-CoV-2 cases were actually higher in states where natural immunity was low but vaccination rates were high. Meanwhile, in states where natural immunity due to undiagnosed exposure was high, but vaccination rates were low, the daily new caseload was also lower.

This makes sense if natural immunity is highly effective (which, historically it has always been and there’s no reason to suspect SARS-CoV-2 is any different in that regard). It also makes sense if the COVID shots aren’t really offering any significant protection against infection, which we also know is the case.

“The survivability of COVID-19 outside of nursing homes is 99.74%. If you’re under the age of 40, your chance of surviving a bout of COVID-19 is 99.99%.”

Vaccine manufacturers have already admitted these COVID shots will not provide immunity, meaning they will not prevent you from being infected. The idea behind these injections is that if/when you do get infected, you’ll hopefully experience milder symptoms, even though you’re still infectious and can spread the virus to others.

Kaplan ends his analysis by saying that COVID shots are a safer way to achieve herd immunity, and that they are “the best tool available for assuring that the smoldering fire of [COVID-19] is extinguished.”

Vaccine Provides Far Less Protection Than Natural Immunity

While some claim vaccine-induced immunity offers greater protection against SARS-CoV-2 infection than natural immunity, historical and current real-world data simply fail to support this assertion.

As recently reported by Attkisson and David Rosenberg Israeli National News, recent Israeli data show those who have received the COVID jab are 6.72 times more likely to get infected than people who have recovered from natural infection.

Among the 7,700 new COVID cases diagnosed so far during the current wave of infections that began in May 2021, 39% were vaccinated (about 3,000 cases), 1% (72 patients) had recovered from a previous SARS-CoV-2 infection and 60% were neither vaccinated nor previously infected. Israeli National News notes:

“With a total of 835,792 Israelis known to have recovered from the virus, the 72 instances of reinfection amount to 0.0086% of people who were already infected with COVID.

By contrast, Israelis who were vaccinated were 6.72 times more likely to get infected after the shot than after natural infection, with over 3,000 of the 5,193,499, or 0.0578%, of Israelis who were vaccinated getting infected in the latest wave.”

Breakthrough Infections Are on the Rise

Other Israeli data also suggest the limited protection offered by the COVID shot is rapidly eroding. August 1, 2021, director of Israel’s Public Health Services, Dr. Sharon Alroy-Preis, announced half of all COVID-19 infections were among the fully vaccinated. Signs of more serious disease among fully vaccinated are also emerging, she said, particularly in those over the age of 60.

Even worse, August 5, Dr. Kobi Haviv, director of the Herzog Hospital in Jerusalem, appeared on Channel 13 News, reporting that 95% of severely ill COVID-19 patients are fully vaccinated, and that they make up 85% to 90% of COVID-related hospitalizations overall.

Other areas where a clear majority of residents have been vaccinated are also seeing spikes in breakthrough cases. In Gibraltar, which has a 99% COVID jab compliance rate, COVID cases have risen by 2,500% since June 1, 2021.

Natural Immunity Appears Robust and Long-Lasting

An argument we’re starting to hear more of now is that even though natural immunity after recovery from infection appears to be quite good, “we don’t know how long it’ll last.” This is rather disingenuous, seeing how natural immunity is typically lifelong, and studies have shown natural immunity against SARS-CoV-2 is at bare minimum longer lasting than vaccine-induced immunity.

Here’s a sampling of scholarly publications that have investigated natural immunity as it pertains to SARS-CoV-2 infection. There are several more in addition to these:

  • Science Immunology October 2020 found that “RBD-targeted antibodies are excellent markers of previous and recent infection, that differential isotype measurements can help distinguish between recent and older infections, and that IgG responses persist over the first few months after infection and are highly correlated with neutralizing antibodies.”
  • The BMJ January 2021 concluded that “Of 11, 000 health care workers who had proved evidence of infection during the first wave of the pandemic in the U.K. between March and April 2020, none had symptomatic reinfection in the second wave of the virus between October and November 2020.”
  • Science February 2021 reported that “Substantial immune memory is generated after COVID-19, involving all four major types of immune memory [antibodies, memory B cells, memory CD8+ T cells, and memory CD4+ T cells]. About 95% of subjects retained immune memory at ~6 months after infection. Circulating antibody titers were not predictive of T cell memory.Thus, simple serological tests for SARS-CoV-2 antibodies do not reflect the richness and durability of immune memory to SARS-CoV-2.” A 2,800-person study found no symptomatic reinfections over a ~118-day window, and a 1,246-person study observed no symptomatic reinfections over 6 months.
  • A February 2021 study posted on the prepublication server medRxiv concluded that “Natural infection appears to elicit strong protection against reinfection with an efficacy ~95% for at least seven months.”
  • An April 2021 study posted on medRxiv reported “the overall estimated level of protection from prior SARS-CoV-2 infection for documented infection is 94.8%; hospitalization 94.1%; and severe illness 96·4%. Our results question the need to vaccinate previously-infected individuals.”
  • Another April 2021 study posted on the preprint server BioRxiv concluded that “following a typical case of mild COVID-19, SARS-CoV-2-specific CD8+ T cells not only persist but continuously differentiate in a coordinated fashion well into convalescence, into a state characteristic of long-lived, self-renewing memory.”
  • A May 2020 report in the journal Immunity confirmed that SARS-CoV-2-specific neutralizing antibodies are detected in COVID-19 convalescent subjects, as well as cellular immune responses. Here, they found that neutralizing antibody titers do correlate with the number of virus-specific T cells.
  • A May 2021 Nature article found SARS-CoV-2 infection induces long-lived bone marrow plasma cells, which are a crucial source of protective antibodies. Even after mild infection, anti-SARS-CoV-2 spike protein antibodies were detectable beyond 11 months’ post-infection.
  • A May 2021 study in E Clinical Medicine found “antibody detection is possible for almost a year post-natural infection of COVID-19.” According to the authors, “Based on current evidence, we hypothesize that antibodies to both S and N-proteins after natural infection may persist for longer than previously thought, thereby providing evidence of sustainability that may influence post-pandemic planning.”
  • Cure-Hub data confirm that while COVID shots can generate higher antibody levels than natural infection, this does not mean vaccine-induced immunity is more protective. Importantly, natural immunity confers much wider protection as your body recognizes all five proteins of the virus and not just one. With the COVID vaccine, your body only recognizes one of these proteins, the spike protein.
  • A June 2021 Nature article points out that “Wang et al. show that, between 6 and 12 months after infection, the concentration of neutralizing antibodies remains unchanged. That the acute immune reaction extends even beyond six months is suggested by the authors’ analysis of SARS-CoV-2-specific memory B cells in the blood of the convalescent individuals over the course of the year.These memory B cells continuously enhance the reactivity of their SARS-CoV-2-specific antibodies through a process known as somatic hypermutation. The good news is that the evidence thus far predicts that infection with SARS-CoV-2 induces long-term immunity in most individuals.”
  • Another June Nature paper concluded that “In the absence of vaccination antibody reactivity [to the receptor binding domain (RBD) of SARS-CoV-2], neutralizing activity and the number of RBD-specific memory B cells remain relatively stable from 6 to 12 months.” According to the authors, the data suggest “immunity in convalescent individuals will be very long lasting.”

What Makes Natural Immunity Superior?

The reason natural immunity is superior to vaccine-induced immunity is because viruses contain five different proteins. The COVID vaccine induces antibodies against just one of those proteins, the spike protein, and no T cell immunity. When you’re infected with the whole virus, you develop antibodies against all parts of the virus, plus memory T cells.

This also means natural immunity offers better protection against variants, as it recognizes several parts of the virus. If there are significant alternations to the spike protein, as with the Delta variant, vaccine-induced immunity can be evaded. Not so with natural immunity, as the other proteins are still recognized and attacked.

References:

 ====================================

*  Zie: 'Pfizer CEO: Israëliërs zijn proefkonijn voor testen van vaccin'

** Zie: 'PCR test in VS meer en meer onder vuur, ook de FDA en CDC willen ermee stoppen'

'Uitvinder PCR test (algemeen gebruikt voor COVID-19): onbetrouwbaar als medische test' zie ook de video met deze uitvinder:


'Coronavirus, PCR test: leugens en onzin' Een artikel van Mario Ortiz Buijsse 

'Coronavirus: PCR-test kan niet aantonen dat het virus aanwezig is in het lichaam, beweringen dat dit wel zo is zijn gelogen' (in dat bericht zie je een groot aantal links naar oudere artikelen over het Coronavirus)

'CDC : COVID-19 testen kloppen in de helft van de gevallen niet: het virus is minder dodelijk dan gedacht ondanks de angszaaierij in de media'

Ook de test op antilichamen klopt niet, dit is een test voor mensen die het virus onder de leden hebben gehad(!!): 'COVID-19 testen op antilichamen van o.a. Roche, Quest en Abbott zijn waardeloos'

-------------------------------------------

Voorts zie: 'COVID-19: negentig procent van de mensen met omikron is volledig gevaccineerd, ofwel er is sprake van een gevaccineerden pandemie'

'COVID-19: Geert Mak (broodschrijver) vindt Nederlander anarchistisch en pleit voor verplichte vaccinatie' (!!!!)

 
 
 
'New Emails Reveal Evidence of Government Efforts to Suppress Free Speech' Ook dit artikel gaat over de machinaties van Fauci en Dr. Francis Collins, het opstappende hoofd van de National Institutes of Health (NIH).

'COVID-19: The Lancet met kritiek op figuren die durven te spreken over 'de pandemie van de ongevaccineerden''

'COVID-19 en 'de zegeningen' van het mondmasker voor de natuur en oceanen' (en zie de links in dat bericht!!)

'COVID-19: internist, cardioloog en epidemioloog wijst op gevaar van vaccins' (!!!!)

'Wapenindustrie, censuur en COVID-19: een recept voor het kelen van de democratie'

'COVID-19: de nieuwe apartheid in de VS: gekleurden wegzetten als onverantwoorde vaccinweigeraars.....'

'COVID-19: medewerkster pathologisch instituut Duitsland: noodsituatie is niet te danken aan het virus en gevaccineerden die na hun dood worden meegeteld als ongevaccineerd'

'COVID-19: een bedankje voor het sluiten van de planeet voor een variant van een virus dat een 99,7% kans op overleven heeft'

'Kapitalisme is een zekere garantie op crises en op het niet of nauwelijks serieus nemen van klimaatverandering: de grootste crisis ooit' (ook met aandacht voor de Coronacrisis)

'COVID-19: 2G is geen oplossing, de verwachtingen zijn te hoog gespannen'

'Anti COVID-19 vaccinaties: effectiviteit daalt na tweede vaccinatie snel naar 40%' Flapdrol Hugo de Jonge heeft bekend gemaakt dat hij de effectiviteit na verloop van tijd zal laten uitzoeken......

'COVID-19: Rutte zegt problemen te hebben met het overbrengen van de boodschap zich aan de basismaatregelen te houden..... Hoe is het mogelijk...

'COVID-19: NIH expert is het niet eens met groeiend aantal verplichte vaccinaties' (!!!!)

'COVID-19: Rutte zegt problemen te hebben met het overbrengen van de boodschap zich aan de basismaatregelen te houden..... Hoe is het mogelijk....'

'COVID-19: nieuwe lockdown en (schendingen burger- en mensenrechten door) George van Houts'

'COVID-19: AstraZeneca schendt belofte geen winst te maken op door publiek gesubsidieerd vaccin en commentaar op de nieuwste maatregelen'

'Farmaceuten moeten door het Internationaal Strafhof (ICC) worden berecht voor massamoord, chantage en machtsmisbruik' (dit nog buiten de ellende rond COVID-vaccins) 

De rijke landen behartigen tijdens de Coronacrisis de belangen van 'Big Pharma' i.p.v. de gezondheid van miljarden' (van groot belang of je nu voor of tegen vaccinatie bent)

'Amish hebben groepsimmuniteit bereikt zonder enige maatregel te volgen noch door zich te laten vaccineren'

'Coronacrisis: de globale onderwerping van de mensheid aan de Great Reset is gedoemd te mislukken aldus Brandon Smith'

'Feit of fictie: de grote Corona reset samenzweringstheorie' (en zie de links in dat bericht!!)

'Coronabeslommeringen: AstraZeneca vaccin onder vuur >> universiteit van Oxford start opnieuw met angstzaaien voor het virus'

'Coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de Wereldgezondheidsorganisatie haar definitie van collectieve immuniteit heeft veranderd' Een bericht van 23 december 2020, waarin de WHO ook al een definitie veranderde ten voordele van de COVID-vaccins...... Handig hè? Als een definitie de grote farmaceuten niet aanstaan, verandert men eenvoudigweg die definitie!!! Het lijkt Nederland wel dat de regels voor luchtvervuiling in het verleden oprekte als bleek dat de vervuiling te groot was en ten koste ging van de volksgezondheid (zoals men ook 'voor de omwonenden' van Schiphol deed wat betreft de luchtvervuiling en de geluidsoverlast...).... Zie wat het aanpassen van definities ook het meer recente bericht: 'COVID-19: aartsbisschop uit VS schopt ruzie met paus over vaccin... ha! ha! ha! ha! ha!'

'COVID-19: Europarlementariërs verzetten zich tegen vaccinatieplicht en Coronapaspoort terwijl Bruls voortboert'

'COVID-19: Gommers spreekt zichzelf weer eens tegen en wil strenge aanpak ongevaccineerden; Duitsland wil ongevaccineerden weren uit supermarkten.......' (!!!!) (en zie de opmerkingen van Frances [Anoniem] onder dat bericht!!)

'COVID-vaccin Moderna: in Nederland geen actie na stop op deze vaccinaties in Scandinavië' (!!!!)

'COVID-vaccin: duizenden ongevaccineerde leraren in New York zijn de klos'

'COVID vaccinatie: Canadees leger heeft dezelfde manier van propaganda maken gebruikt die werd aangewend voor de oorlog tegen Afghanistan....'

'Sywert en Wopke: 'De Cashende Christen'' (cartoon)

'Coronavaccinaties: de staf van ziekenhuizen wil deze bij verpleegkundigen verplicht stellen' (en zie de links in dat bericht!!)

'Coronavirus: alarmerend aantal dodelijke slachtoffers mRNA vaccins'

'NOS met gekleurde kritiek voorafgaande aan de 'zorgstaking' van gisteren'

'Brekend nieuws: Mona Keijzer (CDA staatssecretaris) krijgt ontslag vanwege kritiek op Coronapas'

'Coronabewijs blijft geldig ook als gevaccineerden positief testen op COVID-19 aldus Radar' (en zie de links in dat bericht)

'Frankrijk en Griekenland voeren vaccinatieplicht in voor verpleegkundigen en verzorgenden'

'Dag van de Verpleging en waar komen Rutte en van Ark mee: aan schandalige fooi'

'Coronavirus: motie over uitbreiden IC-capaciteit, plus extra verpleegkundigen en intensivisten afgewezen door VVD, D66, CDA en ChristenUnie' (!!!!)  Dit terwijl de draconische maatregelen tegen het vaccin zoals lockdown en avondklok werden en worden ingevoerd daar er een tekort zou zijn geweest en nog is aan IC bedden, verpleegkundigen en intensivisten......

'Coronabeslommeringen: geen bijsluiter bij vaccin en de Jonge (CDA minister) begaat zééér zorgvuldig zijn zoveelste blunder'

'Avondklok wordt met 3 weken verlengd, zodat andere maatregelen kunnen worden versoepeld...... ha! ha! ha! ha!'

'Coronabeslommeringen: de avondklok en een gecensureerd bericht van een huisarts

'Coronavirus doden versus griep- en hongerdoden' (en zie de links in dat bericht)

'Coronavaccins op basis van mRNA technologie zijn onvoldoende getest, terwijl farmaceuten de verzekering hebben gekregen dat ze niet vervolgd mogen worden voor eventuele heftige bijwerkingen' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!) De veel te korte testperiode geldt overigens voor alle vaccins tegen COVID-19.......

'Demonisering in (Duitse) media van mensen die zich verzetten tegen de Coronamaatregelen zelfs een terreur expert sprak zich uit....' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

'Van Dissel fantaseert 41.000 Coronapatienten 'om aan te tonen dat de avondklok en lockdown werken''

'Hugo de Jonge (CDA minister) & het Coronavirus, een drama 'in wording''

'Bruls, voorzitter van het veiligheidsberaad, wil tijdens oud en nieuw Coronaparty's voor jongeren.... ha! ha! ha! ha!'

'Coronavirus: Rutte (VVD premier) en de Jonge (CDA minister) schuiven verantwoording af op burgemeesters terwijl Bruls met 2 km/u. uit de bocht vliegt' (en zie de links in dat bericht)
 
------------------------------------------

Over de betrouwbaarheid van de farmaceuten (en hun vaccins) zie: 'COVID-19 vaccin ontwikkeld in Texas: patentvrij voor de wereld'

'COVID vaccinmakers: hoe betrouwbaar zijn deze farmaceuten'(!!!!)

'Coronabeslommeringen van 'vreemde' maatregelen in Schotland tot een pleidooi door Universiteit van Oxford (NB medemaker AstraZeneca vaccin) ongevaccineerden uit te sluiten van het maatschappelijk leven'

'COVID-19: AstraZeneca schendt belofte geen winst te maken op door publiek gesubsidieerd vaccin en commentaar op de nieuwste maatregelen'

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?' (!!!!) en zie:

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht)

'Coronavirus: Diederik Gommers (IC arts) zou het mooi vinden dat mensen worden ingeënt met het AZ vaccin nadat ze tekenden voor het risico dat ze lopen.....' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!) Een bericht gebracht nadat bleek dat veel mensen slecht reageerden op het AstraZeneca vaccin.... Eenzelfde eis overigens die de grote farmaceuten aan de landen hebben gesteld waar hun vaccin werd verspreid, dus geen gerechtelijke vervolging voor ernstige bijwerkingen op de korte, middellange en lange termijn, kortom zelfs de makers vertrouwen hun eigen vaccin niet...... 

'COVID-vaccin slachtoffers openen website na censuur van media die imago van vaccinmakers belangrijker achten dan volksgezondheid' (en zie de links in dat bericht!!) (!!!!)

'Coronadoden? Agnes Kant (Lareb) geeft 'transparante duidelijkheid': deze 87 doden zijn te betreuren vanwege 'onderliggende klachten....'' (!!!!)

'Coronabeslommeringen: AstraZeneca vaccin onder vuur >> universiteit van Oxford start opnieuw met angstzaaien voor het virus' (universiteit van Oxford heeft het vaccin gemaakt met AstraZeneca.......) 

 
Hier nog een apart blok voor het farmaceutische maffia lid Pfizer: 'Pfizer CEO: Israëliërs zijn proefkonijn voor testen van vaccin' Een CEO die zonder blikken of blozen aangeeft waar het om gaat als men gevaccineerd is....... Israël waar intussen velen al spijt hebben zich te hebben laten vaccineren.....

'Pfizer CEO calls people who spread vaccine misinformation 'criminals'' Een lid van de farmaceutische maffia die anderen aanwijst als misdadigers..... ha! ha! ha! 

'COVID-19: FDA vraagt om volledig rapport over toelating van het Pfizer vaccin tot 2076 geheim te houden >> klokkenluider ontslagen' (!!!!) Ook die zaak wekt 'veel vertrouwen' bij de bevolking, vertrouwen in het vaccin, de Biden administratie en overheidsinstanties als de FDA....... Zoveel vertrouwen als het volgende: 

Image

'COVID-19-vaccins: Pfizer maakt misbruik van wanhopige regeringen'

'COVID-19: Pfizer adviseert derde vaccinatie, omzet van dit bedrijf op deze vaccins in 2021 al meer dan 20 miljard dollar.......' (een bericht van 9 juli jl......)

'Pfizer Coronavirus vaccin: wat je niet wordt verteld over de vaccins tegen COVID-19' In augustus 2020 deed Pfizer CEO Bourla 62% van z'n aandelen Pfizer van de hand, blijkbaar heeft hij er geen vertrouwen in dat de beloften van overheden dat het bedrijf niet vervolgd zal worden voor ernstige bijwerkingen ook zullen worden geëerbiedigd door rechters mocht men het bedrijf aanklagen voor doden als gevolg van vaccinatie dan wel voor ernstige (chronische) bijwerkingen......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten