Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 23 januari 2022

Paus Ratzinger alias Benedictus XVI heeft keihard gelogen, Duitse katholieken woedend

SS paus Rrrratzinger, alias Benedictus XVI, heeft keihard gelogen >> dit is aan het licht gekomen nadat hij door Duits onderzoek werd aangewezen als degene die bewezen niet heeft ingegrepen terwijl hij wist dat 4 kinderen werden misbruikt door een rk geestelijke, het gaat zelfs zover dat deze schoft de zaak toedekte..... Ook heeft hij een priester aangesteld in een gemeente terwijl het bekend was dat deze kinderen had misbruikt...... De ploert heeft gezegd dat hem niets te verwijten valt en hij van niets wist, kortom deze 'heilige' liegt dat het gedrukt staat...... Overigens ook andere bisschoppen kenden de man en zijn 'kindermisbruik reputatie' maar hebben eveneens niet ingegrepen......

Belachelijk ook dat Ratzinger, zijn voorgangers en zijn opvolger Franciscus tegen afschaffing zijn van het celibaat, terwijl juist dat seksueel gefrustreerden kweekt en je hoeft er dan ook niet van op te kijken dat er nog steeds een groot aantal kinderen worden misbruikt door rk geestelijken >> ook al dienen deze geestelijken als voorbeeld voor de gelovigen en worden hen nog steeds kinderen toevertrouwt..... 

Paus Rrratzinger, als zijn opvolger en voorgangers zijn massamoordenaars dit door hun verbod op anticonceptie (aids) en abortus (om suicide niet te vergeten)...... Vandaar ook dat het zo achterlijk is dat men het woord zelfmoord nog steeds gebruikt..... (zelfs door de zogenaamd onafhankelijke zendgemachtigde NOS) Dat 'moord' in dat woord heeft alles te maken met de religie, daar zeker in de rk kerk suïcide als een doodzonde wordt gezien, 'zeg maar' als het vermoorden van een ander....... Bovendien is dat wel een heel gore trap na voor de geliefden en nabestaanden van iemand die zich het leven beneemt!!

Duitse gelovigen zijn woedend dat m.n. hun paus zo'n smerige leugenaar is en in een inbelprogramma op WDR5 waren meerdere 'gelovigen' te horen die stelden uit de kerk te zullen stappen, de maat is vol voor hen!!

 

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice, first choose 'Engels' [English] so you can recognise your own language [the Google translation is first in Dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in English])

 

Hier nog een artikel over deze zaak van VRT NWS ofwel uit het katholieke België: 'Duits rapport beschuldigt voormalig paus Benedictus XVI van toedekken seksueel misbruik in kerk'

Voorts zie: 'Paus Franciscus handhaaft het celibaat en de ondergeschikte rol van de vrouw in de rk kerk' Met een 'mooie rol' voor Ratzinger'.

'Paus Benedictus XVI: kindermisbruik gevolg van seksuele revolutie......' (!!!!) Ja ja, moet je nagaan......

'Jan Tromp (Volkskrant) de beatmis was een teken van verval..... OEI!!!'

'Pauspost: geen begrip van paus Franciscus voor mensen die hun geslacht laten veranderen...'

'Noa Pothovens suïcide reden voor paus commentaar te leveren op basis van foute berichtgeving'

'Paus Franciscus doet hypocriete oproep kindermisbruik niet langer onder de mijter te houden'

'Rooms katholieke priesters misbruiken nonnen op grote schaal'

'Vaticaan maant bisschoppen niet te snel te reageren op beschuldigingen van kindermisbruik door rk geestelijken.....' (!!!!)

'Bovenklasse ontloopt elke verantwoording, waar de onderlaag zoveel mogelijk verantwoordelijk wordt gehouden voor elke misstap' Met een artikel van Caitlin Johnstone over de rk kerk en de paus.

'Paus Franciscus beschuldigt vrouwen die een abortus laten uitvoeren van huurmoord........' (!!!!) Franciscus wordt zo bejubeld in de reguliere westerse media, terwijl deze opperploert een wolf in schaapskleren is!!

'Paus Franciscus weet het zeker: het kindermisbruik door rk 'geestelijken' is het werk van de duivel..... ha! ha! ha! ha! ha! ha ha!'

'Kindermisbruik: rk oproep in The Guardian, het biechtgeheim ook voor kinderverkrachters te eerbiedigen...........'

'Miskraam: Maria Teresa Rivera vrij na bijna 5 jaar gevangenschap....... Viva El Salvador & paus Franciscus.........'

''Urbi et orbi.....' hypocriete praatjes van een valse profeet!'  

'Paus Benedictus XVI bewijst dat hij nog steeds een nazi is' (!!!!)

'Benedictus XVI wil af van gadgets'

'Nazi paus in de weer'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten