Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 3 januari 2022

Anti-COVID-lockdown demonstratie: Amsterdam en politie probeerden demonstranten te provoceren tot het gebruiken van geweld

Het volgende bericht komt van Nine For News, daarin doet een fotograaf diens beklag en verwondering van de gebeurtenissen gisteren in Amsterdam tijdens de demonstratie tegen Coronamaatregelen als de lockdown. Volgens deze fotograaf, Guus Schoonewille, heeft hij gisteren wel iets heel bijzonders meegemaakt. 

Eerst werden de demonstranten door de politie toegelaten op het Museumplein en nadat duizenden demonstranten zich op dat plein bevonden werden de demonstranten gesommeerd het plein te verlaten, waarbij men de mensen de kant op liet lopen van de Van Baerlestraat, waar zich intussen ME bevond en de demonstranten zich vastliepen.... Vervolgens kwamen er steeds meer ME-busjes, agenten, marechaussee, honden en een waterkanon de Van Baerlestraat in..... Het verhaal van Schoonewille geeft aan dat hij uitgaat van opzet de boel te provoceren.......

Journalist Annelies Strikkers was al even verbaasd en is er zeker van dat het bestuur van Amsterdam en dan m.n. 'GroenLinks' burgemeester Halsema en de politie de boel wilden laten escaleren, zeker gezien het feit dat er pallets met gebroken bakstenen klaar stonden....... Ook het feit dat een aantal politieagenten half in burger was, verbaasde een persoon die reageerde op het hieronder opgenomen Twitterbericht..... 

Fijn dat een paar journalisten wakker zijn geworden en eindelijk zien wat krakers en anderen al in de 70er, 80er en 90er jaren van de vorige eeuw meemaakten: het met opzet aanzetten tot geweld en dan losgaan op de demonstranten..... Overigens ook bij eerdere demonstraties van mensen die zich verzetten tegen de Coronamaatregelen provoceerde de politie de demonstranten en was het juist ME personeel en gewone agenten die begonnen met het geweld..... 

Schande ook dat de politie nog steeds gebruik maakt van honden, dit is niet alleen pure dierenmishandeling, maar tevens een teken van zwaar onvermogen, je zet in een democratie geen dieren in tegen mensen >> meer dan schandalig!!

Onder het artikel van Nine For News, een bericht van de NOS over die demonstratie, let op het verschil in berichtgeving, alsof het de taak van de 'onafhankelijke zendgemachtigde 'NOS' is om gemeente Amsterdam en de politie uit de wind te houden >> walgelijk!!

 

Fotograaf maakt iets ‘heel bijzonders’ mee op Museumplein: ‘Ik ben echt flabbergasted, hierover niets in de media’

Fotograaf en cameraman Guus Schoonewille laat weten dat hij vandaag iets heel bijzonders heeft meegemaakt op het Museumplein in Amsterdam. Hij zag het volgende gebeuren: om 12.00 uur vormde de politie een cirkel om het Museumplein terwijl duizenden mensen werden toegelaten op het plein.

Om 12.45 uur vorderde de politie de menigte het plein te verlaten via de Van Baerlestraat. Daar had de politie ondertussen de ME neergezet. De menigte liep zich vervolgens vast op de ME en kon geen kant op, aldus Schoonewille. Daarna kwamen steeds meer ME-busjes, agenten, marechaussee, honden en een spuitwagen de Van Baerlestraat in.

Overal pallets met gebroken bakstenen

“Ik kan echt niet begrijpen wat ik vandaag gezien heb,” schrijft Schoonewille op LinkedIn. “De politie dwingt de massa regelrecht in de ME-linies. Ik ben echt flabbergasted. Hierover niets in de media. Moest dit escaleren?”

“Ik ben er 100 procent van overtuigd dat de ME, politie en Romeo’s vandaag op deze manier hebben geprobeerd de situatie te laten escaleren,” zegt journalist Annelies Strikkers, die ook van de partij was. “Samen met de pallets gebroken bakstenen die overal lagen. Gelukkig trapten de demonstranten hier niet in.”

Ze deelde onderstaande beelden op Twitter. “Nu staat er een keer op beeld wat ik al vele keren heb gezien bij een coronaprotest, de politie/Romeo’s proberen de boel te escaleren en beginnen ook vaak met het geweld,” schrijft Strikkers.

Uit het niets.. Amsterdam, 02-01-22
Replying to
Het is overduidelijk de "politie" in spijkerbroeken die hier aanvallen! . Dit is in opdracht van #FemkeHalsema.

Huisarts Frank Peeters reageert: “Benieuwd wat de factcheckers hierover gaan vertellen.”

===============================

Hier een artikel van de NOS site over de demonstratie in Amsterdam (de vet gemaakte delen van zinnen zijn van mijn hand):

Dertig aanhoudingen bij demonstratie Museumplein, vier agenten raakten gewond

Bij de ontruiming van het Museumplein kwam het tot een botsing met de politie Novum RegioFoto

De politie heeft vandaag bij de demonstratie tegen de coronamaatregelen in Amsterdam dertig mensen aangehouden. Ze worden verdacht van het verstoren van de openbare orde, het overtreden van de Wet op de identificatieplicht, verboden wapenbezit, belediging en niet voldoen aan een bevel of vordering. Bij confrontaties met demonstranten raakten vier agenten gewond. Dat schrijft de politie in een persbericht.

Het is nog onbekend hoeveel demonstranten gewond zijn geraakt. Eerder vandaag werd er gesproken over minstens twee gewonden.

Ondanks het demonstratieverbod en de aanwijzing als veiligheidsrisicogebied stroomde het Museumplein rond 12.30 uur vol, zegt de politie. Er is toen een noodbevel uitgevaardigd met de opdracht het plein te verlaten.

Volgens de politie is eerst geprobeerd om met waarschuwen het plein leeg te krijgen. Toen dat niet lukte, werd de ME ingezet en hebben agenten geweld moeten gebruiken.

Politie treedt op tijdens demonstratie in Amsterdam foto: Mizzle Media (het inzetten van honden tegen mensen is ronduit fascistisch en hoort thuis in dictaturen!!)

Het ging volgens de politie mis toen de demonstranten een blokkade van de politie bij de Paulus Potterstraat wilden doorbreken. Dat is ook de plek waar de agenten gewond raakten en een politiehond werd ingezet. De agenten maken het naar omstandigheden goed en de verdachten konden worden aangehouden, aldus de politie.

Op deze beelden is te zien hoe de demonstranten de blokkade probeerden te doorbreken: zie voor die video het origineel. 

Het stadsbestuur, de politie en het Openbaar Ministerie hadden de demonstratie verboden, omdat er signalen waren dat mensen met wapens naar het Museumplein wilden komen en bereid waren geweld te gebruiken.

Ondanks het verbod waren er volgens de gemeente op een zeker moment 10.000 demonstranten op het Museumplein. Nadat het gebied was vrijgemaakt, trok een deel naar het Westerpark waar een manifestatie van Forum voor Democratie bezig was. De partij had toestemming voor de manifestatie onder de voorwaarde dat er maximaal 2000 mensen zouden komen en de anderhalvemetermaatregel werd nageleefd.

Volgens de gemeente werd het maximaal toegestane aantal aanwezigen in het park overschreden. Toen een van de organisatoren van het Museumplein-protest op het FvD-podium mensen opriep om terug te keren naar het Museumplein, gaven velen daaraan gehoor.

De politie liet die groep voor zover bekend ongemoeid.

=================================

De politie heeft in eerste instantie de demonstranten toegelaten tot het museumplein en toen dat voor een fiks deel volstond heeft de politie de menigte gesommeerd het plein te verlaten, ofwel de zaak is anders verlopen dan de NOS doet voorkomen, anders gezegd hier is sprake van fake news (nepnieuws) en manipulatie van de lezer door de NOS......

Niets over het feit dat de demonstranten geen kant op konden en dat de politie toen begon met geweld tegen de demonstranten......

Op een video still op de NOS site zie je politieagenten iemand op de grond vasthouden terwijl je achterkant van benen in spijkerbroeken ziet, waarom heeft de NOS niet de hele foto getoond?? Hoogstwaarschijnlijk daar je dan zou zien hoe de werkelijkheid er 'iets anders' uitzag dan men wil laten voorkomen en dat die benen tot politieagenten behoren....... Overigens is in de video duidelijk te zien dat deze figuren zonder reden met de lange lat inslaan op demonstranten....... En ondanks dat verhaalt de NOS over het gebeuren door het vrijpleiten en het verdedigen van het stadsbestuur en het door agenten gebruikte geweld, die dit als eerste hebben ingezet en gebruikt....... Logisch dat mensen verontwaardigd en boos reageren als ze zonder reden met grof geweld worden aangevallen door de politie..... Hoe moeilijk kan het voor de NOS nieuwsredactie zijn om een video te bekijken??!!! 

Ondanks dat het NOS artikel rond 20.30 u. gisteravond werd geplaatst had de nieuwsredactie van dat orgaan buiten het gegeven dat 2 demonstranten gewond zijn geraakt, geen idee hoeveel demonstranten er in totaal gewond raakten door het politiegeweld, wel wist de NOS te melden dat 4 agenten gewond raakten en het naar omstandigheden goed maken >> alsof ze op de intensive care liggen...... (als deze agenten in het ziekenhuis zouden liggen, had men dit zeker gebracht in het artikel......) En dan vindt men het vreemd en misdadig dat verslaggevers nogal eens worden belaagd.......

Vraag me af wat de politie onder wapens verstaat die zouden zijn meegenomen en wat de belangrijkste reden was om de demonstratie te verbieden, wedden dat men daaronder ook vuurwerk verstaat?? Andere 'wapens' had de gemeente Amsterdam al klaargezet: pallets met gebroken bakstenen.... Ofwel: Halsema had wapens laten plaatsen en zegt dan doodleuk dat men weet dat demonstranten 'wapens' mee zullen nemen en verbiedt vervolgens de demonstratie!!! Schande!!!

'Kan me gezien de berichtgeving niet aan de idee onttrekken dat de NOS in het geheel geen verslaggevers ter plekke had.....'

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice, first choose 'Engels' [English] so you can recognise your own language [the Google translation is first in Dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in English])

 

Zie ook: 'Haagse politie oefent schunnig en fascistisch geweld uit op demonstranten tegen COVID-19 maatregelen >> burgemeester van Zanen moet aftreden!' Een demonstratie die op 14 maart 2021 plaatsvond op het Malieveld, Den Haag.

'Buitenlandse journalisten geschrokken door extreem politiegeweld op Malieveld: ‘Zo ziet fascisme eruit!’' Ook in dat bericht video's met zinloos maar uiterst agressief politiegeweld, zoals een video waarop o.a. te zien is hoe een agent in burger een demonstrant voor een rijdende politiebus duwt.....

'Black Lives Matter: toestemming vergroting van politiegeweld in Nederland moet worden gestopt' (en zie de links in dat bericht!!)

-------------------------------------

Aangaande verdere schendingen van burger- en mensenrechten, plus schending van de grondwet zie: 'COVID-19: Geert Mak (broodschrijver) vindt Nederlander anarchistisch en pleit voor verplichte vaccinatie' (!!!!)

'COVID-19: nieuwe lockdown en (schendingen burger- en mensenrechten door) George van Houts'

'New Emails Reveal Evidence of Government Efforts to Suppress Free Speech' Dit artikel gaat over de machinaties van Fauci en Dr. Francis Collins, waar de laatste het opstappende hoofd is van de National Institutes of Health (NIH).

'COVID-19: een bedankje voor het sluiten van de planeet voor een variant van een virus dat een 99,7% kans op overleven heeft' 

'COVID-19: het bewijs voor Fauci's oorlog tegen de wetenschap' Zie wat dat betreft ook: 

'Great Barrington Declaration tegen overmatige en zelfs gevaarlijke Coronamaatregelen'

'Wapenindustrie, censuur en COVID-19: een recept voor het kelen van de democratie' 

'Farmaceuten moeten door het Internationaal Strafhof (ICC) worden berecht voor massamoord, chantage en machtsmisbruik' (dit nog buiten de ellende rond COVID-vaccins)  

'COVID-19: Europarlementariërs verzetten zich tegen vaccinatieplicht en Coronapaspoort terwijl Bruls voortboert'

'COVID-19: Gommers spreekt zichzelf weer eens tegen en wil strenge aanpak ongevaccineerden; Duitsland wil ongevaccineerden weren uit supermarkten.......' (!!!!) (en zie de opmerkingen van Frances [Anoniem] onder dat bericht!!) 

'COVID-19: NIH expert is het niet eens met groeiend aantal verplichte vaccinaties' (!!!!)

'Burgerrechten waaronder privacy aangetast door 'strijd' tegen het Coronavirus'

'Feit of fictie: de grote Corona reset samenzweringstheorie' (en zie de links in dat bericht!!)

'Brekend nieuws: Mona Keijzer (CDA staatssecretaris) krijgt ontslag vanwege kritiek op Coronapas'

'Coronabewijs blijft geldig ook als gevaccineerden positief testen op COVID-19 aldus Radar' (en zie de links in dat bericht)

'Frankrijk en Griekenland voeren vaccinatieplicht in voor verpleegkundigen en verzorgenden'

'COVID-vaccin: duizenden ongevaccineerde leraren in New York zijn de klos'

'Demonisering in (Duitse) media van mensen die zich verzetten tegen de Coronamaatregelen zelfs een terreur expert sprak zich uit....' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

'Van Dissel fantaseert 41.000 Coronapatienten 'om aan te tonen dat de avondklok en lockdown werken'' 

'Politie schiet 13 jarige jongen dood bij handhaven avondklok i.v.m. Coronavirus'

'Viktor Orbán misbruikt Coronacrisis om het Hongaarse parlement en daarmee de democratie buitenspel te zetten'

'Duitse Verfassungsschutz vor Verschwörungstheorien waarschuwt geheel hypocriet voor Corona samenzweringstheorieën'

'Coronavirus: een officier van justitie die terug wil naar normaal en censuur op Linkedin na vragen van een bezorgde burger'

'Ausweis bitte! COVI-PASS 'noodzakelijk' bij aantonen 'immuniteit' voor Coronavirus

'Zeg nee tegen de Corona spoedwet!' Een bericht met daaraan verbonden een petitie tegen die 'nood-spoedwet'. (intussen wel ingevoerd.....)

'Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen legitimeren met spoedwet

The Science of Fear: How The Elitists Use it to Control Us & How to Break Free

'Transport nucleair afval via Amsterdam naar uitermate gevaarlijke opslag' Met aandacht voor de aantasting van burgerrechten tijdens de Coronacrisis, zo mochten in Duitsland maar 35 mensen protesteren tegen dit transport....

'Coronacrisis: de globale onderwerping van de mensheid aan de Great Reset is gedoemd te mislukken aldus Brandon Smith'

'Avondklok wordt met 3 weken verlengd, zodat andere maatregelen kunnen worden versoepeld...... ha! ha! ha! ha!'

'Coronabeslommeringen: de avondklok en een gecensureerd bericht van een huisarts'

'Coronavirus: we worden behandeld als een kind met een tere ziel dat niet te veel mag weten'

'Coronavirus: vluchtelingen zonder verblijfsvergunning blijven opgesloten ondanks grote kans op besmetting'  

'Privacy en vrijheid van meningsuiting slachtoffer van het Coronavirus: neem de verplichte volg-app' Die gelukkig wel is geneuveld, al kan men zonder wetgeving de burger toch al volgen middels diens smartphone......

'Trump vraagt om absolute macht tijdens de Coronacrisis
 
'Coronacrisis: de grootste internationale oefening ooit van politie, geheime diensten en de landstrijdkrachten

'Wereldbevolking moet afhankelijk worden gemaakt van vaccins in combinatie met een 'vaccinatiepaspoort'' Zie ook de video's in dat bericht, waarvan er intussen 2 zijn gecensureerd, je wilt als overheid natuurlijk niet dat het volk de waarheid kent......

--------------------------------------

Wat betreft COVID-19 zie: 'COVID-19: negentig procent van de mensen met omikron is volledig gevaccineerd, ofwel er is sprake van een gevaccineerden pandemie'

'COVID-19: gevaccineerden kunnen even besmettelijk zijn als niet-gevaccineerden en toch wordt de laatste groep straks uitgesloten' En wordt in een aantal landen al uitgesloten van het maatschappelijk leven..... (straks ook in Duitsland....)

'Coronavirus: belangrijke punten en vragen van een leek over de grote tegenstrijdigheden aangaande het virus en het vaccin'

'COVID-19 vaccin ontwikkeld in Texas: patentvrij voor de wereld'

'COVID-19: The Lancet met kritiek op figuren die durven te spreken over 'de pandemie van de ongevaccineerden''

'COVID-19 en 'de zegeningen' van het mondmasker voor de natuur en oceanen' (en zie de links in dat bericht!!)

'COVID-19: internist, cardioloog en epidemioloog wijst op gevaar van vaccins' (!!!!)

'COVID-19: de nieuwe apartheid in de VS: gekleurden wegzetten als onverantwoorde vaccinweigeraars.....' (!!!!)

'COVID-19: medewerkster pathologisch instituut Duitsland: noodsituatie is niet te danken aan het virus en gevaccineerden die na hun dood worden meegeteld als ongevaccineerd'

'Kapitalisme is een zekere garantie op crises en op het niet of nauwelijks serieus nemen van klimaatverandering: de grootste crisis ooit' (ook met aandacht voor de Coronacrisis)

'COVID-19: 2G is geen oplossing, de verwachtingen zijn te hoog gespannen'

'Anti COVID-19 vaccinaties: effectiviteit daalt na tweede vaccinatie snel naar 40%' Flapdrol Hugo de Jonge heeft bekend gemaakt dat hij de effectiviteit na verloop van tijd zal laten uitzoeken......

'COVID-19: Rutte zegt problemen te hebben met het overbrengen van de boodschap zich aan de basismaatregelen te houden..... Hoe is het mogelijk...'

De rijke landen behartigen tijdens de Coronacrisis de belangen van 'Big Pharma' i.p.v. de gezondheid van miljarden' (van groot belang of je nu voor of tegen vaccinatie bent)

'Amish hebben groepsimmuniteit bereikt zonder enige maatregel te volgen noch door zich te laten vaccineren'

'Coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de Wereldgezondheidsorganisatie haar definitie van collectieve immuniteit heeft veranderd' Een bericht van 23 december 2020, waarin de WHO ook al een definitie veranderde ten voordele van de COVID-vaccins...... Handig hè? Als een definitie de grote farmaceuten niet aanstaan, verandert men eenvoudigweg die definitie!!! Het lijkt Nederland wel dat de regels voor luchtvervuiling in het verleden oprekte als bleek dat de vervuiling te groot was en ten koste ging van de volksgezondheid (zoals men ook 'voor de omwonenden' van Schiphol deed wat betreft de luchtvervuiling en de geluidsoverlast...).... Zie wat het aanpassen van definities ook het meer recente bericht: 'COVID-19: aartsbisschop uit VS schopt ruzie met paus over vaccin... ha! ha! ha! ha! ha!' 

'COVID vaccinatie: Canadees leger heeft dezelfde manier van propaganda maken gebruikt die werd aangewend voor de oorlog tegen Afghanistan....'

'Sywert en Wopke: 'De Cashende Christen'' (cartoon)

'Coronavaccinaties: de staf van ziekenhuizen wil deze bij verpleegkundigen verplicht stellen' (en zie de links in dat bericht!!)

'Coronavirus: alarmerend aantal dodelijke slachtoffers mRNA vaccins'

'NOS met gekleurde kritiek voorafgaande aan de 'zorgstaking' van gisteren' (!!!!)

'Dag van de Verpleging en waar komen Rutte en van Ark mee: aan schandalige fooi'

'Coronavirus: motie over uitbreiden IC-capaciteit, plus extra verpleegkundigen en intensivisten afgewezen door VVD, D66, CDA en ChristenUnie' (!!!!)  Dit terwijl de draconische maatregelen tegen het vaccin zoals lockdown en avondklok werden en worden ingevoerd daar er een tekort zou zijn geweest en nog is aan IC bedden, verpleegkundigen en intensivisten......

'Coronavirus doden versus griep- en hongerdoden' (!!!!) (en zie de links in dat bericht)

'Hugo de Jonge (CDA minister) & het Coronavirus, een drama 'in wording''

'Bruls, voorzitter van het veiligheidsberaad, wil tijdens oud en nieuw Coronaparty's voor jongeren.... ha! ha! ha! ha!'

'Coronavirus: Rutte (VVD premier) en de Jonge (CDA minister) schuiven verantwoording af op burgemeesters terwijl Bruls met 2 km/u. uit de bocht vliegt' (en zie de links in dat bericht)
 
------------------------------------------

Over de betrouwbaarheid van de farmaceuten (en hun vaccins) zie: 'COVID-19 vaccin ontwikkeld in Texas: patentvrij voor de wereld' Deze link zit al in de links hierboven, maar past zeker ook in dit blok, vandaar een dubbele weergave. (al vergis ik me nogal eens met onterechte dubbele weergaven)

'COVID vaccinmakers: hoe betrouwbaar zijn deze farmaceuten'(!!!!)

'Coronabeslommeringen van 'vreemde' maatregelen in Schotland tot een pleidooi door Universiteit van Oxford (NB medemaker AstraZeneca vaccin) ongevaccineerden uit te sluiten van het maatschappelijk leven

'COVID-vaccin Moderna: in Nederland geen actie na stop op deze vaccinaties in Scandinavië' (!!!!)

'Coronabeslommeringen: geen bijsluiter bij vaccin en de Jonge (CDA minister) begaat zééér zorgvuldig zijn zoveelste blunder'

'Coronavaccins op basis van mRNA technologie zijn onvoldoende getest, terwijl farmaceuten de verzekering hebben gekregen dat ze niet vervolgd mogen worden voor eventuele heftige bijwerkingen' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!) De veel te korte testperiode geldt overigens voor alle vaccins tegen COVID-19....... 

'COVID-19: AstraZeneca schendt belofte geen winst te maken op door publiek gesubsidieerd vaccin en commentaar op de nieuwste maatregelen 

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?' (!!!!) en zie:

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht)

'Coronavirus: Diederik Gommers (IC arts) zou het mooi vinden dat mensen worden ingeënt met het AZ vaccin nadat ze tekenden voor het risico dat ze lopen.....' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!) Een bericht gebracht nadat bleek dat veel mensen slecht reageerden op het AstraZeneca vaccin.... Eenzelfde eis overigens die de grote farmaceuten aan de landen hebben gesteld waar hun vaccin werd verspreid, dus geen gerechtelijke vervolging voor ernstige bijwerkingen op de korte, middellange en lange termijn, kortom zelfs de makers vertrouwen hun eigen vaccin niet...... 

'COVID-vaccin slachtoffers openen website na censuur van media die imago van vaccinmakers belangrijker achten dan volksgezondheid' (en zie de links in dat bericht!!) (!!!!)

'Coronadoden? Agnes Kant (Lareb) geeft 'transparante duidelijkheid': deze 87 doden zijn te betreuren vanwege 'onderliggende klachten....'' (!!!!)

'Coronabeslommeringen: AstraZeneca vaccin onder vuur >> universiteit van Oxford start opnieuw met angstzaaien voor het virus' (universiteit van Oxford heeft het vaccin gemaakt met AstraZeneca.......) 

 
Hier nog een apart blok voor het farmaceutische maffia lid Pfizer: 'Pfizer CEO: Israëliërs zijn proefkonijn voor testen van vaccin' Een CEO die zonder blikken of blozen aangeeft waar het om gaat als men gevaccineerd is....... Israël waar intussen velen al spijt hebben zich te hebben laten vaccineren.....

'Pfizer CEO calls people who spread vaccine misinformation 'criminals'' Een lid van de farmaceutische maffia die anderen aanwijst als misdadigers..... ha! ha! ha! 

'COVID-19: FDA vraagt om volledig rapport over toelating van het Pfizer vaccin tot 2076 geheim te houden >> klokkenluider ontslagen' (!!!!) Ook die zaak wekt 'veel vertrouwen' bij de bevolking, vertrouwen in het vaccin, de Biden administratie en overheidsinstanties als de FDA....... Zoveel vertrouwen als het volgende: 

Image

'COVID-19-vaccins: Pfizer maakt misbruik van wanhopige regeringen'

'COVID-19: Pfizer adviseert derde vaccinatie, omzet van dit bedrijf op deze vaccins in 2021 al meer dan 20 miljard dollar.......' (een bericht van 9 juli jl......)

'Pfizer Coronavirus vaccin: wat je niet wordt verteld over de vaccins tegen COVID-19' In augustus 2020 deed Pfizer CEO Bourla 62% van z'n aandelen Pfizer van de hand, blijkbaar heeft hij er geen vertrouwen in dat de beloften van overheden dat het bedrijf niet vervolgd zal worden voor ernstige bijwerkingen ook zullen worden geëerbiedigd door rechters mocht men het bedrijf aanklagen voor doden als gevolg van vaccinatie dan wel voor ernstige (chronische) bijwerkingen......

3 opmerkingen:

  1. Alhoewel ik dienders in het algemeen niet wil afvallen, wankelt mij geloof nu duidelijk na al de beelden te hebben bekeken. Een diender die zijn hond met de wapenstok sloeg, was nog zo'n dieptepunt. Ook viel het op dat een demo van Antifa door politie werd begeleid en even daarna het partijkantoor van FvD werd beklad met verf; geen aanhoudingen. Een goedgekeurde demo heeft altijd een verantwoordelijk aanspreekpunt of was deze demo illegaal. Ze dronken zeker geen koffie, zagen er agressief uit in tegenstelling tot de anti-coronamaatregelendemonstranten. Het is walgelijk dat men dit uitlokt, waar zijn we in belang. Voor wat het waard is: de (komende) regering erken ik niet .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. https://www.99woorden.nl/herengracht-74/?fbclid=IwAR3PObLx5QZiqJk1cxQZ0GhnPoW73vJB6gafT07RSabKG-7jfCt69e93noQ

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geachte Anoniem,

    dank voor uw reactie. Wist niets van die Antifa actie, echter kan wel begrijpen dat velen met angst zien hoe fascisten heden ten dage weer 'bon ton' zijn, alsof we terug zijn in de 20er jaren van de vorige eeuw...... Woorden kunnen gelijk staan aan terreurdaden, neem het haatzaaien tegen minderheden, of mensen die zijn gevlucht voor de oorlogen die NB het westen in het Midden-Oosten en delen van Afrika zijn begonnen, dan wel het steunen van terreur door het westen tegen democratisch gekozen regimes.....

    Met vriendelijke groet,
    Willem Wachtmeester.

    BeantwoordenVerwijderen