Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 2 januari 2022

Trudeau (premier Canada) laat ware gezicht zien: psychopathisch fascistische praat gericht tegen ongevaccineerden

Ongelofelijk, maar kreeg zojuist een bericht van NineForNews onder ogen over de Canadese premier Trudeau. Deze enorme ploert had het gore lef om gevaccineerden op te zetten tegen ongevaccineerden met de opmerking dat ze racisten en vrouwenhaters zijn....... Waar haalt hij de onzin vandaan??

Laat de lamlendige hufter Trudeau maar eens wat doen tegen het grote aantal gevaccineerde racisten en vrouwenhaters in Canada die vrouwen en meisjes van de oorspronkelijke bevolking verkrachten en vermoorden!!! Dit is al jaren bekend en nog steeds gaat dit racistische geweld door, je zou zelfs kunnen stellen dat Trudeau dit wel prima vindt immers deze klootzak is al meer dan 6 jaar premier en er is op dat gebied amper of niets bereikt, de oorspronkelijke volkeren zijn zo radeloos dat ze zelf proberen e.e.a. te voorkomen.......

Overigens laat ook de Canadese politie zich regelmatig zien als racistisch in haar optreden.....

Gelukkig krijgt ploert Trudeau aardig wat tegenwind en zelfs Maxime Bernier, leider van de nationalistisch populistische partij 'People's Party of Canada' (PPC), noemde Trudeau (volkomen terecht) een fascistische psychopaat. Al is dat dan wel weer een vreemde uitspraak van iemand die een fascistoïde partij leidt....

Of je nu wel of niet bent gevaccineerd, iedereen zou zich moeten verzetten tegen dergelijk demonisering en zaaien van tweespalt in de maatschappij die onherroepelijk zullen leiden tot fascistisch geweld tegen een minderheid!!! (en waar dat toe kan leiden hebben we in de vorige eeuw voorafgaande en tijdens het nazi-Duitse bewind gezien.......)


On the top right hand side of the page on my blog (with this article) you can choose for a translation in the language of your choice, first choose 'Engels' (English) so you can recognise your own language (the Google translation is first in Dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in English)


premierFoto: Justin Trudeau (Ministry of the Presidency. Government of Spain)

Canadese premier wekt woede met uitspraken over ongevaccineerden: ‘Fascistische psychopaat’

De Canadese premier Justin Trudeau hield eerder deze week een tirade. Hij noemde ongevaccineerden ‘racisten’ en ‘vrouwenhaters’. Trudeau vroeg zich af of de samenleving deze mensen moet ‘tolereren’.

“We gaan een einde maken aan deze pandemie door middel van vaccinatie,” zei Trudeau in het Frans. “Iedereen kent wel mensen die twijfelen en wij doen ons best om hen te overtuigen. Er zijn echter ook mensen die er fel op tegen zijn.”

“Zij geloven niet in wetenschap en zijn vaak vrouwonvriendelijk en racistisch,” citeert de Western Standard Trudeau, die beweerde dat het om een ‘hele kleine groep’ gaat.

Maar dat is geweldig nieuws! Het vaccin werkt ook tegen racisme! Waarom horen we dat nu pas?
Waarom horen we dat nu pas?

 

From

(mijn excuus bij publicatie is e.e.a. verdwenen, voor de ondertiteling van de Franstalige video klik op deze link je belandt daarmee dan wel op het Twitteraccount van Marianne Zwagerman)

Kritische reacties

Als leider en als land moeten wij een keuze maken: tolereren we deze mensen? Meer dan 80 procent van de inwoners van Quebec heeft de prik gehaald. Zij zijn natuurlijk niet het probleem, aldus de premier.

Het regent kritische reacties op de uitspraken van Trudeau. Maxime Bernier, leider van de People’s Party of Canada, noemde hem een ‘fascistische psychopaat’.

[Information Liberation]

==============================

Voor meer berichten over de Canadese opperploert Trudeau: klik op het label met zijn naam direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten