Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 12 januari 2022

Rutte 3 heeft op de valreep misdadig de subsidie voor de UAWC stopgezet

Terwijl Israëlische 'kolonisten'* na zich met geweld te hebben gevestigd op de West Bank, daarna met eenzelfde geweld de Palestijnse bevolking te lijf te zijn gegaan, richten ze zich de laatste jaren meer en meer ook tegen de akkers en olijfboomgaarden van de Palestijnen, door deze te vernietigen........

In plaats van zich met groot protest te richten tegen de Israëlische regering die voornoemde zaken 'oogluikend toestaat' en het leger deze zogenaamde kolonisten beschermt bij het uitoefenen van geweld tegen het verdrukte Palestijnse volk, heeft het NB demissionaire kabinet Rutte 3 besloten om de steun voor Palestijnse boeren stop te zetten (terwijl die steun steeds belangrijker wordt, juist door het zionistische geweld....)..... Deze steun wordt verleend aan de Union of Agricultural Work Committees (UAWC), die de Palestijnse boeren terzijde staan.


Het geweld dat ik zojuist schetste kan je niet anders zien dan smerige terreur, echter het demissionaire kabinet Rutte 3 heeft Israël niet er verantwoording geroepen voor deze onmenselijke terreur..... Israël NB het land dat ook door de EU (en daarmee ook door ons betaald) gesteunde projecten keer op keer heeft vernietigd, maar ondanks dat alles heeft dit waardeloze afbraakkabinet in 'alle wijsheid' besloten om de subsidie voor NGO UAWC stop te zetten, de UAWC is een organisatie die zoals gezegd de Palestijnse boerenbevolking in het illegaal door Israël bezette gebied technisch en beroepsmatig ondersteunt en weerbaar maakt tegen Israëlische landroof en 'kolonisatie....' De reden? De UAWC zou zich hebben gebonden aan het PFLP (Volksfront voor de Bevrijding van Palestina), dat door het westen wordt gezien als terroristische organisatie..... Je reinste kul, maar ja de EU en de rest van het westen schikken zich maar al te graag naar de wensen en eisen van de fascistische apartheidsstaat Israël...... Alsof het PFLP ook maar in de schaduw kan staan wat betreft het enorme aantal doden dat de zionisten hebben gemaakt voor en na de illegale stichting van de staat Israël en dat tot op de dag van vandaag......'

Israël maakt zich wat betreft de Palestijnen schuldig aan etnische zuivering en zelfs genocide en toch blijft het westen waaronder Nederland deze terreurstaat steunen......  

Nog even over die Palestijnse boeren, velen van hen kunnen hun eigen akkers niet eens meer bereiken, daar de toegangswegen door Israël worden geblokkeerd, dan wel dat de zogenaamde muur die Israël heeft opgericht op de West Bank dit onmogelijk maakt 

Hare D66 kwaadaardigheid Kaag heeft onderzoek laten doen naar de banden van de UAWC met het PFLP en daaruit bleek (voor de zoveelste keer) dat er geen financiële en organisatorische banden bestaan tussen deze organisaties, maar omdat een paar leden van de UAWC contact hebben met het PFLP, hebben Kaag en heel Rutte 3 besloten de subsidie te staken.......  

Palestijnse olijfboomgaard in brand gestoken door zogenaamde Israëlische kolonisten

BDS Nederland is een mail-actie begonnen (in feite een petitie, je hoeft alleen je naam en mailadres op te geven) waarmee je protest kan aantekenen tegen deze zwaar onrechtvaardige beslissing van Rutte 3 (en reken maar dat Rutte 4 hier achterstaat), die in feite het barbaarse, bloedige optreden van Israël tegen het verdrukte Palestijnse volk ondersteunt en zelfs legitimeert..... Lees de tekst en doe ajb mee!! (en geeft het door!!)

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice, first choose 'Engels' [English] so you can recognise your own language [the Google translation is first in Dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in English])

 

Mailactie: Kabinet, maak de stopzetting van steun aan UAWC ongedaan! Straf de bezetter en niet de bezette bevolking!

Nicole via mlsend2.com

 

Doe mee aan deze e-mail actie om tegen het schandalige besluit van het uitgaande derde Kabinet-Rutte vorige week woensdag om de steun aan de Palestijnse landbouw ontwikkelingsorganisatie UAWC stop te zetten protesteren!

Israël-lobby organisaties in binnen- en buitenland hebben de Nederlandse regering jarenlang onder druk gezet om de subsidiëring van deze belangrijke NGO, die de Palestijnse boerenbevolking in het bezette Palestijnse gebied technisch en beroepsmatig ondersteunt en ook weerbaar maakt tegen Israëlische landroof en kolonisatie, te staken. 

Daarbij werden de vermeende banden van het UAWC met de als terroristisch bestempelde PFLP (Volksfront voor de Bevrijding van Palestina) als voorwendsel gebruikt.

Stuur direct jouw e-mail

Van meet af aan was eigenlijk al duidelijk dat er geen werkelijke grond voor deze beschuldiging bestond, maar toch liet toenmalig minister van Buitenlandse Zaken Sigrid Kaag zich overhalen om daar een nieuw onderzoek naar te laten verrichten. Dit onderzoek, dat eind vorig jaar werd afgerond, toonde voor de zoveelste keer aan dat er geen organisatorische en financiële banden tussen de UAWC en de PFLP bestonden.

Maar wat zegt het kabinet? Dat uit dit onderzoek wel blijkt dat individuen binnen de UAWC banden met de PFLP hebben! Alsof deze individuen privé niet het recht op vrije meningsuiting, vereniging en vergadering genieten Lees daarover meer bij The Rights Forum.  

Ons kabinet gaat hier op een schandalige manier mee in de drogreden van terrorisme die de Israëlische bezetter als voorwendsel hanteert om het Palestijnse maatschappelijk middenveld krachteloos te maken ten aanzien van haar beleid van landroof, kolonisatie en etnische zuivering van grote delen van de Westelijke Jordaanoever. Het UAWC zelf gaf hier vorige week al onmiddellijk een krachtige reactie op, waarin het onze regering ervan beschuldigde de Palestijnse samenleving in de steek te laten.

Stuur direct jouw e-mail

 

Het PNGO Network, de grootste coalitie van Palestijnse maatschappelijke- en ontwikkelingsorganisaties waartoe de UAWC behoort, heeft vandaag uitgeroepen tot een actiedag om voor die NGO, maar daarmee ook voor het Palestijnse maatschappelijke middenveld in het algemeen, in de bres te springen. (zie ook: https://rightsforum.org/nieuws/nederlands-besluit-is-aanval-op-palestijnse-civil-society/.    

Het roept ons allen op om het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken aan te schrijven om dit onethische besluit terug te draaien. Laat het kabinet ophouden met het tevreden stellen van de Israëlische bezetter en kolonisator door de Palestijnse samenleving in de steek te laten! Laat het in plaats daarvan deze bezetter nu eens werkelijk ter verantwoording roepen door daar maatregelen tegen te treffen, in plaats van tegen zo’n waardevolle Palestijnse humanitaire organisatie! Schrijf nu de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken en de Tweede Kamercommissie voor Buitenlandse Zaken aan.

Ja, ik doneer!

Met een maandelijkse donatie help je ons de continuïteit van ons werk te garanderen


 

 

 

=========================================

* 'Kolonisten': alsof deze illegale bezetters van de West Bank onontgonnen gebied klaar maken voor land en tuinbouw, terwijl deze schoften juist al ontgonnen gebieden van Palestijnen stelen door op die grond illegale nederzettingen te vestigen en daaromheen ook nog eens landbouwgrond van Palestijnen te stelen, alles gesteund door het illegale Israëlische bezettingsleger..... (waarop de reguliere westerse media en politiek amper of geen commentaar hebben.....)

-----------------------------------------

Zie ook de berichten over meer Israëlische terreur onder de volgende links: 'Israëlische 'kolonisten' vallen Palestijnen aan met grof geweld op de illegaal door Israël bezette West Bank......'

De 'Midden-Oosten kerstboom' tot ontploffing gebracht door Israël, Saoedi-Arabië, de VS en haar NAVO-partners'

'Pro-Palestijns activisme de mond gesnoerd door ultra rechts en fundi-christenen'

'Bezette West Bank: zelfs de olijfbomen van Palestijnen worden vernietigd onder bescherming van het Israëlische leger' (!!!!)

'Gevechten in Beiroet (Libanon) volgens BBC W.S. de schuld van Hezbollah' Ten tijde van deze gevechten op 14 oktober 2021, amper of geen belangstelling in de westerse media, behalve de BBC dan en die durft de schuld in de schoenen van Hezbollah te schuiven, totaal belachelijk!!

'Project Nimbus: techbedrijven steunen apartheid en ander Israëlisch geweld tegen Palestijnen'

'Palestijnse gevangenen worden collectief gestraft voor ontsnapping 6 gedetineerden'

'Rashida Tlaib (lid huis van afgevaardigden VS) wordt gedemoniseerd vanwege haar steun voor het verdrukte Palestijnse volk'

'Bennett (Israëlische premier) in VN: Israël is een baken van licht en vrijheid en haar steunen is een morele keus....' Waar haalt deze schoft het gore lef vandaan??!!!

'Palestijnse gevangenen worden collectief gestraft voor ontsnapping 6 gedetineerden'

'Israël dreigt weer 16 Palestijnse families uit hun huis te zetten: etnische zuivering van Oost-Jeruzalem gaat gewoon door'

'Dagelijkse Israëlische terreur tegen het verdrukte Palestijnse volk'

'Israël ontvoert op de West Bank en Jeruzalem Palestijnen, waaronder kinderen, dat zou Loekasjenko moeten proberen......' (!!!!)

'Israëlische militairen vermoorden 11 jarige jongen en 20 Palestijnse winkels met de grond gelijk gemaakt'

'Israël martelt 60% van de gevangengehouden Palestijnse kinderen.......' (!!!!) Waar je het gevangenzetten van kinderen al moet aanmerken als een heel ernstige vorm van marteling.....

'Pegasus spyware toch volop gebruikt in Duitsland i.t.t. eerdere berichten' Pegasus is van het Israëlisch bedrijf NSO.

'Israëlische oorlogsmisdaden tijdens de oorlog tegen de Palestijnen in de openluchtgevangenis Gazastrook'

'Palestijn gearresteerd voor verkeersovertreding: in 4 dagen tijd doodgemarteld in gevangenis' (!!!!)  (dit soort zaken wordt in het hypocriete westen niet als terreur gezien, dat geldt ook voor veel van de volgende links, zoals de eerste 3 volgende......)

'Israël vernielt huizen van Palestijnse families in Silwan en al-Bustan'

'Silwan (buitenwijk van Jeruzalem): de huizen van 170 leden van een Palestijnse familie worden met de grond gelijk gemaakt'

'Israël massamoordt door en Palestijnen zijn een niet gelijkwaardige partij' (!!!!)

'Israëlische leger vermoordt vreedzame demonstrant op West Bank'

'Great Return March: 1 jaar protest, 1 jaar massamoorden, 1 jaar westerse anti-Palestijnse propaganda' (een bericht van 30 maart 2019)

'Israël 'onderzoekt' 11 van de 189 door haar gepleegde moorden tijdens de Great Return March' (en zie de links in dat bericht!!)

'Israël steelt 141 miljoen dollar aan belastinggeld van de Palestijnse Autoriteit'

'Israëlische 'Friends Tweet' komt als een boemerang terug met de gruwelen die Israël begaat tegen het verdrukte Palestijnse volk'

'Palestijnse kinderen hebben recht op leven, vrij van onrecht en onderdrukking' (!!!!)

'Israël houdt 24 uur per dag Palestijnen in de gaten met gezichtsherkenningsapparatuur en hulp Microsoft'

'Israël valt doelen aan in Libanon, Syrië en Irak >> oorlogsmisdaden, zonder één woord van kritiek uit het westen'

'Israël gebruikt sadistisch geweld bij vernietigen Palestijnse huizen in Oost-Jeruzalem'

'Zomaar een paar dagen uit 'het leven' van Palestijnen: vernederingen, beledigingen, vernietiging en moord door Israël'

'Huis van Afgevaardigden VS stemt massaal voor beperking vrijheid van meningsuiting: BDS in de ban en vrijbaan voor Israëls gewelddadig beleid tegen Palestijnen'

'Israël gaat alweer haar boekje ver te buiten in Oost-Jeruzalem'

'De Israëlische VN ambassadeur: de weg naar vrede is overgave van de Palestijnen, waarbij ze nationalistisch suïcide moeten plegen..... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Israël maakte het onmogelijk voor arabieren terug te keren naar hun huizen'

'Israëlische kolonisten verantwoordelijk voor branden op de West Bank' (!!!!)

'Duitse razzia's: jacht op ondersteuners van Hamas en het verdrukte Palestijnse volk'

''Rechter' houdt Palestijns meisje van 16 jaar in gevangenschap, verder een invalide in rolstoel vermoord: 'leve het dappere Israëlische leger....'' (!!!!)

'Israël vermoordde doelbewust journalisten' (!!!!)

'Gazastrook: 'de onafhankelijke verslaggeving' over de strijd van Israël tegen Palestijnse terroristen...'

'UNICEF is trots supporter van de bloedige Israëlische vervolging van Palestijnen en hun kinderen' (!!!!)

'Dode Israëlische militairen zijn meer waard dan burgers en de moord op 300 Palestijnen is terecht >> de verkiezingscampagne van Netanyahu'

'Great Return March: 1 jaar protest, 1 jaar massamoorden, 1 jaar westerse anti-Palestijnse propaganda'

'Gaza ‘On Brink Of Collapse’ As Residents Remain ‘Caged In’' (Video)

'Israël martelt 60% van de gevangengehouden Palestijnse kinderen........' (!!!!)

'Israël voert standrechtelijke executies uit en martelt kinderen......' (!!!!)

'Israël bewijst nogmaals fascistisch te zijn >> journalist met kritiek wacht gevangenisstraf......' (en zie de links in dat bericht)

'Britse band boycot het Eurovisiesongfestival in Israël'

'CIDI vóór Israël vóór vrede, tegen racisme en antisemitisme....... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Eurovisiesongfestival 2019 in fascistische apartheidsstaat >> boycot dit festival!!'

'Simon Wiesenthal Center: antisemitische top tien 2018 >> o.a. moorden toegestaan voor Joden'

'Israël arresteert Palestijnen tijdens gewelddadige nachtelijke overvallen op de West Bank'

'Israëls huidige oorlog tegen de Palestijnen: o.a. de etnische zuivering van Oost-Jeruzalem'

'Israëlische 'helden' schieten invalide Palestijn in het achterhoofd' (!!!!)

''Antisemitisch bericht' >> Sinds 2000 heeft het Israëlische leger 2.070 Palestijnse kinderen vermoord, dit jaar 'staat de teller' op 52 kindermoorden.........' (!!!!)

'Ceremoniële beloning voor 'heldhaftige' Israëlische scherpschutters die ongewapende Palestijnse demonstranten vermoordden'

'Tien bedrijven die Israël helpen bij de massamoord op de Palestijnen' (!!!!)


'Vier spelende Palestijnse jongens werden doelbewust vermoord middels een Israëlische drone' (!!!!)

'Palestijnse man met syndroom van Down gearresteerd door 'dappere' Israëlische militairen: hand gebroken en 3 dagen opgesloten.......' (!!!!)

'Israël bestormt voor de zoveelste keer met groot machtsvertoon de Al-Aqsamoskee......'

'Israël vermoordt alweer 'zeer heldhaftig' 5 ongewapende Palestijnen, waaronder een 12 jarige en een 17 jarige jongen........' (!!!!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten