Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 10 januari 2022

Nobelprijscommittee uiterst hypocriet: veroordeling Aung San Suu Kyi is politiek gemotiveerd

Dacht even dat ik van m'n stoel donderde toen ik in het radionieuws van 13.00 u. op Deutschlandfunk hoorde dat het Nobelprijscommittee de veroordeling van Aung San Suu Kyi tot nog eens 4 jaar gevangenisstraf* politiek gemotiveerd noemt en daarmee deze veroordeling schandalig vindt. 

Aung San Suu Kyi

Waar was het Nobelprijscommittee toen Aung San Suu Kyi als bijna hoogste leider van Birma (Myanmar is de naam voor Birma die de eerdere militaire junta aan het land gaf) achter de genocide stond die andere Birmaanse burgers en het leger uitvoerden op de Rohingya minderheid....??!!! (en naar het schijnt gebeurt dit nog steeds)

Hier de verdediging van Aung San Suu Kyi voor haar schunnige steun aan het leger:


Wat een hypocriet zootje!! Ach dat was al lang te zien als je ziet dat meerdere oorlogsmisdadigers de Nobelprijs voor de Vrede kregen, om met Obama te beginnen, eerdere zittend president van de VS..... Later kreeg ook de eertijds president van Colombia Santos deze prijs, terwijl je ook hem als oorlogsmisdadiger kan zien gezien zijn slappe optreden tegen de rechtse doodseskaders in het land, een optreden dat je niet anders kan zien dan steun voor die doodseskaders die deels zijn gevuld met politiefunctionarissen en militairen..... Voorts deed deze Santos niets tegen de oorzaak van het bestaan van de FARC, die in het westen en de 3 Amerika's wordt gezien als een terreurorganisatie, terwijl zij juist opkwamen voor de arme bevolking en arme boeren, die zo vaak het slachtoffer waren van regeringsgeweld en de eerder aangehaalde doodseskaders..... De FARC heeft zich bij de neus laten nemen door ploert Santos, smerige oplichting die al aan een aantal ex-FARC leden het leven heeft gekost...... (gelukkig hebben niet alle FARC leden de wapens neergelegd!!)

Ook Nobelprijs voor de Vrede winnaar Abiy Ahmed, premier van Ethiopië, heeft alles behalve schone handen.....,

Echter als je de Nobelprijswinnaars voor de Vrede ziet vanaf het begin, kom je nog veel meer oorlogsmisdadigers tegen zoals opperploert Kissinger en wolf in schaapskleren Carter >> ook al eertijds president van de VS (de grootste terreurentiteit ter wereld)...... 

Het Nobelprijscommittee is bovendien zelf politiek gemotiveerd, gezien het grote aantal politiek rechtse winnaars, waarbij men de Nobelprijs zelfs gebruikt om een politiek statement te maken!!!

Tot slot nog dit: het is meer dan schandalig dat de westerse media nu plots Aung San Suu Kyi weer bejubelen als Nobelprijswinnaar en voorvechter van mensenrechten..... Ook de NOS sprak vandaag niet meer over de genocide op de Rohingya en noemde nog eens dat mensenrechtenorganisaties het proces tegen Aung San Suu Kyi veroordelen..... Te schunnig voor woorden, terwijl de reguliere media uitermate laks waren in het veroordelen van de genocide op de Rohingya dat deed men pas nadat deze genocide al lang en breed bezig was, waarschijnlijk juist omdat Aung San Suu Kyi toen een hoge functie had, bijna te vergelijken met premier.......

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice, first choose 'Engels' [English] so you can recognise your own language [the Google translation is first in Dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in English])

 

* Eerder was  Aung San Suu Kyi al tot 2 jaar gevangenisstraf veroordeeld en er wachten haar nog een paar processen zodat ze in totaal zelfs tot 100 jaar gevangenisstraf kan worden veroordeeld, ofwel levenslang...... (hoewel ik haar een schoft vindt is het proces tegen Aung San Suu Kyi natuurlijk te belachelijk voor woorden, maar vergeet nooit waarvoor zij mede verantwoordelijk is >> genocide!!)

--------------------------------------------

Zie ook: 'De VS vecht niet alleen tegen China maar tegen heel Azië.......'

'Boot met Rohingya vluchtelingen heeft na vier maanden toestemming tot aanmeren gekregen' Onlangs (het is nu 10 januari 2022 ////), hebben Indonesische vissers onlangs de autoriteiten gedwongen om een boot met vluchtelingen aan land te laten gaan....... (hulde daarvoor!!)

'Rohingya bootvluchtelingen zitten vast op zee en geen land wil ze opvangen, intussen al 8 doden......'

'Breaking: Myanmar military coup - demand U.S. sanctions

'Birma (Myanmar) weigert na eerdere toezeggingen Rohingya terug te nemen

'Israël moet stoppen met wapenleveranties aan neonazi's in Oekraïne' Met aandacht voor wapenleveranties van Israël aan de junta in Birma; Israël heeft er totaal geen moeite mee om dictators van wapens te voorzien, maar ja wat wil je als het gaat om een fascistische apartheidsstaat als Israël...??

'Vriendschappelijke en handelsrelaties met landen die minderheden vervolgen moeten worden gekapt

'PAX blij met toekenning Nobelprijs voor de Vrede aan ICAN............' (!!!!)

'Bernhard Hammelburg veegt Nobelprijswinnaar Beatrice Fihn de mantel uit, zelfs voordat hij wist wat ze te berde bracht......'

'Ploumen (PvdA) en de oorlog tegen Rohingya: wij oefenen zeker druk uit op de regering van Myanmar, via Indonesië....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

'BBC en NOS met nepnieuws aangaande Rohingya in Birma, 'een lekker potje' natrappen!!

'VN moet Rohingya beschermen tegen genocide door Birmaanse leger en politie!'

'Aung San Suu Kyi beschuldigt Rohingya van terreuraanslagen........ Bloedbaden op komst.......'

'Vrede op aarde? De eerste 3 berichten van 1ste kerstdag bewijzen het tegenovergestelde......' (kerst 2016)

'Koenders stil: Rohingya volk wordt uiterst gewelddadig weggezuiverd uit Birma.... Eis actie van de VN!'

'Dijksma in Birma over de vervolging en de afslachting van de Rohingya minderheid: "De politieke situatie zal ongetwijfeld soms onder druk staan........."'

'Koenders weer doodstil: Indonesië, Thailand en Maleisië laten bootvluchtelingen langzaam maar zeker sterven! Wat een geweldige wereld hè mensen??!!!'

'Koenders (alweer) met geen woord over de slachting onder Rohingya in Birma'

'Maxima nog steeds bezig met wurgcontracten ofwel 'microkredieten'. Daarvoor gaat ze zelfs bij de dictators van Birma langs...' (!!!!)

'Leger Birma verkracht en moordt op grote schaal' NB een bericht van het AD, uit 2014.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten