Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 29 januari 2022

Aanval op Ghwayran-gevangenis in Noordoost-Syrië 'uitgelegd' door Frederike Geerdink

Fréderike Geerdink was vanmorgen te horen in de MAX 'Nieuwsweekend' (de naam is duidelijk gejat van de BBC radio). Zij kwam om 'duidelijkheid te geven' over de 'aanslag' (lees: aanval) van ISIS leden op de Ghwayran-gevangenis in de Noordoost-Syrische stad Al Hasakah.

Geen kritiek op wat ze over de gevangenen zei, ze stelde zelfs het beeld bij dat de laatste dagen de ronde deed als zouden kleine kinderen zich ophouden in de gevangenis, het gaat hier om tieners die  wel degelijk betrokken zijn geweest bij gevechtshandelingen. Ook stelde ze terecht dat de Koerden, die deze gevangenis bewaken, in hun maag zitten met deze gevangenen, die voor het grootste deel uit het buitenland komen, waarbij ze ook ISIS strijders uit Irak rekende, echter het merendeel zou volgens andere bronnen uit strijders bestaan die uit westerse landen komen en die daar berecht zouden moeten worden. Schandalig dan ook dat landen als Nederland zich verschuilen achter 'redenen' (lees: de leugen) als zou het te gevaarlijk zijn om deze mensen op te halen...... 

De foto op de site van Radio1, het is duidelijk dat men de mensen op deze foto aanmerkt als leden van ISIS, echter die terreurgroep heeft geen vrouwelijke strijders in haar gelederen, terwijl je er 2 ziet lopen waarvan 1 in camouflage uniform met een wapen...... De titel die e.e.a. meekreeg op de site van Radio1 en die in deze foto wordt weergegeven: 'Islamitische Staat krabbelt voorzichtig op.....' ha! ha! ha! ha! Over fake news gesproken.....

Volgens Geerdink kunnen de Koerden de gevangenen niet overleveren aan het Syrische bewind daar ze anders zullen worden vermoord, een voorspelling die m.i. nergens op slaat, een verhaal dat vooral in de wereld is geholpen om het bewind Assad te demoniseren en waarvoor ik nooit andere 'bewijzen' heb gehoord als 'van horen zeggen......' Kijk als de VS mensen martelt is dat blijkbaar normaal en daarvoor zijn een groot aantal voorbeelden met bewijs te vinden, zoals wat er in de Abu Ghraib-gevangenis in Irak gebeurde, voorts zijn in Wikipedia een aantal voorbeelden te vinden en bewijzen (officiële documenten van de VS) voor de illegale gevangenissen van de CIA in het buitenland waar men op de meest verschrikkelijke manieren mensen martelt.....

Maar nee, volgens Geerdink is het juist Assad die martelt en moord. Ook verderop in het gesprek gaf Geerdink Assad onder uit de zak, zo zou het Syrische reguliere leger verreweg de meeste slachtoffers hebben gemaakt in de oorlog tegen ISIS en de zogenaamd gematigde rebellen, waar ze de laatsten niet noemde, maar die minstens zo wreed en barbaars tekeergingen..... Uiteraard baseert Geerdink haar uitspraken op de leugens als zou Assad gifgasaanvallen hebben uitgevoerd op zijn eigen bevolking, terwijl die volledig op het conto moeten worden geschreven van ISIS en de andere terreurgroepen, die o.a. over voorraden sarin (zenuwgas) en chlorine beschikten, wat men wist in het westen, echter zonder dat men daar commentaar op leverde, laat staan dat men eiste deze chemische wapens over te dragen...... 

Voorts hebben de reguliere Syrische troepen in samenwerking met troepen uit Iran en Rusland juist voorzichtigheid proberen te betrachten bij het innemen van door ISIS en andere terreurgroepen bezette dorpen en steden, zo zijn Rusland en Syrië bij de herovering van Aleppo 2 maanden voordat men de stad weer in handen had gestopt met de bombardementen, juist om burgerslachtoffers te voorkomen...... De VS handelde juist volkomen andersom en ging door met bombarderen totdat een stad bevrijd was (wat o.a. gebeurde met Raqqa), ondanks dat de VN de VS meermaals smeekte dit niet te doen, om de tol aan burgerslachtoffers te beperken......

Volgens Geerdink zijn er overal in Syrië slapende cellen van ISIS, in dorpen en steden, terwijl zoals gezegd het overgrote deel van deze terroristen uit het buitenland kwam.... Het is al lang bekend dat Turkije in het door dat land illegaal bezette deel van Syrië ISIS leden beschermt, dat was zelfs één van de redenen waarom Turkije Syrië binnenviel, waarna de deuren van de Koerdische gevangenissen in dat gebied wagenwijd open werden gezet om terroristen vrijuit te laten gaan, dit werd zelfs in een deel van de westerse reguliere media gemeld......

Verder is het al lang bekend dat de VS in het deel van Syrië dat het illegaal bezet houdt, ook al ISIS en andere terroristen beschermd...... Niets van Geerdink daarover of over het feit dat het bedoelde deel van Syrië een belangrijk deel bevat van de Syrische olie en gasvoorraden, waar de VS de gewonnen olie en gas verkoopt aan het buitenland..... Bovendien is hetzelfde gebied voor een fiks deel de graanschuur van Syrië, ook de oogsten daar worden door de VS aan het buitenland verkocht...* Me dunkt een fikse terreurdaad..... Door deze diefstal heeft het Syrische bewind grote moeite om het land weer op te bouwen, waar de VS niet alleen verantwoordelijk is voor de oorlog in Syrië, maar ook een groot deel het land in puin heeft gegooid en daarna de enorme onbeschofte misdaad heeft begaan door het land illegale sancties (zonder een VN resolutie) op te leggen, waar ook andere westerse landen nog steeds aan meedoen (zoals Nederland)......

Had altijd wel bewondering voor Geerdink, haar moed en haar vasthoudendheid, echter met de leugens van de VS en anderen die ze herhaalt, is ze voor mij van haar voetstuk gedonderd..... Jammer.....

Het westen, inclusief Nederland hebben de terreurgroepen in Syrië gesteund (zoals opgemerkt: steun voor 'gematigde rebellen....'), waarbij de VS niet alleen de oorlog in dat land heeft veroorzaakt, maar zelfs verantwoordelijk is voor het overbrengen van ISIS strijders vanuit Libië (ook grondig in puin gegooid door het westen) naar Syrië, waarbij terreurstaten Egypte en Saoedi-Arabië hebben geholpen.......

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice, first choose 'Engels' [English] so you can recognise your own language [the Google translation is first in Dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in English])

 

* Zie: 'VS smokkelt op grote schaal olie en graan uit hongerig en vernield Syrië' (9 juli 2021) (en zie de berichten onder de links in dat bericht!!)

---------------------------------------------------

Zie ook: 'Instagram censureert berichten die niet passen in het buitenlandbeleid van de VS' (en zie de links naar meer berichten over censuur in dat bericht!!)

'De 'Midden-Oosten kerstboom' tot ontploffing gebracht door Israël, Saoedi-Arabië, de VS en haar NAVO-partners' (en zie de links in dat bericht!!)

'VS ministerie van defensie, lees: ministerie van (oorlog en) terreur: wordt verdedigd door het westen, terwijl men Rusland en China demoniseert' Ook Syrië komt ter sprake in dat bericht.

'Turkije doet mee aan etnische zuivering van de Syrische provincie Aleppo en staat ontvoeringen toe door 'gematigde rebellen'' (!!!!)

'VS smokkelt op grote schaal olie en graan uit hongerig en vernield Syrië' (!!!!)

'De verkiezingswinst van Assads regime in Syrië verrast NAVO vijanden'

'VS sancties tegen Syrië zijn een voortzetting van de illegale oorlog tegen Assad en treffen het volk keihard: honger en een groot tekort aan medicijnen' (!!!!)

'VS en NAVO-partners laten per dag 46 bommen vallen en dat al 20 jaar lang: hoe bedoel je: 'islam terreur' komt uit de lucht vallen' (en zie de links in dat bericht, waarvan er 8 direct hieronder al zijn opgenomen!!)

'VN waarschuwt voor honger in Syrië, maar weigert de schuldige aan te wijzen: de VS.......' (!!!!)

'Tony Blinken (VS minister van BuZa) liegt als hij zegt dat de VS alleen met toestemming van het volk geweld gebruikt in het buitenland' De brutaliteit van die leugen.... ha! ha! ha! ha!

'VS zegt uit zelfbescherming doelen in Syrië te hebben gebombardeerd........' (en zie de links in dat bericht)

'Tulsi Gabbard (2de Congreslid voor Hawaï) stelt dat de VS een smerige oorlog voert in Syrië' (!!!!) (Gabbard diende in het VS leger, o.a. in Irak)

'Amnesty International: bombardementen op Raqqa van VS coalitie hebben honderden burgers gedood.......' (en zie de links in dat bericht!!)

'Niet Rusland en China zijn een gevaar voor de wereld, maar de VS met haar ongebreidelde agressie en meer dan 800 militaire bases over de aarde' (!!!!)

'Idlib: westerse anti-Syrische en -Russische propaganda' (en zie de links in dat bericht)

'9/11: de teller voor het aantal door VS/NAVO gedode mensen staat intussen op meer dan 2,5 miljoen' (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over 9/11) De 2,5 miljoen vermoorde mensen vormen een oud cijfer dat na onderzoek intussen is bijgesteld naar 5 miljoen.... Zie wat dat betreft de volgende link ////:

'De illegale oorlogen van de VS deze eeuw hebben niet 2,5 miljoen levens gekost, maar minstens 5 miljoen

'MP Chris Williamson confronts UK government with apparent evidence of ‘staged’ chemical attack in Syria' (!!!!) De gifgasaanvallen die het reguliere Syrische leger zou hebben gepleegd, zijn onderdeel van 'false flag' operaties, ofwel men begaat een oorlogsmisdaad en schuift die de vijand in de schoenen, zie o.a.: ''False flag terror' bestaat wel degelijk: bekentenissen en feiten over heel smerige zaken..........'(!!!!)

'Arrestatie Rutte, Koenders, Zijlstra en Blok wegens hulp aan terreurgroepen in Syrië van hoogste belang' (!!!!)

'Nederland financiert terrorisme in Syrië........'

''Gematigde' terreurgroepen in Syrië kregen Nederlands belastinggeld om te moorden, verkrachten, martelen en te roven.......' (!!!!)

'Syrische nonnen spreken zich uit tegen de oorlogspropaganda van westerse mogendheden en de reguliere westerse (massa-) media' (!!!!)

'Obama wist van bewapenen en ondersteunen terroristen in Syrië.......' (!!!!) (een bericht van juni 2018) 

'Syrië: Vlaamse pater roept op niet langer de westerse anti-Syrië propaganda te geloven!' (!!!!)

'Assad heeft geen gifgas gebruikt tegen de Syrische bevolking!' (een bericht van februari 2018) (en zie de links in dat bericht!!)

'VS geeft toe dat er geen bewijs is voor het gebruik van gifgas 'door Assad', ofwel: alweer 'fake news' van de massamedia doorgeprikt!' (!!!!) (een bericht van februari 2018)

'VS centraal commando werkt in Syrië samen met IS en verklaarde Rusland de oorlog.........' (!!!!) (een bericht van september 2017)

'Syriërs keren terug naar door 'vreselijke dictator' Assad gecontroleerd gebied.........' (een bericht van juli 2017)

'Al Qaida de bondgenoot van de VS in de strijd tegen...... terrorisme! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' (een bericht van juli 2017)

'Genocidale aanval op sjiitische vluchtelingen uit Foua en Kefraya wordt door massamedia afgedaan als 'een ongelukje', of volgens CNN zelfs als een 'hiccup.........'' (!!!!) (een bericht van april 2017) Zie de links in dat bericht, links naar artikelen over de genocide in Jemen en naar een fiks aantal artikelen over de situatie  in Syrië destijds, o.a. de leugens over gifgasaanvallen!!








 

'Jan Jaap de Ruiter (Tilburg 'University'): Assad is een groter gevaar dan IS........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' Met een reactie van deze hufter; verder onvervalste propaganda en dat van een 'onafhankelijke hoogleraar'; een bericht van januari 2016.

'Koenders denkt Assad de les te kunnen lezen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' (Koenders was destijds, december 2015, minister van BuZa) 

'Lt. General McInerney says Obama helped build ISIS with Weapons from Benghazi' (een video van augustus 2015)

'Koenders doodstil over Turkse terreur tegen de Koerden en Lucas Waagmeester (NOS) met kromme berichtgeving over de Koerden en de Turkse overheid......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten