Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 19 december 2015

Koenders denkt Assad de les te kunnen lezen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De over een enorme berg stront getilde PvdA praalhans Koenders, vond het nodig Assad de les te lezen. Als een witte Obama reageerde hij pissig op een interview met Assad in Nieuwsuur, waarin Assad stelde, dat wanneer Nederlandse gevechtsvliegtuigen Syrisch grondgebied gaan bombarderen, Nederland illegaal bezig is en Syrië dat als een schending van het internationaal recht kan zien.

Niets mee mis, zult u denken, volkenrechtelijk is dat nu eenmaal zo vastgelegd, maar dan rekent u buiten het ondermaatse keffertje Koenders: 'Assad is niet de persoon om de VS, uh ik bedoel Nederland de les te lezen....' ha! ha! ha! ha! ha! Nee, daar hebben we namelijk...... Koenders voor!!!! De uitlatingen van Assad zouden absurd zijn, volgens de PvdA praalhans, die stelde dat het internationaal recht ingrijpen in Syrië niet uitsluit. Daarvoor sleepte hij de Iraakse regering erbij, daar Irak uit zelfbescherming wel moet ingrijpen in Syrië...... Nu was ik toch echt in de veronderstelling, dat Irak om bijstand had gevraagd tegen IS en niet tegen Assad....... Om z'n eigen woord te gebruiken, absurd Koenders!!!

U snapt natuurlijk wel, dat Koenders nog steeds achter de illegale oorlog, die de VS (met eerst politieke en later militaire steun van Nederland) in 2003 tegen Irak begon, een illegale oorlog die het ontstaan van IS mogelijk maakte, godbetert met hulp van de VS!!! Een oorlog die aan meer dan 1 miljoen Irakezen het leven kostte...... Daarover gesproken, volgens Koenders is Assad verantwoordelijk voor massamoorden, mensenrechtenschendingen en de grote vluchtelingenstromen....... ha! ha! ha! ha! ha! Over de massamoorden en oorlogsmisdaden, begaan door de VS, hoor je Koenders niet, laat staan dat hij vindt dat de wereld het recht heeft om in te grijpen in de VS......... Of wat dacht u van Saoedi-Arabië, dat op grote schaal clusterbommen gebruikt tegen de bevolking van Jemen, daar hoor je Koenders niet over.......

Trouwens de vluchtelingenstromen kwamen vooral op gang, nadat de diverse terreurgroepen in Syrië, waaronder IS, Al Qaida en al-Nusra, de ene massamoord na de andere uitvoerden en zelfs het door Turkije geleverde Sarin gifgas gebruikten..... Gegarandeerd dat Koenders voor dat laatste nog steeds Assad verantwoordelijk houdt, al durft hij dat inmiddels niet meer hardop te zeggen....... Om verder nog maar te zwijgen over de westerse steun (uiteraard met o.a. Turkije die de uitvoering verzorgt) voor extreme terreurgroepen, die men als 'gematigde oppositie' neerzet......... Vergeet daarnaast niet, dat de opstand in Syrie van buitenaf werd georganiseerd, de eerste afspraken daarover dateren uit 2007, waarna in 2009 onder leiding van de VS, werd besloten, dat Assad moest verdwijnen, de rest is geschiedenis..... Oh ja, andere deelnemende landen in 2009 waren naast de VS: o.a. Groot-Brittannië, Turkije en Saoedi-Arabië. De VS en Saoedi-Arabië kan je aanmerken als staten die op grote schaal enorme terreur uitoefenen in het buitenland, iets waar Koenders zich niet druk om maakt.......

Trouwens wat denkt Koenders met deze reactie te bereiken, dat Assad zich aan z'n voeten zal werpen en om vergiffenis te vragen??? Een echt staatsman had de gelegenheid te baat genomen en Assad uitgenodigd voor een goed gesprek, om te zien of men tot een vergelijk kan komen...... Tja, dat is echt teveel gevraagd, voor deze klaplul, sterker Koenders liet weten, dat Assad een gepasseerd station is en hij niet meer met hem wenst te overleggen!! Gelukkig is Koenders een minkukel, die internationaal geen bliksem te vertellen heeft!!!

Vergeet trouwens niet, dat Assad met grote meerderheid werd gekozen in juni 2014, volgens de meeste waarnemers eerlijke verkiezingen!!!

Ach ja, Koenders een vervelende hufter die vooral met zichzelf bezig is, een nare grofgraaier!!!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt: Syrië, Assad, Saoedi-Arabië, VS buitenlands beleid, terreur, ISIS (= IS), Al Qaida, al-Nusra, Jemen, oorlog, VN, internationaal recht, oorlogsrecht en/of Koenders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten