Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 26 december 2015

Willem Alexander vindt Elizabeth II maar een koe...... ha! ha! ha! ha! ha!

Ons nationale waterhoofd W.A. heeft intussen al internationale faam opgedaan, met zijn uiterst domme uitspraken. Eén die ik over het hoofd heb gezien, althans wat betreft de gevolgtrekking van die uitspraak, was het antwoord op de vraag aan hem, toen de uitkeringstrekker nog koning moest worden, of hij Willem de IVde zou worden. Het zulthoofd antwoordde toen, dat hij zich niet als (ik dacht) een Bertha 15 zag in de wei, ofwel een koe....... ha! ha! ha! ha! ha! De enorme domkop was even vergeten, dat er her en der op de wereld nog wat adel (inteelt) zit, met een cijfer achter de naam!!! Met andere woorden: Elizabeth II is een koe!!

Ik zal toch niet als eerste op deze vergelijking zijn gekomen? Degene die komt met een eerdere weergave van deze vergelijking, gaat op voor de hoofdprijs: de vierdehands koelkast van dr. Pisser (typ 'recept' in de zoekbalk), met gratis uiterst exotische schimmels, minstens 20ste generatie!!

Trouwens over de tweede naam van ons nationale waterhoofd, 'Alexander': welke figuur van adel (ha! ha!) haalt het in zijn/haar hoofd, een zoon Alexander te noemen....??? Immers die naam staat voor Alexander de Grote, de psychopathische moordenaar, die in zijn korte leven een ongelofelijk aantal mensen heeft afgeslacht........ Overigens was de officiële naam van deze moordenaar: Alexander III van Macedonië.........

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt. Ik voeg daar nog wat relevante labels aan toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten