Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 31 december 2015

Salland ZorgDirect doet aan risicoselectie: het definitieve failliet van de zorgverzekering 'nieuwe stijl...'

Salland ZorgDirect (Salland ZD) raadt zwangere vrouwen aan naar een andere verzekering uit te zien, de aanvullende zwangerschapszorg wordt door deze grofgraaiende klote organisatie flink uitgekleed voor 2016. Volgens Peter Ruys van vergelijkingssite ZorgKiezer.nl, is het voor het eerst, dat een zorgverzekeraar zo ver gaat en daarmee in feite zwangeren uitsluit van verzekering (of je moet geld genoeg hebben natuurlijk!)..... Hij noemt dit dan ook risicoselectie, dit daar elke zwangerschap voor aanzienlijke kosten zorgt........

Ruys vindt dat de (meer dan waardeloze) Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) hier naar zou moeten kijken...... Beetje naïef, NZa liet gisteren dan ook weten, dat Salland ZorgDirect dit 'gewoon' mag doen.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hiermee wordt ten overvloede nog eens aangetoond, dat de hele vermaledijde 'zorgverzekering nieuwe stijl' failliet is. De zorgverzekeraars vreten intussen zelf een aanzienlijk deel van de zorgtaart op, met hun belachelijk dure designkantoren, loodzware geldverslindende directies en enorme campagnekosten. Ondanks de leugens van hare VVD kwaadaardigheid Schippers, dat de verzekerden nu minder betalen dan 10 jaar geleden, weet de grote onderlaag wel beter, zij betalen veel meer dan 10 jaar geleden en krijgen daar jaarlijks minder zorg voor terug, door uitkleding van het basispakket, verhoging van het eigen risico, en/of zoals nu bij Salland ZorgVerrekMaar, middels uitkleding van de aanvullende verzekering...... De groep waarvan de VVD de belangen m.n. behartigt, de welgestelden, betalen inderdaad een stuk minder dan 10, 15 jaar geleden...... Deze groep is er met de VVD in inkomen de laatste 5 jaar, in tegenstelling tot de onderlaag, ook nog eens stevig op vooruit gegaan!!!

Een woordvoerder van Salland ZorgDirect deed erg haar best, om voor de radio (o.a. BNR) te verklaren, dat Salland ZorgDirect uitstekende zwangerschapszorg biedt, maar ja, je moet er wel wat voor over hebben (al vertelde de huppelkut dat laatste er niet bij....)...... Volgens de trut waarschuwt Salland ZorgDirect juist haar klanten, zodat ze niet voor grote kosten komen te staan....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een oplichter!!!

Ondertussen is de onderlinge solidariteit die we ooit hadden in Nederland naar de kloten geholpen door de VVD en de PvdA. Jongeren die niet wil betalen voor de ouderen (gezondheids-) zorg, worden uiteindelijk zelf oud, dat wordt vergeten. Zie het resultaat bij Salland ZD...... Als je kinderen de deur uit zijn en je besluit niet meer voor kraamzorg te betalen, ben je in feite een enorme aso, gehersenspoeld met verkeerde kostenbesparingen, immers je wilt toch ook, dat wanneer jouw kinderen besluiten een kind te nemen, dat er fatsoenlijke zwangerschapszorg is voor hen???? Zelfs voor kinderloze Nederlanders is het van belang hier aan mee te betalen, immers de jeugd van nu, zal straks zorgen voor humane ouderenzorg, die deze kinderloze Nederlanders uiteindelijk nodig zullen hebben........

Vandaar dat deze zorgverzekeringen 'nieuwe stijl', gericht op marktwerking nu al op een aantal gebieden een 'kleine ramp' laten zien, neem het grote aantal onverzekerden (die voor het grootste deel de premie niet kunnen betalen), deze rampen zullen een steeds grotere omvang krijgen. Sterker nog: straks zullen bepaalde zaken zoals zwangerschap, voor een groot deel niet meer te verzekeren zijn, het laat zich raden, dat dit ook voor chronische- en terminale ziekten zal gelden........

Daarmee zal ook de tweedeling in de zorg compleet zijn, immers welgestelden kunnen zelf peperdure medicijnen betalen, mochten deze niet meer vergoed worden....... Een klassenmaatschappij in optima forma!!

'Leve' de marktwerking!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt. Dat geldt niet voor de labels: Salland ZD en Ruys.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten