Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 11 december 2015

Zilveren Kruis Achmea wil keuzevrijheid wijkverpleging om zeep helpen

Het was me ontgaan in alle drukte, maar op 21 november jl. riep FNV Zorg en Welzijn haar leden op, om zich niet meer te verzekeren via Zilveren Kruis Achmea. De actie is een protest tegen een proef die deze zorgverzekeraar voor de wijkverpleging in Utrecht, Ommen en Hardenberg begint, waar nog maar één zorgverlener (instantie) per wijk of gemeente wordt ingezet.

Dit is een breuk met de huidige situatie, waar klanten nog keuzevrijheid hebben. Cor de Beurs van FNV stelt dat dit een ordinaire bezuiniging is en gelijk heeft hij!! Langzaam maar zeker gebeurt wat deskundigen al voorspelden, toen de huidige zorgverzekeringswet werd doorgevoerd: de keuzevrijheid van de klanten zal op den duur verdwijnen en de enige drijfveer voor de zorgverzekeraars is winst maximalisatie.

Later vandaag een bericht over de reclame uitgaven van de zorgverzekeraars, die de laatste jaren rond de 500 miljoen euro uitgaven aan reclame en promotie..... Daarop wordt niet bezuinigd door het grofgraaiend tuig van de zorgverzekeraars, sterker nog: daar is Zilveren Kruis Achmea een van de topverspillers...........
Hier dat bericht: 'CZ en Zilveren Kruis Achmea koplopers in reclame uitgaven zorgpolis.....'

Voor meer berichten over/met zorgverzekering, keuzevrijheid, Zilveren Kruis Achmea, verplegend personeel, FNV, de zorg, de thuiszorg (daar is het al niet beter.....) en/of machtsmisbruik, klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten