Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 16 december 2015

Leo Meyer (VN-klimaatpanel) is positief over klimaatakkoord, jammer dat de bevolking tegenwerkt............

Leo Meyer is één van de leden van de Nederlandse delegatie in het VN-klimaatpanel. Meyer was gistermiddag te horen op Radio1 (rond 14.45 u.), waar hij aangaf wel positief te zijn over het gesloten klimaatakkoord (dat niets dwingend oplegt...).... U denkt waarschijnlijk, dat hij wat minder positief is vanwege juist het ontbreken van bindende verdragen....... Dat heeft u mis: Meyer is vooral negatief over de houding van het Nederlandse volk, als het gaat om bijvoorbeeld de opslag van CO2...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nederland bungelt in de EU onderaan wat betreft de luchtkwaliteit en dat is volgens hem te danken aan de bevolking en niet het totale wanbeleid van de diverse opvolgende regeringen (óók) op dit gebied.......

Meyer wil dat Nederland nu vooral inzet op gas voor de energiecentrales....... U hoort 't goed, Meyer is een prominent lobbyist voor de oliemaatschappijen, ook al stelt hij dat we uiteindelijk wel 'zo snel mogelijk' van de fossiele brandstoffen af moeten........ Tja, dat 'zo snel mogelijk' kan ook 2050 of later zijn!!

Wat betreft die CO2 opslag heeft Meyer nog een idee, dat hij bracht als was het van levensbelang: we moeten bomen gaan verbranden in de kolencentrales........ Als er maar telkens bomen bij geplant worden, kunnen de grote bomen, die al veel CO2 hebben opgenomen, worden verbrand in die kolencentrales...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Met andere woorden: Meyer wil een hele nieuwe bomenbouw en -kap industrie op poten zetten. De CO2 moet dan wel opgeslagen worden, ondergronds........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Uiteraard vindt Meyer het normaal, dat de CO2 taks niet aanmerkelijk verhoogd is. Dit was dan ook de reden dat oliemaatschappijen, energiebedrijven en grote bedrijven geen bezwaar hadden tegen een verhoging van de CO2 prijs, al was dat bedrag nog te laag (€ 49,-- per ton uitgestoten CO2)..... Immers men wist van te voren, dat dit niet zou gebeuren, maar zo kon men zich wel 'mooi als duurzaam' bedrijf verkopen aan het publiek en de reguliere, afhankelijke media......

Meyer begrijpt natuurlijk niet, dat zijn plan een ongelofelijke berg uitstoot zal geven, al voor die bomen in de kolencentrales verbrand kunnen worden... Oh wacht, dan plant hij gewoon nog meer bomen!!! ha! ha! ha! ha! ha!

Het viel me mee, dat smeerpijp lobbyist Meyer niet begon over kernenergie als de oplossing.......

Als Meyer onafhankelijk is, ben ik een vrouw van 21..........

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, op één van de labels, die u onder dit bericht vindt: klimaattop, klimaatverandering, opwarming, luchtvervuiling, CO2 opslag, CO2 taks, nieuwe kolencentrales, steenkool, bomenkap, oliemaatschappijen en/of lobbyisten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten