Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 9 december 2015

Van Haersma Buma is blij wat voor de middeninkomens te kunnen doen........... AUW!!!

Nadat de neoliberale pooier Pechtold en zijn partij D666, op redelijk schimmige manier mee gingen, met het voorgestelde belastingplan van de meer dan waardeloze regering Rutte 2*, ging ook het CDA akkoord. Van Aersma Buma de opper houten dildo van die 'christelijke' partij, stelde gistermiddag blij te zijn, dat de meevaller van 5 miljard naar de middeninkomens ('de werkenden') gaat (??!!??), want daar was het, wat het CDA betreft, om te doen......

Nu denkt u waarschijnlijk: waarom dan??? Nou, simpel, de middeninkomens moeten rondkomen van minder dan € 33.000,-- per jaar, hun koophuizen zijn in waarde gedaald en de arme sodemieters moeten wekelijks naar de voedselbank. Uiteraard is een heel groot deel van deze drommels werkloos (door beleid van Rutte 1, met CDA en Rutte 2) en kampt het grootste deel van deze middeninkomens met betalingsproblemen, als het om de zorgverzekering gaat...... Ook lullig dat die middeninkomens in verhouding meer belasting moeten betalen, dan de onderlaag....... Of haal ik nu twee groepen door elkaar???

Hééééél 'christelijk' om alleen aan de middeninkomens te denken van Aersma Buma, dat zou jezus ten slotte ook gedaan hebben, ook hij was voor de midden- en hoge inkomens en had de pest aan de onderlaag en de zwaksten in de maatschappij!! Ja toch, of vergis ik me nu alweer???

Het viel me trouwens mee, dat van Aersma Buma, niet de hoge inkomens noemde, daar dezen ook altijd goed bediend worden door het CDA, ach ja, die hebben er de laatste 8 crisisjaren (eigenlijk al de laatste 40 jaar) alleen maar geld bijgekregen!!!

* Zie: 'Pechtold blij met doorgaan belastingplan, ook met de 'vergroening' die dat brengt...... AAAJAAAAJAAAAAJ!!!'

Voor meer berichten over Rutte 2, CDA, Haersma Buma, voedselbanken, werkloosheid, armoede, onrecht, sociale ongelijkheid, klassenmaatschappij, bijstand en/of belastingtarieven, klik op het desbetreffende label, dat u onder dit bericht vindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten