Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 15 december 2015

Ed Nijpels (VVD): als je je niet aan het klimaatakkoord houdt, ben je een paria...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermorgen in Standpunt NL (Radio1), de laatste ronde voor 11.30 u., de 'zwaar deskundige' VVD groengoeroe Ed Nijpels*. Natúúúúúrlijk was ook Nijpels heééééél erg tevreden met het in Parijs gesloten klimaatakkoord. Volgens Nijpels is het zo'n succes, daar je, hoewel er geen verplichting is, de paria bent als je je niet aan de afspraken houdt als land....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het was Nijpels nog niet opgevallen, dat Nederland als één van de rijkste EU landen, al jarenlang de paria is op klimaatgebied in diezelfde EU..... We bungelen godverdomme bijna onderaan, als het gaat om de luchtkwaliteit en al jarenlang interesseert het de opvolgende regeringen in dit land geen zier, dat we een paria zijn op klimaatgebied!!!

'Je kan als land dit akkoord niet terzijde schuiven', aldus de parmantige valsgroene kwast Nijpels..... Dit stelde hij op de vraag: wat als de volgende regering in de VS lak heeft aan dit akkoord........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! De zakkenwasser is echt wereldvreemd, als er goddomme een land is wat schijt heeft aan dergelijke afspraken, is het de VS wel, daar vertrekt men geen spier, bij het overtreden van niet verplichtende internationale regels, zelfs niet al zouden ze wel verplichtend zijn.........

Nijpels heeft blijkbaar nooit zijn republikeinse vrienden in de VS tekeer horen gaan.....  Eén van die republikeinse senatoren, McConnell heeft al letterlijk gezegd: "The president should remember that this historic agreement, is subject to being shredded in 13 months...." (als er een republikeinse president zou zitten, Ap)........ Oh, nogmaals: als de rest van de wereld de VS als paria ziet, zal ze dit daar aan hun reet roesten!!

Nijpels stelde verder, dat de kolencentrales snel gesloten kunnen worden (als u maar betaalt!) terwijl Kamp en de rest van Rutte 2 daar niet eens over willen praten!!! De 20% duurzame energie gaan we halen in 2020, aldus Nijpels, dat zou zijn vastgelegd in het door hem mede opgestelde valse energieakkoord.... Nu 'dacht' ik toch echt, dat dit akkoord spreekt over 14% in 2020 en 16% in 2023..... Nijpels moet het energieakkoord borgen, ofwel bewaken....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Nijpels ga je schamen, trek je terug uit de politiek en uit alle bestuurlijke functies, jij hebt daar de capaciteiten niet voor, zoals jij in het verleden uit en te na hebt bewezen (lees de noot hieronder).......

* U weet wel Nijpels o.a. de bestuursvoorzitter van de 'uitermate groene omroep' TROS, ex-commissaris DSB (ook al een geweldig succes), bestuursvoorzitter SENA (stichting ter Exploitatie van Naburige Rechten), waar hij een enorme bok schoot, toen hij de directeur ontsloeg vanwege factuurfraude, maar waar het bestuur NB zelf schuldig was. De rechter oordeelde toen, dat de directeur een schadevergoeding kreeg van € 500.000,-- en smartegeld van € 25.000,--.......... Tot het debacle bij DSB, was Nijpels ook nog bestuursvoorzitter bij het ABP, u weet wel, zeker toen nog (tot 2009) de 'groene beleggers' in wapenindustrie en fossiele brandstoffen, dit terwijl zijn ziel door de reguliere media al in de 80er jaren was groengewassen...!!!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, op één van de volgende labels, die u terugvindt onder dit bericht: klimaattop, klimaatverandering, opwarming, luchtvervuiling, energie akkoord, ABP, DSB, wapenhandel, wapenexport, militair-industrieel complex, Nijpels en/of VS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten