Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 19 december 2015

Schultz van Haegen: langs de snelwegen zijn geen problemen meer met de uitstoot van auto's.......... AUW!!!

Het was me gisteren even ontgaan, maar de inhumane VVD helleveeg Schultz van Haegen liet zich gisteren nog wat uitgebreider uit, over de wil van VVD psychopaat Barbara Visser, het CDA en de SP, milieuzones te verbieden*. In het Radio1 nieuws van 12.00 u., stelde Schultz van Haegen dat er langs de snelwegen geen problemen meer zijn, met de uitstoot van het autoverkeer........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Sinds de verhoging van de maximumsnelheid, door VVD ploert Schultz (met instemming van grootoplichter Samsom's PvdA), is de uitstoot niet alleen langs de 80 kilometerzones (die werden opgeschaald naar 100 km wegen) fiks vergroot, maar ook langs de snelwegen, waar 'weinig' bebouwing is en waar de snelheid tot 130 km/u. werd opgehoogd, is de uitstoot van zwaar giftige, kankerverwekkende stoffen, wel degelijk enorm toegenomen. Dit alles terwijl we in de EU al onderaan bungelen, wat betreft de luchtkwaliteit, ook voor die verhoging van de maximum snelheid......

In datzelfde nieuwsbericht, was ook Visser wat uitgebreider te horen. Deze maakte een freudiaanse vergissing, toen ze over de wethouders stelde, die een milieuzone doorvoerden of willen doorvoeren, dat het lobbyisten waren, ze verbeterde zichzelf onmiddellijk, door het hobbyisme te noemen....... ha! ha! ha! ha! Visser, Schultz van Haegen en de rest van de VVD misdadigers partij, zijn lobbyisten van en voor de auto-industrie en de asfalt maffia!!!

Hier zei Visser bovendien, dat alles vanzelf wel goedkomt, al zei ze dit in iets andere woorden: de auto's worden steeds schoner........ ha! ha! ha! ha! ha! Ja, Volkswagen sjoemelsoftware schoner!!!

* Zie: 'Barbara Visser wil milieuzones verbieden, maakt 't uit dat 18.000 mensen jaarlijks overlijden aan de uitstoot van auto's.......'

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de volgende labels, onder dit bericht: AUTORIJDEN, BARBARA VISSER, CO2, KLIMAATVERANDERING, MILIEUZONE, OPWARMING, SCHULTZ VAN HAEGEN, SP, STIKSTOFDIOXIDE, ULTRAFIJNSTOF, VOLKSGEZONDHEID EN ECONOMIE, maximumsnelheid en/of 80 kilometerwegen.

Excuus voor de opmaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten