Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 14 december 2015

Knoops wil dienstplicht terug....... AUW!!!

Afgelopen zaterdagmiddag maakte advocaat Geert-Jan Knoops zich sterk voor de dienstplicht. In het programma van WNL (één van de twee publieke Telegraaf zendgemachtigden) zit elke zaterdag een zogenaamd bericht voor de minister-president op diens antwoordapparaat. Knoops vroeg aan Rutte de dienstplicht weer in te voeren, want dat had hem gevormd, tot wie hij nu is......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De dienstplicht heeft o.a. gezorgd dat een groot aantal jonge mensen eigenlijk gedwongen naar oorlogsgebieden werden gezonden. Terwijl je van jongeren in de leeftijd van 18, 19, 20 en 21 jaar, niet eens kan verlangen, dat ze een weloverwogen en bewuste keus maken, om te vertrekken naar zo'n gevaarlijk gebied. Een groot aantal mensen, dat in het verleden dienstplichtig was, is blijven zitten met onverwerkte trauma's, die voor een fiks aantal van hen, het leven danig heeft verziekt, sterker nog een flink aantal van hen, heeft zich het leven benomen.......

Als ik me niet vergis, is Knoops ook reserve-officier (net als SP volksverlakker van Bommel). Niet zo vreemd, dat hij nu met die oproep komt, immers de NAVO zoekt moedwillig de confrontatie met Rusland, niet alleen in het Oosten van Europa, maar ook in Syrië..... Mocht het tot vijandigheden komen, tussen de NAVO en Rusland, wordt uiteraard onmiddellijk de dienstplicht weer ingevoerd, lekker makkelijk immers, mensen op jonge leeftijd hersenspoelen met een uiterst giftige indoctrinatie en als laatste niet te vergeten: ze zijn dan nog makkelijk te drillen....!!!

Ongelofelijk!!!

Voor meer berichten over/met militaire dienstplicht, ronselen, oorlogshitsers, Syrië, NAVO, Rusland, Oekraïne, trauma, PTSS (posttraumatische stressstoornis), suïcide, Knoops en/of van Bommel, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten