Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 3 december 2015

Peter R. de Vries op reclame misdaadpad......

Peter R. de Vries zat krap bij kas, dus besloot Peter R. een reclame klusje aan te nemen. Peter R. heeft de humor van een half vergane walvis, maar dat maakt Peter R. niets uit, dus maakt Peter R. hééééééééééél 'humoristisch' reclame voor 'winter bbq' ingrediënten, zeg maar (smegma) bbq ingewanden......

Leuk joh, die Peter R. en dan zegt hij tegen een vip-figuur dat deze een prijs op z'n hoofd heeft staan...... Grappig hè??!!! Ook sprak hij over 'serial grillers.....' Leuk ook hè??!!

Dat je van veel bbq kadaver eten maag en darmkanker oploopt, zal Peter R. aan Peter R's luxe reet roesten, als het Peter R. maar geld oplevert, ja toch? Het is als met de misdadigers, waar Peter R. z'n brood mee verdient!! Trouwens kanker is nog maar één van de levensbedreigende kwalen, die je met vleeseten op kan lopen, zo worden ook het hart, de nieren en de lever aangetast door vleeseten. Kortom je kan rustig stellen, dat je misdadig bezig bent, als je reclame voor bbq'en maakt!

Klik voor meer berichten aangaande dit bericht, op één van de volgende labels, onder dit bericht: bbq, vleeseten, kanker, Peter R. de Vries, reclame, alcohol reclame en/of Reclame Code Commissie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten