Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 9 december 2015

Good Habits met een 'Z....' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

'Good Habitz' is een online opleider en trainer. Tot vervelens toe wordt de reclame voor dit bedrijf op de radio afgespeeld, waar steevast vlak na 'het hoofdblok', een korte tweede boodschap volgt, waarin wordt gesteld dat je 'Good Habits' met een 'Z' schrijft..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Deze opleider weet dus niet, dat het Engelse woord 'habits' toch echt met een 'S' wordt geschreven!!

Bespaar u de centen en zoek een andere online opleider!!

Je wordt trouwens schijtziek van alle reclames met zelf bedachte Engelse uitdrukkingen en aanpassingen van het Engels, daar een ander bedrijf, waarschijnlijk uit Groot-Brittannië en/of de VS, eenzelfde naam heeft, bijvoorbeeld 'Voice', maar dan geschreven als 'Voys...'

Onbegrijpelijk dat er werkelijk bedrijven en mensen zijn, die dit soort jokers vertrouwen......... Een bedrijf dat héééél interessant Engels gebruikt in haar reclames, zou je al niet moeten vertrouwen, alsof de Engelse taal nodig is, om aan te tonen dat men echt met een betrouwbaar en belangrijk bedrijf te maken heeft...??!! ha! ha! ha! ha! ha!

Zie ook de labels onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten