Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 8 december 2015

Dijksma wil eigenlijk terug naar 1,5 graad opwarming........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

PvdA trol en leeghoofd Dijksma zei op de klimaattop in Parijs, dat de aarde niet meer dan met 1,5 graad mag opwarmen, dat is haar doel. Zo stelde deze schertsfiguur, die in haar politieke loopbaan niet anders heeft gedaan, dan de klimaatopwarming stimuleren, neem alleen al haar houding t.a.v. megastallen...... Dijksma ziet wel in, dat dit niet realistisch is, maar wil daar toch op in blijven zetten....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Dit alles, terwijl de meeste deelnemers aan de klimaattop dondersgoed weten, dat Nederland op milieugebied in de EU onderaan bungelt....... Het kabinet waar deze enorme bedrieger deel van uitmaakt, heeft niet anders gedaan, dan die positie versterken, neem de maximumsnelheid, of de nieuwe kolencentrales, om nog maar te zwijgen over de toestemming vliegvelden uit te breiden, dan wel het aantal vliegbewegingen sterk te vergroten op bestaande vliegvelden..........

Het is intussen een cliché, maar wel een cliché, dat keer op keer wordt bevestigd: het liegen en bedriegen zit ze bij de PvdA in het bloed!!!

Nog een toevoeging (na plaatsing): echte deskundigen zijn ervan overtuigd, dat zelfs die 2 graden opwarming overschreden zullen worden, door het cumulatieve effect van de opwarming. Neem bijvoorbeeld de permafrost: door opwarming komen daar gigantische hoeveelheden methaangas vrij, een broeikasgas, dat ook in de intensieve martelveehouderij wordt geproduceerd, door het vrijkomen van die gassen, zal de opwarming zich nog sneller voltrekken.......

Voor meer berichten over/met klimaatverandering, opwarming, klimaattop, klimaatwet (een plan van o.a. PvdA oplichter Samsom, die zich ineens voorstelt als milieuactivist.... ha! ha! ha! ha!) en/of Dijksma, klik op het desbetreffende label, dat u onder dit bericht vindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten