Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 16 december 2015

Pechtold dreigt Rutte met motie van wantrouwen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Volgens nog onbevestigde berichten is de verkering voorbij tussen D666  oplichter en gesel van de onderlaag Pechtold en VVD opperkleuter en zwaar disfunctionerend premier Rutte, dit daar de laatste heeft lopen flirten met de neoliberale Britse tory hufter Cameron.

Vandaar dat Pechtold gistermiddag uitermate vermoeid voor de microfoon liet weten, dat hij het helemaal heeft gehad wat betreft de 'Teeven bonnetjesdeal', het spekken van de onderwereld en het uit de wind houden van een misdadiger...... Met name de rol van Rutte stoort Pechtold (ha! ha! Ja logisch!), mikkend op alle leugens en verdraaiingen die Rutte heeft laten vallen in deze zaak........... Na wat aandringen wilde Pechtold wel zeggen, dat hij vandaag een motie van wantrouwen tegen Rutte, vanwege diens leugens en gedraai, niet uitsluit........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Even alle gekheid op een stok: Pechtold heeft als fractievoorzitter van D66, een 'oppositiepartij', zelf dit waardeloze, disfunctionerende kabinet in het zadel gehouden, terwijl het aantal leugens en verdraaiingen*, al vanaf het begin door het hele kabinet Rutte 2 gedaan, alle records hebben gebroken (en breken)...... Wat een enorme, valse hypocriet die Pechtold en dan nog met een stem, alsof hij het nu helemaal zat is....... Oh ja, hij had het gore lef nog te zeggen, dat hij steeds bozer wordt, dat moet dan wel een kilometer vanonder een normaal niveau van boos zijn zijn gekomen (jezus wat een zin)....... Ongelofelijk, dat er nog mensen zijn, die deze neoliberale pooier serieus nemen........

Wedden dat Pechtold geen motie van wantrouwen tegen Rutte indient en morgen gewoon weer z'n best zal doen, wat er ook gebeurt, het kabinet in het zadel te houden???

* Om nog maar te zwijgen over alle gebroken verkiezingsbeloften, al moet je daarvoor bij de coalitiepartner van de VVD zijn, de PvdA.....

Zie ook: 'Wilders nu echt knettergek: hij vergelijkt Rutte met Don Corleone....... ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten met/over Cees H. (de misdadiger waarmee VVD plork Teeven gemene zaak maakte), Teeven, Opstelten (deze VVD monkelende drollenpoetser speelde ook al zo'n 'mooie rol in deze zaak), van Miltenburg (ook VVD en verder idem dito), corruptie, misdaad en/of commissie Oosting, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten