Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 18 december 2015

Van Haersma Buma: 'het was een heftig debat, tot op de dag van vandaag.........' OEI!!!

CDA houten klaas en dingdonghoofd extraordinair van Aersma Buma, liet na het Teevendeal debat, van afgelopen woensdag in de Kamer, weten dat hij behoorlijk verontwaardigd was...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, het was nogal vreemd geweest, als de voorzitter van één van de (godbetert) grootste 'oppositiepartijen'* in de Kamer, alle misdadig te noemen gekloot van diverse VVD boeven, naast zich neer had gelegd.

De houten CDA dildo van Aersma Buma probeerde een heftig toontje aan te slaan en mensen, dan zie ik meteen de kop voor me, die hij daarbij trekt.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! De zinnen waren behoorlijk krom, maar wat hij op z'n belachelijke nadrukkelijke manier probeerde te zeggen (een manier, die hij pas een paar jaar geleden héééééft geléééérd op een mediatraining) was 'tot op de dag van vandaag', waarmee hij waarschijnlijk bedoelde te zeggen, dat het gedraai en de leugens van Rutte en het andere VVD geteisem 'iets' te lang hebben geduurd en eigenlijk zelfs in het debat overeind bleven staan. Ook wilde hij gezegd hebben dat het een heftig debat was...... ha! ha! ha! ha! ha!

U snapt al, waarom hij die laatste opmerking maakte: van Aersma moet aan z'n achterban gaan uitleggen, waarom hij geen motie van wantrouwen indiende, maar heel slap tekende voor een motie van foei! (motie van afkeuring). Daarover gesproken: van Aersma werd gevraagd of hij nog wel bereid was het kabinet in de toekomst te steunen. Daar moest hij, zoals hij na het debat zei, 'morgen nog over nadenken......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! De vuile bedrieger, natuurlijk blijft hij het uiterst inhumane neoliberale kutbeleid van Rutte 2 steunen, zoals hij dat de laatste jaren steevast deed!!!

Oh ja, de 'politiek verslaggever van de NOS, ik geloof Vullings (Radio1 gistermorgen 8.10 u.), stelde nog dat het kabinet een dreun heeft gehad..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Terwijl je eigenlijk kan stellen, dat Rutte het debat heeft gewonnen, hij bleef bij zijn eerdere standpunten en waanideeën, terwijl hij eigenlijk had moeten oprotten, als hij nog een greintje ethisch besef in z'n donder had gehad....... Nogmaals: de 'oppositie' (die je al lang niet meer zo kan noemen) durfde geen motie van wantrouwen in te dienen en als beloning daarvoor, slikte Rutte in feite z'n eerdere leugens en gedraai niet in, ongelofelijk!!

* Eigenlijk is het CDA al jaren gedoogpartner, immers het CDA stemt voor minimaal 95% in met de wetsvoorstellen en al het andere neoliberale, inhumane gekloot van Rutte 2.

Klik voor meer berichten, n.a.v. het voorgaande op één van de volgende labels, die u onder dit bericht aantreft: Teevendeal, VVD, Rutte en/of Haersma Buma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten