Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 9 december 2015

VS, uh NAVO hecht aan bases in Balkangebied

Het is al weer even geleden: op 2 december jl. vertelde een Radio1 verslaggever, over de nieuwste prooi van het uiterst agressieve bondgenootschap NAVO: Montenegro. Dit kleine land zal toetreden tot de NAVO en de verslaggever probeerde uit te leggen waarom.

Volgens deze verslaggever, hecht de VS aan een basis in het zuidelijk deel van het Balkangebied........ Hij vertelde over praktisch de hele oostelijke kust van de Adriatische Zee, die dan in handen zou zijn van de NAVO (alsof de horden barbaren daar met een vloot piratenschepen klaar liggen om de EU binnen te vallen..).

Uiteraard bedoelde de verslaggever, toen hij 'de VS' zei, de NAVO....... Een klassieke freudiaanse vergissing!!! Inderdaad de VS hecht aan zoveel mogelijk bases, maakt niet uit waar, als het moet voor de kust van China!!! Intussen heeft de VS een aantal bases voor de westelijke grens van Rusland..... Zie wat dat betreft: 'De VS heeft meer dan 800 militaire bases in het buitenland: het waarom..........'

Voor meer berichten over/met VS buitenlands beleid, NAVO, Balkan, Zuid-Europa en/of Adriatische Zee, klik op één van de voorgaande labels, die u onder dit bericht vindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten