Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 19 december 2015

Max van Weezel ('journalist'), zou de regering i.z. Srebrenica niet beter een onafhankelijk onderzoek kunnen instellen...........

De te slap gebakken oliebol van Weezel, die godbetert het journalistiek onderzoeksprogramma Argos mag presenteren, sprak zojuist met Huub Jaspers, een journalist van Argos.

Onderwerp: het nieuwe onderzoek dat naar Srebrenica wordt ingesteld door de regering. Van Weezel vroeg aan Jaspers, of het niet beter zou zijn, dat de regering i.p.v. het NIOD, een onafhankelijk onderzoeksbureau in zou kunnen schakelen, dit daar het NIOD intussen zoveel bokken heeft geschoten in dit dossier. Nu komt het mensen: van Weezel gaf als voorbeeld van een onafhankelijk onderzoeksbureau de namen Clingendael en Rob de Wijk met zijn bureau Den Haag Centrum voor Strategische Studies (HCSS)......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Clingendael en HCSS zijn net zo 'onafhankelijk' als van Weezel een 'onafhankelijk journalist' is, jezus wat een lul!!! Moet u nagaan: van Weezel wordt alom geprezen vanwege zijn 'fenomenale kennis......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Voor meer berichten over/met van Weezel, Srebrenica, Clingendael, HCSS, Rob de Wijk, Argos en/of NIOD, klik op het desbetreffende label, dat u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten