Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 8 december 2015

Obama noemt bloedbad in San Bernardino een terroristische aanslag...... Dus andere bloedbaden zijn geen terreur.... ha! ha! ha! ha! ha!

De hypocriete slang Obama noemde gisteren het bloedbad in San Bernardino een daad van terreur...... Met andere woorden: 'christelijke' psychopaten die abortusartsen vermoorden, maken zich niet schuldig aan terreur...... Of wat dacht u van de bloedbaden die in de VS op scholen en andere plekken werden en worden aangericht, als dat geen terreur is, ben ik een meisje van 16!! Je zou zelfs kunnen stellen, dat het recht op wapenbezit in de meeste VS staten, een vorm van terreurbevordering is!

Om nog maar te zwijgen over het buitenlands beleid van de VS, neem de illegale oorlog tegen Irak, waar meer dan 1 miljoen Irakezen werden vermoord: staatsterreur in optima forma!!!

Overigens, als het om terreur gaat, staat de VS vooraan met maatregelen nemen, terwijl men in de VS weigert iets te doen aan dit soort bloedbaden, zoals schietpartijen op scholen, die één op één terroristische daden genoemd kunnen worden....... Totaal gestoord!!!

Zie ook: 'Aantal bloedbaden dit jaar in VS tot nu: meer dan 350, waarvan 40 met meer dan 4 doden......... Leve de NRA!!'

Voor meer berichten over/met schietpartij VS, wapenbezit, wapenhandel, bloedbad, massamoord, seriemoord, terreur, terreurmaatregelen, christelijke hypocrisie en/of Obama, klik op het desbetreffende label, dat u onder dit bericht kunt vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten