Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 2 december 2015

Guantanamo Bay: EU moet gevangenen overnemen, aldus Knoops......

Advocaat en reserve officier Geert-Jan Knoops sprak vanmiddag weer eens over Guantanomo Bay op Radio1 (rond 14.49 u.). Obama heeft een groot probleem met Guantanomo, bij zijn aantreden beloofde hij de in feite illegale gevangenis Guantanomo te sluiten, een belofte die hij niet waar kon en kan maken, dit door tegenstand van de Republikeinen.

Knoops pleitte nogmaals voor overname van deze gevangenen, door de EU, daar de VS geen optie is....... Uiteraard ziet Knoops ook, dat dit niet zal gebeuren, daar er maar een paar EU landen zijn, die eventueel wel een paar gevangenen over zouden willen nemen.

'Gevangenen', dan ga je uit van veroordeelde misdadigers, maar zoals intussen als algemeen bekend kan worden geacht: het overgrote deel van deze gevangenen, zit volkomen onterecht gevangen. Deze mensen zijn (vooral onschuldig) door de VS ontvoerd, gemarteld en voor vele jaren gevangen gezet..... Hier is geen andere benaming voor dan ongekende staatsterreur en een enorme schending van de mensenrechten!!

Het is een grote schande, dat de VS haar verantwoordelijkheid niet neemt, deze mensen schadeloos stelt voor de rest van hun leven en hen een fatsoenlijke plek geeft om te leven, in de VS!!

De hoogste tijd, dat deze zaak bij de VN wordt aangemeld en de VS bij het Internationaal Strafhof wordt aangeklaagd! De VS heeft zich te verantwoorden voor deze enorme misdaden tegen de menselijkheid en dient deze mensen onmiddellijk vrij te laten, zijn ze daar nou helemaal besodemieterd!!

Voor meer berichten over/met Guantanomo Bay, terreurverdachten, ontvoering, marteling, gijzeling, VS buitenlands beleid (ronduit een terreur beleid!!) en/of Knoops, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten