Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 16 december 2015

Klijnsma: 'kinderen moeten niet in armoede opgroeien.....' OEI!!!

Het cijfergoochelinstituut CBS, liet via van Mulligen weten, dat de armoede niet verder groeit in Nederland. Het aantal mensen dat onder de armoedegrens leeft, blijft stabiel aldus van Mulligen, terwijl het aantal gezinnen dat al 4 jaar onder de armoedegrens leeft, met 12% is gestegen........ Van Mulligen weet als grofgraaier natuurlijk niet wat armoede is, anders zou hij met heel andere cijfers zijn gekomen. Mensen die tegen-, of op de armoedegrens wonen, leven simpelweg in armoede en komen bij het minste geringste in financiële problemen.... Nee, we hebben als topgraaiers besloten hoe hoog de armoedegrens is, en daaronder kan je pas van armoede spreken........ ha! ha! ha! ha! ha!

PvdA rollatorslet en hufter Klijnsma liet op BNR (rond 12.05 u.) weten blij te zijn dat de armoede niet verder stijgt en de negatieve effecten van de crisis afvlakken....... De negatieve effecten van de crisis??? De negatieve effecten van het totale inhumaan wanbeleid gevoerd door Rutte 1 en 2, zal de trut bedoelen!!

Wel was Klijnsma geschrokken (nog net niet hartstikke) van het aantal kinderen dat in armoede moet leven, dat is volgens CBS goochelaars 1 op de 8 kinderen, zo'n 420.000 kinderen, echter het echte cijfer ligt iets lager dan 1 op de 6 kinderen, dus ruim meer dan 600.000 kinderen!!! Ook dit is weer het gevolg van wat de grofgraaiers armoede noemen...... Trouwens dat Klijnsma daarvan schrikt, is het zoveelste bewijs, dat ze totaal incompetent is, het cijfer dat het CBS aanhoudt, 1 op de 8 kinderen, is al een paar jaar hetzelfde!!!

De valse PvdA ploert Klijnsma liet weten, dat ze hoopt, dat alle gemeenten het 'kindpakket' omarmen........ Het kindpakket is een bijzondere bijstand (bij een paar gemeenten) voor kinderen, zodat ze mee kunnen op schoolreis, of kunnen gebruiken voor een fiets, een computer, dan wel zaken als muzieklessen........ Klijnsma heeft samen met het kabinet een aantal zaken over de muur van de gemeenten gegooid en nu hoopt ze, terwijl ze er zelf geen flikker tegen deed, dat de gemeenten dat wel doen, ze moet haar kop van haar romp schamen!!

Bovendien: kinderen die geholpen worden met zo'n kindpakket, leven nog altijd in een gezin, dat in diepe armoede moet leven (in een puissant rijk land als Nederland)........ De hartstikke huppelkut Klijnsma begrijpt uiteraard niet, dat deze kinderen een trauma oplopen voor het leven.........

Overigens voegde Klijnsma aan de zin, dat ze hoopt dat alle gemeenten het kindpakket overnemen, het volgende toe: 'een kind mag niet in armoede opgroeien...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Als ze dat werkelijk vindt, moet ze onmiddellijk aftreden, daar ze zelf heeft gezorgd, dat dit op grote schaal gebeurt!!

Klik voor meer berichten, n.a.v. het voorgaande op de volgende labels, die u terugvindt onder dit bericht: armoede, bijstand, traumatiserend, kindpakket, bankencrisis, kredietcrisis (dezelfde crisis, die overigens nog steeds voortduurt, immers we zitten nog lang niet op het niveau van voor 2008, welke goochelcijfers men ook gebruikt, om het tegenovergestelde te bewijzen...), CBS, Peter Hein van Mulligen, Klijnsma, bezuiniging en/of regeringsbeleid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten