Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 8 december 2015

Roundup mogelijk giftig voor mens en dier...... AUW!!!

Embert Messelink van natuurorganisatie 'A Rocha', was afgelopen zaterdag na 18.30 u. te horen bij de christenbroeders en -zusters van de EO. Hier sprak deze kwezel over het gebruik van Roundup en het gevaar voor mens en dier. Precies als de webpagina van de NPO, stelde Messelink, dat het gebruik van Roundup gevaarlijk kan zijn, maar is dit volgens hem nog niet bewezen gevaarlijk.......* ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hé mensen, deze grofgraaier leidt een natuurorganisatie!!!

Gelukkig zei drollenpoetser Messelink nog wel, dat hij het gebruik van Roundup liever afraadt...... ha! ha! ha! ha! ha! Dat is 'm maar geraden ook, jezus!!!

Een en ander na het bekend worden van een rapport, waarin wordt gesproken over het enorm hoge gehalte aan reststoffen van Roundup in rivieren. Rijkswaterstaat heeft in Nederland toestemming om Roundup in grote hoeveelheden te gebruiken bij het rooien van bomen in uiterwaarden............

Uiteraard kan je bij de EO niet zomaar stellen, dat Roundup zwaar giftig is, immers 'christelijke' boeren en tuinders gebruiken dit gif ook graag.......... De 'christelijke' partij CDA en de ondernemerslobbypartij VVD, hebben een verbod voor gebruik door boeren en tuinders weten te voorkomen, terwijl het gebruik van Roundup per 2018 ingaat voor gemeenten. PvdA trol Dijksma wees eerder een totaal verbod af, omdat volgens haar niet is bewezen, dat Roundup gevaarlijk is......... Overigens gaat per 1 januari a.s. het verbod op gebruik van Roundup in voor particulieren.

Roundup wordt door Monsanto op de markt gebracht, deze gore gifmenger heeft een compleet leger aan lobbyisten en advocaten, die hun werk goed doen, zo kan je grust concluderen...... Met het vrijhandelsverdrag TTIP, krijgt Monsanto de kans overheden voor geheime rechtbanken te dagen, als deze het gebruik van bijvoorbeeld Roundup hebben verboden...... De kans dat Monsanto die rechtszaken gaat winnen, ligt rond de 99%!!!

* Hier 'een paar' feiten over Roundup........

Voor meer berichten over/met landbouwgif, gif, Monsanto, bodemverontreiniging, waterverontreiniging, TTIP en/of Rijkswaterstaat, klik op het desbetreffende label, dat u onder dit bericht vindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten