Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 17 december 2015

Teevendeal: Rutte grote overwinnaar, ondanks z'n meer dan lachwekkende optreden in het Kamerdebat.........

In een eerder bericht over de 'Teevendeal'*, heb ik een enorme blunder gemaakt, waar 'Rutte' had moeten staan (als winnaar van het Kamerdebat gisteravond), stond 'Wilders...' mijn excuus, hier nogmaals de bewuste alinea:

Ongelofelijk genoeg, blijft Rutte, na de motie van afkeuring (ha! ha! ha! zeg maar: "De motie van foei, niet meer doen!"), bij zijn woorden, dat Teeven niets fout heeft gedaan, met zijn onderwereld deal en blijft hij volhouden, niets te hebben geweten van de bedragen, bovendien houdt hij vol, dat hij de aantekeningen die hij in z'n bezit had, waar het bedrag van € 4,8 miljoen in vermeld stond, niet wereldkundig mocht maken........ Daarmee kan je stellen, dat Rutte de grote overwinnaar was gisteravond en de oppositie, dit woord niet waard is.....

Rutte blijft 'gewoon' zitten, het zoveelste bewijs, dat niet alleen de regering totaal incapabel is, maar dat de oppositie geen werkelijke oppositie is............ Uiteraard hadden Rutte, van der Steur en Dijkhoff een motie van wantrouwen aan de broek moeten krijgen, te zot voor woorden!!

* Zie: 'Wilders nu echt knettergek: hij vergelijkt Rutte met Don Corleone....... ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de volgende labels, onder dit bericht: Teevendeal, Rutte, van der Steur, Klaas Dijkhoff en/of Wilders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten