Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 16 december 2015

Zwangerschapsles voor pubermeiden, ofwel bereid je voor op je taak als broedmachine...........

Vanmorgen op Radio1 (na 11.00 u.) Ruud van Elburg, bijzonder hoogleraar Early Life Nutrition (ha! ha! ha!), die pleit voor het verplicht onderwijzen van prenatale voeding aan pubermeiden........ Dat prenataal moet u wel erg ruim nemen: volgens van Elburg zouden pubermeiden zich al moeten voorbereiden op het kinderen krijgen en moeten ze als puber al rekening houden met wat ze eten........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Met andere woorden: je kan pubermeiden niet vroeg genoeg voorbereiden voor hun taak in het leven: het fungeren als broedmachine!

Waarschijnlijk heeft van Elburg zelf geen kinderen, of althans geen meiden, anders zou hij weten, dat je met dit soort kul niet bij pubermeiden moet aankomen, die lachen je vierkant uit en terecht!!

Als Elburg werkelijk iets aan gezonde voeding wil doen, moet hij zich echt eens verdiepen in wat gezond en ongezond voedsel is en met de uitkomst de regering om de oren slaan. Hoogstwaarschijnlijk is deze keutellapper ervan overtuigd, dat vleeseten gezond is, terwijl je met name daarmee stoffen binnenkrijgt, die jarenlang in je lichaam achterblijven, nog naast alle andere schade die vleeseten oplevert. Een klein lijstje van ellende die vleesetende mensen kunnen oplopen: schade aan: -maag en darmen (o.a. kanker en obstipatie), -nieren, -hart en -lever. Overigens kunnen met de laatste, schade aan de lever, ook de hersenen beschadigd worden.

Het is voor alle jongeren (en de rest van de bevolking) belangrijk dat ze gezond eten, helaas zal dat in deze neoliberale maatschappij onmogelijk zijn, daar lobbyende politici zoveel mogelijk troep op de consumentenmarkt toestaan en de inspecties zover hebben uitgekleed, dat er zelfs amper controle is op voedselveiligheid, zoals de recente geschiedenis 'iets' te vaak heeft laten zien..........

Voor meer berichten over/met prenatale zorg, zwangerschap, voedselveiligheid, vleeseten, NVWA en/of inspecties, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten