Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 29 december 2015

Loek Hermans 'iets te vroeg' voorgedragen als burgemeester....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, zelfs over 500 jaar is Hermans nog niet geloofwaardig!

Loek Hermans, de VVD boef die tijdens zijn politieke loopbaan en z'n politieke baantjes daarna, de ene blunder op de andere stapelde, trok zich gisteren terug als beoogd burgemeester van Zutphen..... Het verzet tegen zijn komst naar Zutphen was zo groot, dat hij ervan afzag...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hermans was nog niet voorgedragen als burgemeester, of wakkere burgers begonnen een handtekeningenactie om de enorme klootzak te weren uit hun gemeente en die actie ging als de brandweer!!!

De laatste blunder van Hermans (voor zover nu bekend) was overigens bij thuiszorgorganisatie Meavita, waar hij mede zorgde voor enorm wanbeleid, waardoor deze organisatie over de kop ging en een ongelofelijk aantal mensen op straat kwam te staan..... Volgens de FNV werd Hermans slapend rijk bij Meavita.........* Bij de FNV snapt  men nog niet, dat dit zijn sterkste kanten zijn: slapen en grofgraaien......

Nog in november moest Hermans zich terugtrekken als lobby-senator in de Eerste Kamer, nadat een vernietigend rapport over zijn functioneren bij Meavita werd gepubliceerd. De politiek en de media concludeerden gisteren dan ook dat: 'Hermans te vroeg werd voorgedragen als burgemeester.........' Excuseer: GODGLOEIENDEGODVERDOMME!!! Deze enorme klootzak had allang een verbod moeten krijgen, voor welke bestuurlijke en/of politieke functie dan ook en dat voor de rest van z'n leven. Uitkleden met de 'plukze wetgeving' en de bijstand in met die hufter!!!!

Zou men later zeggen, dat wat betreft het inhumane neoliberalisme en corrupt wanbestuur, bij Zutphen de victorie begon?? Laten we het maar hopen!

* Deze werklozen zijn niet slapend rijk geworden. Na hun ontslag bij Meavita werden ze het slachtoffer van de uitermate schofterige hervormingen door Rutte 1 en 2, met als hoofdverantwoordelijke ...... de VVD van Hermans. Slachtoffer vanwege de hervormingen op de arbeidsmarkt, waardoor ze nog maar kort recht hebben op WW, recht op een schijntje aan ontslagvergoeding (oh nee, dat krijg je niet bij faillissement...) en voor een groot deel daarna geen recht hebben op een bijstandsuitkering, daar hun partner een dubbeltje teveel verdient........

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten