Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 3 december 2015

UWV alweer 'geplaagd' door computer problemen, echt een vakkundig orgaan!!

Tot vanmorgen kampte het UWV alweer met automatiseringsproblemen, mensen kunnen hun 'digitale papierwerk' niet invullen en opsturen naar het UWV....... Het computergebeuren van het UWV is al tijden een puinbak en wat dat betreft zou je kunnen zeggen, dat het UWV wordt geplaagd, waar het UWV normaal haar 'klanten' plaagt, nou zeg maar gerust treitert met alle overbodige kutregels.....*

Alsof het een lolletje is om werkloos te zijn en je verplicht te pletter te moeten solliciteren, terwijl er simpelweg geen banen zijn, althans veel te weinig om de meer dan 1 miljoen werklozen (het echte cijfer), van werk te voorzien. Bovendien zijn dat zo'n 35.000 vooral technisch specialistische functies. De overige 100.000 vacatures zijn vacatures die met de huidige arbeidsmarkt altijd open blijven staan, immers de ene baan wordt vervuld, terwijl een ander weer vacant komt. Dit kan zijn door langdurige ziekte, ontslag nemen voor een beter betaalde andere functie, ontslag op staande voet, faillissement enz.

Gistermiddag was Remco Icke van het UWV, over deze storing in de automatisering te horen op Radio1. Volgens hem moeten de uitkeringsgerechtigden het gewoon blijven proberen..... ha! ha! ha! ha! ha! Icke was nog 'wel zo toegefelijk', te zeggen dat wanneer de boel maandag nog niet op orde zou zijn, het UWV maandag over zou gaan tot betaling......... Godverdomme! Hoe zit het dan, met mensen die betalingstermijnen overschrijden??? Jezus!!

Zoals gezegd: vanmorgen werd door het UWV gemeld, dat deze laatste storing is opgelost, waarbij het UWV vertelde, in tegenstelling tot wat Icke gisteren stelde, dat de betalingen aan de 'klanten' niet in gevaar zijn geweest..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Laat het UWV Hans Böhm nog maar weer een een van z'n uiterst onbeschofte spotjes inspreken, dat het met de automatisering allemaal zo makkelijk gaat bij het UWV en dat je daar zo fijn behandeld wordt.........

* Het zou mooi zijn, als het UWV de mensen die van hen afhankelijk zijn, echt eens als klanten behandelde en niet als halve misdadigers, die niet te vertrouwen zijn......

Voor meer berichten met UWV, uitkering, WW, bijstand, automatisering Hans Böhm en/of reclame, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Nog een kleine toevoeging na plaatsing: Asscher is verantwoordelijk voor het UWV, gezien alle problemen met het UWV, is dit het zoveelste bewijs, van diens totale onkunde!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten