Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 23 december 2015

Italië moet vingers vluchtelingen breken, om EU hulp te kunnen krijgen....

Gistermiddag voor het nieuws van 16.00 u., eindelijk een correspondent, die stelde waar het op stond: Angelo van Schaik. Italië heeft intussen 170.000 vluchtelingen opgevangen, die zouden worden herverdeeld, maar intussen zijn er slechts 139 vluchtelingen elders ondergebracht..... Italië zou geen medewerking verlenen aan EU vluchtelingenbeleid, vandaar dat Italië geen EU hulp krijgt uit Brussel, terwijl de EU zoals gezegd een miserabel aantal vluchtelingen herplaatst....... Deel van dat beleid is het registreren van de vluchtelingen, waar ook het afnemen van vingerafdrukken toe behoort. Dat weigert Italië terecht aldus van Schaik, daar men anders de vingers van onwillige vluchtelingen zou moeten breken!!

Je zou bijna gaan geloven, dat de Romeinse tijd weerkeert, met het enige verschil, dat wat de Romeinen toentertijd aanduidden als landen waar barbaren woonden, nu de landen zijn waar nu inderdaad echte barbaren wonen, die naast het onmenselijke neoliberale beleid, meer en meer met uiterst inhumane maatregelen op de proppen komen... Eind 2014 sprak een kapitein van de Italiaanse kustwacht al schande van de nieuwe EU Frontex missie Triton, waardoor hij nog maar een gering aantal kilometers uit de Italiaanse kust mocht zoeken naar drenkelingen....... Na een aantal rampen met boten liet de EU deze handelswijze varen....... Nu weigert Griekenland boten met vluchtelingen terug te duwen in internationale wateren, zoals de EU nu in feite verlangt........ In Australië gebeurt dit overigens al een aantal jaren en EU politici verwijzen dan ook graag nar het 'succesvolle' vluchtelingenbeleid van dit meer dan fascistoïde 'land....'

Kortom Italië en Griekenland worden op een heel smerige manier gechanteerd door de EU...... Mensen we moeten als de donder van de meer dan inhumane dictatoriale EU af, het is de dood in de pot, letterlijk en figuurlijk!!

PvdA Untersturmbannführer van de Europese Commissie Timmermans heeft al het plan gelanceerd om deze landen de grensbewaking af te pakken en een EU grensbewaking in te stellen, om te beginnen met Griekenland, waar de Europese Commissie al een staatsgreep pleegde, n.a.v. de bankencrisis.......

Komt het Derde Rijk dan toch echt nog van de grond.....????

Klik voor meer berichten n.a.v. van het voorgaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt. Voor het label Derde Rijk, vindt u geen extra berichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten