Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 21 januari 2022

Shell schenkt geen zuivere koffie

Shell maakt reclame voor koffie, waarmee deze wereldvernietiger nog eens aangeeft schijt te hebben aan werkomstandigheden van velen, de uitbuiting van kleine koffieboeren, het grote gebruik van landbouwgif en de enorme hoeveelheid water die nodig is voor één kop koffie, te weten 140 liter (!!!) en dat in landen waar water veelal schaars is......

Shell is één van de bedrijven die hoofdverantwoordelijk is voor wereldwijd jaarlijks 8,3 miljoen doden door langdurige inademing van luchtverontreiniging..... Voorts is Shell één van de hoofdverantwoordelijken voor de klimaatverandering en de duizenden mensen die omkomen in de door deze opwarming veroorzaakte weergerelateerde rampen..... Om over de enorme vernietiging van natuur door olievervuiling nog maar te zwijgen..... Kortom de top van Shell en de voorgangers zijn strafrechtelijke vervolging door het Internationaal Strafhof (ICC) meer dan waard!!

Shell go well? >> Shell go to hell!!! (and never come back!!)

Als haar fossiele producten is ook de koffie van Shell allesbehalve zuiver!!!

Zie ook: 'Shell dat zich groen probeeert te wassen is positief gestemd over 'gasontwikkeling.....'' (en zie de links in dat bericht!!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten